TheNaturalWarrior

Nordmenn: hvor lenge skal dere være passive?

Lagret under: 1 on august 28, 2009 at 2:35 am

Når skal den almenne befolkning i Norge skjønne at vi er under massive angrep fra Den Nye Verdensorden, plutokratiet, globalistene, eller hva vi skal kalle dem?

Vi vet alle om den falske kampen for miljøet med propagandaen om at CO2 er forurensing. Vi skal redusere våre CO2-utslipp med 85% som betyr at størstedelen av jordens befolkning blir drept og at vi entrer en era som ikke kan karakteriseres som noe annet enn en ny-føydalistisk ny verdensorden med en verdensbefolkning på omring 500.000 som anført på The Georgia Guidestones i Georgia, USA.

The Georgia Guidestones

Hvem har ikke nå hatt rikelig med eksempler på at all verdiskapning blir tilrettelagt for multinasjonale selskaper mens mindre selskaper blir skviset ut med politikeres hjelp?

Hvem har ikke sett at media for det meste er et talerør for den samme storindustrien og “opplyser” befolkningen med ensidig propaganda som tjener storindustrien og storpolitikken og som rammer folk flest?

”Verden vil bedras” sier et ordtak. Ja, jeg synes at dette er sant. Jeg snakker med folk om det som skjer i verden og de fleste er enige om at ”politikerne er gale” og at ”profitten styrer alt”, men likevel, det er mere bak dette enn som så, tenker jeg. Visst tjener Monsanto store penger på å patentere genmodifiserte organismer og jobber for å utrydde naturlige vekster og visst tjener legemiddelprodusentene på å korrumpere verdens politikere og leger til å forby naturlige urter og andre substanser til fordel for sine patenterte ”legemidler” som er syntetiske og helseskadelige…men det er noe mere. Det er etter alt jeg har observert en åndelig kamp bak det hele. En kamp mellom ondt og godt. En kamp mellom Jesus og Satan. For hvordan er det mulig, for bare å ta et par små eksempler, at man kan si at et patentert korn som kun kan brukes en sesong er bedre enn det naturlige upantenterbare kornet som brukes som såkorn i det uendelige? Eller hvordan kan man si at oppdrettslaks er bedre enn villaks, når vi i begge tilfellene vet at det motsatte er tilfelle?

Folk sier ofte at verdens herskere bare er ute etter profitt, men jeg tror det er bare en del av sannheten. Jeg tror at plutokratiet (rikmannsveldet) er åndelig inspirert, jobber mot Jesus og jobber for Satan og er såkalte eugenikere, hvilket betyr at de jobber for en renhet av raser og for en drastisk reduksjon av antall mennesker på jorden.

Eugenics

Volumer kan skrives om disse relaterte emner, men jeg skal fokusere på kun et par små hendelser som befatter vår realitet. Vi står nå overfor den såkalte svineinfluensaen som myndigheter og media verden over har gjort som sin hovednemesis for tiden. Glemt er Osama Bin Laden og Saddam Hussein, nå er vår fiende ennå mere usynlig. Denne pesten som så langt har forløpt som en patetisk versjon av en influensa, er den store krisen vi alle skal ha panikk over. Myndighetene i Norge har, som de lydige globalistene de er, bestilt 9,4 millioner doser med vaksine som inneholder både kvikksølv og squalene. De håper og ber til sin gud om at folk vil akseptere vaksinen og ta den. To doser til hvert menneske. I tillegg håper de alle tar en dose med den vanlige influensavaksinen. Og jeg synes virkelig synd på jenter i Norge som er 12-13 år som i tillegg forventes å ta 3 doser med Gardasil-vaksinen. I høst skal altså unge jenter ta 6 vaksiner! Hvor er foreldrene? Har de noen motforestillinger eller vil de velge å tro på ”eksperter” og myndigheter, eller vil de tro på sin egen fornuft?
Kreftvaksinen har tatt mange liv i andre land og forårsaket mye sykdom og lidelse, og dette er meget lett å finne ut av for de som gidder å bruke litt tid på å søke på nettet.

Hvor lenge skal det norske folk sitte stille og se på ondskapen som rammer deres barn og dem selv uten å handle? Hvor lenge skal det være ”kult” å ikke bry seg om det politikerne gjør men heller bry seg om det kjendiser og sportsidoler gjør? Når jeg snakker med folk flest gir de uttrykk for forakt for politikernes handlinger, men når jeg prøver å dykke dypere i mulige årsaker på hvorfor det er slik, da kommer det et ”slør” over folk og de går over til ufarlige temaer istedetfor. Dette forbløffer meg fordi det skjer hele tiden. Og det gjør meg trist og får meg til å tenke på:

“All that is required for evil to prevail is for good men to do nothing.”

(alt som er nødvendig for at ondskap skal råde er at gode menn gjør intet)

- Edmund Burke

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00