TheNaturalWarrior

Archive for mars 2010

Obama-Care: Demonisk omsorg!

Lagret under: 1 on mars 22, 2010 at 5:58 pm

Det er krise i USA fordi “helsereformen” ble vedtatt. Her er det mye sprengstoff som flertallet i USA er motstander av, men som norsk media selvfølgelig snakker varmt for, fordi de er talerør for maktapparatet. I innslaget fra NRK innrømmet de i alle fall at de måtte lete for å finne noen som var for reformen. Ingen bør være overrasket over at også norsk media ikke er i nærheten av å belyse helsereformen, som med alt annet.

Alex Jones gikk i søndagens show gjennom noen punkter i helsereformen og konsekvensene av den. Jeg skal liste noen av de interessante sidene av dette, her:

- helseforsikring blir obligatorisk. Den vil bli håndhevet av det bevæpnete skattevesenet, IRS, som vil få økt bemanning med 16500 agenter. I første omgang.

- forsikringsselskapene er FOR reformen, har skrevet innholdet og aksjene deres har økt i verdi.

- Tom Daschle som er sponsor for reformen har skrevet en bok om emnet. Her har han sagt blant annet at folk over 60 årr ikke skal få øyeoperasjon og at eldre har plikt til å leve med sykdom og dø.- reformen vil finansiere aborter.

- reformen vil koste mellom 500 og 1000 MILLIARDER dollar. USA er fra før konkurs.

- arbeidsgivere er pliktig å trekke forsikringen fra arbeidstakere. Dette vil bety drastisk redusert lønn for folk.

Nettstedet Right Soup,

“Daschle’s Gift To The Stimulus Bill Is Possibly More Frightning Than The Spending”:

 

 - “Helsereformen (HR. 1) inneholder nesten alle de viktige elementene i Tom Daschle’s bok Critical: What We Can Do About the Health-Care Crisis. I boken insisterer han på at leger må lære seg å operere mindre som solo-utøvere og bli villige til å akseptere obligatorisk kontroll og retningslinjer fra myndighetene. Et nytt byråkrati skal stables på bena med tittelen the National Coordinator of Health Information Technology. Denne nye føderale organisasjonen skal overvåke all medisinsk behandling og sørge for at legene skriver ut de medisinene og behandling som de føderale myndighetene mener er ”passende” og ”kostnadseffektivt”.”

(Hm, har vi ikke hørt lignende ideer her i Norge nå nylig? Myndighetene er altså de som best kan drive medisin og lage retningslinjer som legene må følge.)

- ”Disse reguleringene legger til rette for rasjonering av helsetjenester som i England eller Canada. Det er ikke sikkert at du vil få medisinsk behandling hvis du er gammel, syk eller er i 70-årene med en hjernesvulst. Det blir straffetiltak for de som ikke følger retningslinjene og leger vil handplukke sine pasienter og velge bort de som trenger helsehjelp mest. Myndighetene vil ikke at du skal bruke nye eller dyre typer behandlinger. Det handler om det er verdt å behandle deg slik at du kan arbeide mere og putte penger inn i systemet.

Bloomberg sier at det vil gå mest ut over de eldre. Daschle sier at helsereformen ”vil ikke være smertefri. Eldre burde akseptere plagene som kommer med alderen istedetfor å behandle dem”.

- Medicare betaler idag for medisinsk behandling som er ansett for å være trygt og effektivt. Helsereformen vil forandre det og bruke en standard med kostnadseffektivitet bestemt av et føderalt råd. The Federal Council er etter en model fra Storbrittania med et panel, som er diskutert i boken til Daschle. Dette panelet godkjenner eller avviser medisinsk behandling ved å bruke en formel som deler behandlingens kostnad med antall år som en pasient sannsynligvis vil dra nytte av behandlingen. Behandling for yngre pasienter blir oftere godkjent, enn behandling for sykdommer som rammer eldre, som osteoporose (benskjørhet).”

VG følger denne saken opp som de pleier, totalt ensidig og i favør av maktapparatet. De er her lydige formidlere av oppfattningen til statsministeren og helseministeren som mener at vedtaket i USA “er en seier for det amerikanske folket” og ” i tråd med norske verdier”. Den massive motstanden blant amerikanere flest blir avfeid som paranoid redsel for ordet “sosialisme” eller bare merkelig. Regjeringen i Norge og norske journalister, som er synonymt, bedriver etter min mening grov hets og fornærmelser mot det amerikanske folk. Disse fascistene vet altså hva som er best for amerikanerne og tar i tillegg sine drakonske oppfattninger til inntekt for hva vi nordmenn står for. Jeg kan ikke tenke meg at det er norske verdier, det som er realitetene av helsereformen. Det er de egentlige verdiene til globalistene, Den Nye Verdensorden.

Dessuten, vi har ikke tvungen helseforsikring i Norge. Helsevesenet er finansiert av våre skattepenger og går ikke til å berike forsikringsselskapene.

VG:

Helseministeren: Spesielt med den massive motstanden

 

I full forvissning om at også Aftenpostens ekspert ville vise seg å være tilhenger av Obama og helsereformen, stilte jeg to spørsmål som faktisk kom gjennom:

Aftenposten nettprat:

Helsereformen innebærer kostnader (tvungen) som vil føre til at arbeidstakere går dramatisk ned i lønn. Er dette en seier for det amerikanske folket?

Tja… Iallfall en seier for alle de som ikke nå har tilgang til helsetjenester gjennom jobben, enten fordi de er arbeidsledige, lavtlønnet eller står utenfor arbeidsmarkedet av ulike årsaker. De får nå tilgang til grunnleggende helsetjenester. For de øvrige, er det sikkert irriterende med mindre i lønningsposen, men likevel en potensiell seier – eller sikring – mot potensiell økonomisk ruin, hvis sykdom først skulle ramme. Mvh Nina Berven

Norsk media, norske politikere og eksperter er samlet i sin hyllest til Obamacare. Årsakene til den massive motstandet i befolkningen blir avfeid som rasehets, homohets, fundamentalisme, sosialismeskrekk og andre nøkkelord. Amerikanere som er imot blir altså fremstilt som egoistiske tullinger. Hva er din karakteristikk av motstanden?

Hei. jeg synes det er viktig å se debatten og motstanden om helsereformen innenfor rammen av det politiske og ideologiske klimaet i USA. Deytte er adskillig lengre til høyre enn det vi kjenner i Europa, og særlig i Norge / skandinavia. Mens man her tenderer mot å se staten som en venn, en medhjelper f. eks for helsetjenester, er staten tradisjonelt mer blitt regnet som et motstykke til individets frihet og muligheter i USA. i tillegg er det viktig å huske på at det store flertallet av amerikanere tross alt allerede er innbefattet av gode ordninger, så de ser gjerne ikke vitsen med å innføre noe nytt. Så “egoistiske tullinger” blir nok for enkelt, ja. Mvh Nina Berven

Aftenposten nettprat

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00