TheNaturalWarrior

Archive for september 2009

Depopulasjon! Hva mener eliten?

Lagret under: 1 on september 23, 2009 at 5:05 pm

Jeg har her samlet sammen noen youtube-klipp med uttalelser fra noen representanter for den globale eliten og hva de jobber for med hensyn til antallet mennesker på jorden.

David Rockefeller

Ted Turner

Bill Gates

Aldous Huxley

Dr. Eric Pianka

Operation Overlord, 4 deler

Dr. Hovind on Depopulation

Alan Watt: \”The velvet glove coming off the iron fist, 3 deler

Depopulation? Several Globalists in Their Own Words

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

En gulloppdatering

Lagret under: 1 on september 11, 2009 at 7:15 pm

Den 14. mars 2008 skrev jeg en artikkel med tittelen ” Gullprisen er nå 1000 dollar!”

Sitat: 1002,50 til en kurs av 5,10 som gir en gullpris på NOK 5.112

Gullprisen er nå 1000 dollar!

Det er lett å se seg blind på prisene på gull og sølv denominert i dollar. Etter mars 2008 da den offisielle prisen på gull steg til rundt 1030 dollar, har den gått nedover og vært på 800-tallet og vært ganske stabil på 900-tallet sommeren 2009. Sommeren er lavsesong og som forventet begynte gullet å stige markant fra slutten av august. Nå, den 11. september 2009 er gullprisen 1004 dollar og dersom man ikke tenker seg om, vil man si at gull ikke har sørget for noe avkastning hvis man kjøpte i mars 2008, men da ser man bort fra vekslingskursen mellom US dollar og NOK.

 

14. mars 2008: 1 unse gull til 1002, 50 x 5,10 ga en gullpris på NOK 5.112

11. september 2009: 1 unse gull til 1004 x 5,93 gir en gullpris på NOK 5.953.

 

Jeg husker for noe over tre år siden da jeg kjøpte noen 20 kroners danske gullmynter fra en mynthandel til 1200,- pr. stk. og lurte på om jeg hadde betalt for mye siden jeg så at ved litt leting kunne man finne dem helt nede i 1000,- på auksjon. Nå for tiden finner man uhyre lite av gullmynter til salgs på auksjoner og hos mynthandlere og skal man kjøpe en dansk gullmynt av 20 kroner, må man ut med 2400,-. Nå vil jeg påstå at en dobling av en investering gjort for vel tre år siden er i overkant av det omtrent alle andre investeringer har gjort i det siste, spesielt sett i lys av den pågående finanskrisen.

 

Men slik jeg ser på gull, er det ikke en investering for profitt men heller en sikring av verdier. Nå er ikke jeg en rik mann, men jeg gremmes over å tenke på at de som bestemmer her til lands har solgt alt nasjonalgull og heller satset alt på børsen og obligasjoner. Det protesterte jeg mot for lenge siden, men det er en annen historie.

 

Bottom line er at folk flest bør tenke mere over hva som er virkelige verdier og hva som er bobler. Det tar sin tid, men hvis alle redningspakkene rundt omkring i verden skal realiseres i form av nye penger, VIL det føre til inflasjon. Flere penger i omløp betyr mindre verdi eller at man får kjøpt mindre for samme mengde penger. Det er et spørsmål om tid. Tidligere kunne jeg anbefale folk å kjøpe gull – og sølvmynter på nett og hos forhandlere, men denne muligheten har tørket nesten helt inn. Får du idag mulighet for å kjøpe en gullmynt på 1 unse for 6.500,- er det et meget godt kjøp!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Legemiddelselskaper tester nye virus i befolkningen

Lagret under: 1 on september 7, 2009 at 11:48 am

Før helgen ble det kjent at helsemyndigheter som WHO (Verdens Helseorganisasjon) har informert om at legemiddelselskaper utfører studier med vaksiner tilsatt virus som ikke sirkulerer i befolkningen for å fremskynde godkjenning av vaksiner ved pandemier.

WHO:

”Også i Europa har noen produsenter utført avanserte studier der det ble brukt såkalte ”modellvaksiner”. Modellvaksiner inneholder en aktiv ingrediens til et influensavirus som ikke har sirkulert nylig i befolkningen og således etterligner det ukjente ved et pandemivirus. Slike avanserte studier kan fremskynde godkjenning av regulerende myndigheter i en stor grad”.

Safety of pandemic vaccines

Mike Adams i Natural News skriver i sin artikkel “Mock-up” pandemic vaccines bypass genuine safety testing, turning population into guinea pigs:

“Poenget med disse modellvaksinene er at vaksineprodusentene skal få tillatelse for “stedfortreder” vaksiner forut for en pandemi. Når en pandemi oppstår, kan vaksineprodusenten bytte ut virustypen i modellvaksinen med den nylig oppdagete ville pandemiske virustypen, og således korte ned tiden for å få en ny pandemisk vaksine på markedet.

” Denne prosessen er forklart mere detaljert i dette EMEA (European Medicines Agency) dokumentet:”

Questions and Answers on \”Mock-up\” pandemic flu vaccine

Det forklarer:

”En modellvaksine for pandemisk influensa er en vaksine som etterligner en fremtidig pandemisk influensavaksine i forhold til dets komposisjon og produksjonesmetode. Fordi virustypen som forårsaker en pandemi ikke er kjent, inneholder modellvaksinen en annen influensavirustype istedetfor. Dette er en type som ikke sirkulerer hos mennesker og som mennesker ikke har vært utsatt for tidligere. Dette setter selskapet i stand til å teste sin vaksine i en forberedelse til en hvilken som helst influensapandemi som matte oppstå i fremtiden, ved å utføre studier med modellvaksinen som forutser hvordan folk vil reagere på vaksinen når viruset som er årsak til pandemien er inkludert.”

Mike Adams skriver:

Det er to ting som jeg finner ganske betenkelig med dette utsagnet:

#1) Virustypen som er valgt for denne modellvaksinen er en som ikke sirkulerer hos mennesker. Dermed velger de en virustype som mennesker ikke har utviklet immunitet mot.

#2) Disse modellvaksinene er testet ut på mennesker for å “forutse hvordan folk vil reagere”. Dermed injiserer legemiddelselskapene virusfragmenter som mennesker aldri før har vært utsatt for.”

Det er åpenbart at dersom feil blir gjort i produksjonen av disse vaksinene, som fører til at levende virus blir injisert ( istedetfor tilstrekkelig svekkede virus), kan dette føre til en spredning av dette nye viruset innen befolkningen. Dermed foreligger muligheten for at denne prosessen kan bli brukt som en vektor ved hvilket smittende sykdommer blir spredd, men det hele kommer an på hvilket virus som blir valgt for modellvaksinen.

Og dette er aldri forklart i noe offentlig dokument som jeg kunne finne. Hvor finner legemiddelselskapene disse virustypene som mennesker aldri før har vært utsatt for? Får de dem fra militære laboratorium? Dyreforsøk? Er de spesielt utvalgt til å være lik H1N1 eller har de en helt annen proteinkonfigurasjon?”

Mike Adams skriver videre i sin artikkel at i motsetning til en del påstander fra ulike hold, er det ikke WHO som selv står for disse viruseksperimentene. Men all den tid WHO har offentliggjort at det finner sted, er det vel usannsynlig at de ikke har godkjent praksisen.

\”Mock-up\” pandemic vaccines bypass genuine safety testing, turning population into guinea pigs

I artikkelen ”WHO Admits to Releasing Pandemic Virus into Population via ‘Mock-Up’ Vaccines”, skriver Dr. Joseph Mercola blant annet:

“Pr. Definisjon er hurtig-godkjente vaksiner de som har gjennomgått veldig lite testing for sikkerhet før de blir satt i bruk. Så hver gang du er enig i å få en, er du i praksis en forsøkskanin.

Vaksineprodusenten GlaxoSmithKline har faktisk slått fast:

”Kliniske forsøk vil bli begrenset på grunn av behovet for å forsyne vaksinen til myndigheter så fort som mulig. Tilleggsstudier vil derfor være nødvendig og bli utført etter at vaksinen er gjort tilgjengelig”.

Og WHO sier på samme måte:

“Dårlig tid betyr at kliniske data på det tidspunkt da pandemiske vaksiner først blir gitt, vil uunngåelig være begrenset. Videre testing for sikkerhet og effekt vil måtte bli utført etter at administrasjon av vaksinen har startet.”

Dr. Mercola:

”Hvorfor vil noen som kjenner til fakta la seg vaksinere med en vaksine som virkelig trenger ytterligere sikkerhetsstudier…men ikke vil få dem før ETTER det allerede har blitt gitt ut? Da vil det være for sent.”

WHO Admits to Releasing Pandemic Virus into Population via \’Mock-Up\’ Vaccines

(Min oversettelse fra dokumenter på engelsk)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00