TheNaturalWarrior

Archive for oktober 2009

Svineinfluensavaksinen

Lagret under: 1 on oktober 25, 2009 at 2:05 pm

Jeg leste i Andøyposten at man også her i kommunen forbereder seg på vaksinasjon mot svineinfluensaen og forventer leveranse av 10 000 doser, altså to doser pr. person i Andøys lille befolkning på 5 000. Så sier for tiden helsemyndighetene at det bare er ”nødvendig” med en dose pr. person, men det er en annen historie. Jeg har engasjert meg i temaet vaksinering mot svineinfluensa med vaksinen som kalles Pandemrix og ønsker her å komme med noen opplysninger, fattet i korthet, som folk flest ikke får vite om i media. Jeg skal kun skrive om tre innholdsstoffer i vaksinen som jeg mener representerer de største helsemessige farene ved denne vaksinen.

De tre stoffene og mengden de inneholder i vaksinen er:

 

Polysorbat 80: 4,86 mg.

Skvalen: 10,69 mg.
Kvikksølv: 2,5 mcg.

 

Polysorbat 80:

 

Polysorbat 80 har i forsøk med mus av hunkjønn vist å forårsake infertilitet.

Dr. Sherri Tenpenny skriver om dette stoffet:

 

”Polysorbat 80 er et stoff brukt i kremer, lotions og flere medisinske produkter inkludert vitaminoljer og antikreft-stoffer. Polysorbat 80 kan forårsake fatale reaksjoner som anafylaktisk sjokk karakterisert ved et sterkt blodtrykksfall og pustevansker”.

 

Skvalen:

 

Fra Wikipedia finner man følgende definisjon: ”Skvalen er et organisk stoff opprinnelig tatt for kommersielle hensikter fra haileverolje og fra botaniske kilder som frø og olivener. Alle høyere organismer inkludert mennesker produserer skvalen som er en naturlig og vital del av produksjonen av kolesterol, steriod hormoner og vitamin D”.

 

Så vi ser at skvalen er et naturlig og helsebringende stoff men forskjellen på å spise det og injisere det er som Dr. Mercola skriver:

 

”Immunforsvaret ditt oppdager skvalen som et oljemolekyl tilhørende kroppen din. Det finnes i nervesystemet og i hjernen. Du kan faktisk spise skvalen i olivenolje og ikke vil immunforsvaret ditt bare kjenne det igjen, du vil også dra nytte av dets effekter som en antioksydant.

 

Forskjellen mellom ”god” og ”dårlig” skvalen er måten det kommer inn i kroppen din på. Injeksjon er en unormal måte som fører til at immunforsvaret ditt angriper all skvalen i kroppen din, ikke bare skvalenet som er tilsatt i vaksinen.

 

Hensikten med en immunadjuvans (skvalen) tilsatt en vaksine er å øke immunresponsen din  til vaksinasjonen. Adjuvanser fører til at immunsystemet ditt overreagerer overfor de organismene du blir vaksinert mot. Immunforsvaret vil forsøke å ødelegge molekylet hvor det enn finner det, inkludert steder der det finnes naturlig og hvor det er vitalt for helsen til  nervesystemet ditt”.

 

Ifølge Dr. Viera Scheibner:

 

”Denne adjuvansen (skvalen) førte til en kaskade av reaksjoner kalt ”Gulf Krig-Syndromet”, dokumentert i soldatene som var involvert i Gulfkrigen.

 

Symptomene de utviklet inkluderte artritt, fibromyalgi, utslett, fotosensitivitet, kronisk utmattelse, kronisk hodepine, abnormal kroppshåravfall, sår som ikke leget seg, svimmelhet, svakhet, hukommelsessvikt, kramper, humørsvingninger, anemi, økt ESR, MS, ALS, Sjøgrens syndrom, kronisk diare, nattesvette og lav feber”.

 

Kvikksølv

 

I vaksiner brukes kvikksølv med betegnelsen tiomersal som inneholder rundt 50% organisk kvikksølv. Den norske tannlegeforenings Tidende sier om organisk kvikksølv:

 

Organiske kvikksølvforbindelser regnes som den giftigste formen for kvikksølv.”

 

Kvikksølvholdig amalgam som nå er forbudt i Norge er den uorganiske formen og er mye mindre giftig enn den organiske og myndighetene har arbeidet mye for å forby bruk av kvikksølv, men altså i den nye svineinfluensavaksinen er det for dem problemfritt å bruke, til og med den giftigste formen. Gravide er en av gruppene som blir først prioritert for vaksinen og den skal også gis til barn helt ned i 6 måneders alder. Dette sier Miljøsanering.no om kvikksølv:

 

”Nyere forskning i USA og Japan viser at kvikksølv konsentreres i morkaken, og dette betyr at fostere får høyere kvikksølv-belastning enn moren.  Dette kan føre til redusert IQ, redusert finmotorikk, senere utvikling, som f.eks. at ungene lærer senere å gå og snakke, dårligere hukommelse, konsentrasjonsvanskeligheter, og det er også mistanke om at autisme kan være kvikksølv-indusert.  Det forskerne ser, er at hjernecellene ikke deler seg like ofte, og de danner ikke så mange nervecelle-forbindelser – hjernen “kobles” med andre ord på en annen, dårligere måte.  Disse skadene hos barn er ikke reversible.”

 

Søk på Internett med: Watch Mercury Kill The Brain: Vaccines And Neurodegeneration og se på YouTube hvordan små mengder kvikksølv ødelegger nerveceller.

 

Dr, Mercolas råd for hvordan man best beskytter seg mot influensa:

 

Kutt ut sukker og prosessert mat. Sukkerinntak har en umiddelbar svekkende effekt på immunsystemet ditt. Ta en høykvalitets kilde med dyrebasert omega-3 fett. Trim. Immunforsvaret ditt trenger god sirkulasjon for å fungere best mulig. Optimaliser nivået av vitamin D. Mangel på vitamin D er den sannsynlige årsaken til den årlige influensaen. Ved å få tilstrekkelig med vitamin D, vil det hjelpe med å slå ned alle typer infeksjoner. Få nok søvn av god kvalitet. Takle stress effektivt. Hvis du blir overveldet av stress, vil ikke kroppen ha de reservene den trenger til å slå ut infeksjoner. Vask hendene, men ikke med en antibakteriell såpe. Bruk en ren såpe, fri for kjemikalier.

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00