TheNaturalWarrior

En oppfordring til vaksinetro foreldre.

Lagret under: 1 on desember 4, 2010 at 9:29 pm

Blant det norske folket var det  litt mere skepsis til svineinfluensavaksinen (særlig i etterkant når skandalene ble rapportert) enn det er til vaksinene som blir gitt til barn, de såkalte barnevaksinene. Jeg får av og til høre fra foreldre at de er uenige i min totale avvisning av vaksiner. Da rundt 90% lar sine barn vaksinere med en rekke forskjellige vaksiner fordi de tror at det ikke bare er ufarlig, men også nyttig, da må jeg spørre dem her om hvorfor ikke de selv lar seg vaksinere med de samme vaksinene?

Fra myndighetshold får vi vite at vaksinene har begrenset virkningstid. Det er derfor barn får samme vaksine flere ganger. Foreldre har som regel ikke blitt vaksinert på veldig mange år og mange har ikke oversikt over hva de i sin tid fikk av vaksiner. Hva om du får en barnesykdom som voksen? Hvorfor ikke da stille seg solidarisk med sine barn og la seg re-vaksinere? Myndighetene snakker også ofte om flokkimmunitet. Er ikke din familie en slags flokk? Det er mulig at man må betale litt for det, men hva gjør man ikke for sin egen, og egne barns helse, når man ikke tror på sitt eget immunforsvar men heller fester lit til helsevesenet via legemiddelindustrien?

En kan nok få alle disse dosene på en gang uten noen problemer slik at man kan ta det i forbindelse med et legebesøk for noe annet. Tommy Thompson i det amerikanske legemiddelverket sa en gang for noen år siden at barn uten problemer kan få 10.000 vaksiner på en gang. Det eneste som skjer er ømhet og rødhet på stikkstedet. Intet annet.

Det som ville være interessant for de som eventuelt måtte ta en slik oppfordring, ville være om de skrev en dagbok om sin egen helsetilstand. Skriv om din form og eventuelle kroppslige plager før og etter vaksinasjonen, gjerne i mange år etter fullført vaksinasjonsprogram. Spesielt interessant ville det vært å vite om hvordan foreldre som før vaksinering hadde robust helse og lite sykefravær ville føle seg etter et regime med vaksineblandinger av virus og bakterier blandet med aluminium, polysobat-80, skvalen, kvikksølv, celler fra aborterte fostre og afrikanske grønne aper og annet snacks.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

  1. Jeg ble selv vaksinert mot både ditt og datt som barn, og mine barn ble også vaksinert. MEN: Noen vaksine mot svineinfluensa blir ALDRI aktuellt. Ikke i fjor, ikke i år, og aldri!!
    Dette var en “hype” fra regjering og vaksineprodusenter jeg ikke gikk på, selv om “halve Norge” gjorde det, og lot seg lure de som IKKE var i risikogruppene også!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00