TheNaturalWarrior

Archive for juni 2009

Den Norske kirke ønsker en nyføydalistisk verdensorden

Lagret under: 1 on juni 18, 2009 at 9:07 pm

Co2 er en nødvendig gass. Det samme er oksygen. Sollys og vann er også nødvendig for liv på jorden.
Nå for tiden har imidlertid CO2 blitt gjenstand for mye snakk og kritikk for å være en giftig gass. Selv om de menneskeskapte utslippene av CO2 er langt mindre enn 10% av all CO2 som slipper ut i miljøet, så blir dette fremstilt som enden på verden. Sannheten er selvsagt at temperaturen på vår klode varierer med solaktiviteten og stråling fra verdensrommet. Men disse sannhetene fra vitenskapsfolk er tydeligvis ikke politisk korrekt!

Det har for meg blitt stadig mere klart at ikke alle som kaller seg for kristne faktisk er det. Det siste eksemplet er et skriv som kalles: ”KlimaVett for alle”. Dette propagandaskrivet stammer fra Sør-Hålogaland bispedømme, med støtte fra Nordland fylkeskommune. Disse personene gir seg altså ut for å være kristne og har attpåtil støtte fra våre skattekroner!

I skrivet får vi ”informasjon” om hva vi kan gjøre:

Innen 2020 skal klimautslippene ned med 40%. (Jeg regner med at de mener CO2 utslippene)

- Det betyr at vi skal ned i levestandard med 40% og at tilsvarende industri skal utflagges til land uten slike ”miljølover”

Videre anbefaler disse ”kristne”:
- mindre forbruk
- stem på politikere som vil kutte klimautslppene NÅ
- reis mindre
- mindre bil
- kjøp klimakvoer, m.m

Den Norske kirke (som forøvrig er statsstøttet og under statskontroll) omfavner altså den plutokratiske nye verdensorden (Den Nye Verdensorden) der en ørliten familieelite skal være verdensherrer og resten av oss være slaver. Den norske kirke arbeider således for at den første verden skal ned i levestandard slik at det tilsvarer det vi ser i den tredje verden idag og de bruker uskyldige norske barn i denne diabolske kampanjen. Barna som ene dagen er invitert til statskirken til ”hyggelig samvær” er neste dag brukt som et redskap for å være med på å skape et samfunn med angiveri og falsk miljøengasjement. Bare fra dagspressen kan en lese at de skal være aktive og påvirke hjemme. Det eneste som mangler er oppfordring som fra England der de skal si i fra til skolen hva som skjer hjemme. Skal vi ha det slik her, foreldre?

Kort summert: de fleste som kaller seg kristne er ikke det. Den som bruker uskyldige barn i ondskapens navn vil bli hardt straffet. Derom hersker det ingen tvil hos undertegnede.

Klimavett på Dverberg

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00