TheNaturalWarrior

Archive for mai 2009

Checkpoint USA

Lagret under: 1 on mai 31, 2009 at 6:33 pm

197,4 millioner Amerikanere, eller nesten 2 av 3 bor i områder som er inntil 160 kilometer fra USAs grenser mot Meksiko, Canada eller USAs kystlinjer. Det vanlige har vært at myndighetene har kontrollstasjoner ved et lands grenser til et annet land, der man sjekker pass og sjekker for ulovlige varer i tilfelle mistanke om det, men nå har man i USA etablert sjekkpunkter langt inne i landet der vanlige borgere blir stoppet og spurt om statsborgerskap og andre spørsmål, noe som mange Amerikanere forståelig nok begynner å bli mektig lei av. En ting er at en slik praksis er grunnlovsstridig, en annen at det må oppleves som statsterrorisme for lovlydige borgere å bli stanset dag etter dag når de pendler til og fra jobb og blir spurt de samme spørsmålene. De fleste er ikke klar over sine rettigheter og vil ikke risikere problemer, så de finner seg i det. Andre protesterer fordi de kjenner sine rettigheter og de betaler ofte en høy pris for å stå på sine soleklare rettigheter.

100-Mile Border Zone (der hvor Grunnloven ikke gjelder):

Her er noen eksempler på hvordan praksisen med “papirer, takk” i USA fungerer:

Abusive Border Patrol Agents w/ Nun Chucks at NM Checkpoint

Pastor Steven Anderson blir mishandlet og får 50 000 volts strømsjokk av politiet:

Pastor gets Tazed and breaten by DHS agents, Actual Footage! We also examine check points

Pastor Steven Anderson forteller om bakgrunnen for det som skjedde

Pastor Steven Anderson på The Alex Jones Show, del 1

Pastor Steven Anderson på The Alex Jones Show, del 2

Pastor Steven Anderson på The Alex Jones Show, del 3

Vince Peppard:

Border Patrol (100 miles from the border)

Papers Please Nazi \"SS\" Gestapo Check Point inside the USA

Checkpoint America

Alex Jones egen erfaring:

Homeland Security Searching Cars Illegally Before Ferry

Terry Bressi on Alex Jones Tv: Checkpoints in America, del 1

Terry Bressi on Alex Jones Tv: Checkpoints in America, del 2

Checkpoint USA

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Mere gull-tull fra en konspirasjonsteoretiker

Lagret under: 1 on mai 29, 2009 at 10:38 pm

Jeg skrev min forrige artikkel om gull den 12. mai, altså bare for noen dager siden. Ting skjer nå så fort i økonomien og på andre områder også for den saks skyld, at jeg føler at det er tid for en liten oppdatering.

Økonomi-journalister skriver nå om at det er en ny optimisme i verden og at det er grunnen til at gull, sølv, olje og andre råvarer har slik en prisoppgang. Jeg tror ikke at det er årsaken. Jeg tror at årsaken til oppgangen er at alle verdens valutaer, med dollaren som den verste, er i ferd med å miste sin verdi på grunn av at de blir mangfoldiggjort i et meget høyt tempo, med andre ord monetær inflasjon som er den egentlige årsaken til generell prisstigning. Det sies idag på E24 at kronen ”Dundrer opp”. Kronen dundrer opp Samtidig sies det at Norges Bank selger kroner, noe som vil være et trekk som svekker kronekursen mot andre valutaer. Norges Bank selger kroner

Så hva er sannheten i denne dobbelt-kommunikasjonen? Sannheten er, bortsett fra at Norges Bank driver valutamanipulasjon for å opprettholde inflasjon, indirekte beskatte det norske folk og hindre det frie markedet fra å fungere, at ALLE verdens valutaer mister verdi. Gull og sølv øker ikke i verdi med hensyn til sin kjøpekraft. Disse edle metallene øker bare i pris mot valutaer som mister sin verdi.

De få som er interessert i frihet og hvordan man kan forsvare seg mot staten og som har lest min blogg, vet om mine tidligere artikler om emnet. Jeg skal bare nå kort gjengi faktatall fra den 12. mai, for 17 dager siden:

12. mai 2009 er gullprisen $ 922, tilsvarende NOK 5.970.

Kitco har nå avsluttet sin oversikt over de offisielle prisene på gull og sølv for helgen og viser tallene:

29. mai 2009 er gullprisen $ 979,60, tilsvarende NOK 6.151.

Gullet har steget i pris 2,15% bare på en dag og sølv har faktisk steget med 4,22% på kun en dag!

Norges Bank og politikerne som ”alle” tror bare har vårt arvegulls beste i tankene, solgte 33,5 tonn gull i 2004 til en pris på omkring NOK 2.800,-. Nå, vel 5 år senere er det samme gullet verdt NOK 6.161 kroner pr. unse som er 31,1 gram! Jeg skrev e-post til Norges Bank for snart tre år siden (i god tid før finanskrisen) og klagde på gullsalget og advarte mot en kommende finanskrise. Svaret var at de likevel hadde så lite gull og at det lille Norge hadde gav så lite avkastning og at de hadde ingen planer om å skifte kurs! Er det jeg eller Norges Bank som er gal her?

Norges Bank og politikerne som ”alle” tror bare har vårt arvesølvs beste i tankene, solgte 33,5 tonn gull i 2004 til en pris på omkring 2.800,-. Nå, vel 5 år senere er det samme gullet verdt 6.151 kroner pr. unse som er 31,1 gram!

Jeg er redd for at den kompakte majoriteten i vårt demokrati tenker at dette ikke er viktig og at politikerne vil sørge for våre lovete pensjoner, selv justert for inflasjon og at gull ikke er viktig fordi det ikke snakkes om i media. Mens sentralbankene i Europa de siste 10 årene har solgt gull for å opprettholde tilliten til den amerikanske dollaren og den flytende papirvalutaen, har land som Kina og India hamstret gull med begge hendene, særlig den siste tiden.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Holocaust nyansert

Lagret under: 1 on mai 27, 2009 at 10:05 am

Det er faktisk en ting rundt ytringsfriheten vi har i vesten som er meget tankevekkende. Texe Marrs som jeg hører en del på via Internettradio sier omtrent følgende. “Du kan kritisere Bush, USA, alle andre land og enkeltindivider uten at du risikerer forfølgelse. Men hvis du offentlig kritiserer, om så bare antallet 6 millioner drepte jøder, så risikerer du fengselsstraff i en rekke Europeiske land”. Han lister opp noen av disse landene og det at det faktisk er personer som sitter i fengsel for sine meninger om dette emnet. David Irving som er aktuell i disse dager ble jo også fengslet som vi husker.

David Irving til VG Nett: – Prøv å motbevis meg

Irving på vei hjem til London nå

Jeg synes dette temaet er interessant og viktig fordi dette dogma er grunnlaget for at Israel gjør som de vil med andre, spesielt palestinerne og at ingen stopper dem. De driver med folkemord og noe av det verste etter min mening er at en god del såkalte kristne forsvarer deres grusomme overgrep eller stikker hodene i sanden og later som om det ikke er viktig.

Nå skjønner jeg at kristendommen ikke er særlig populær i Norge heller lengre og jeg må legge til her at Texe Marrs er kristen, en såkalt konservativ kristen. Men han er meget interessant å høre på for de som vil høre et annet syn på sionismen og Holocaust enn det som er allment akseptert og politisk korrekt. I Judaism Discovered intervjuer han Michael Hoffman som har studert jødedommen og skrevet en bok på over 1100 sider med tittelen “Judaism Discovered”. Jeg anbefaler interesserte å høre på disse programmene. Det er ikke bare David Irving som mener at historien som fortelles om Holocaust ikke er den hele og fulle sannhet.

Texe Marrs 2009 one hour programs

Judaism Discovered (Part 1)
Judaism Discovered (Part 2)
Holocaust Dogma Unmasked

Power of Prophecy

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Bloggen er reparert

Lagret under: 1 on mai 25, 2009 at 12:54 pm

Å blogge på VG har aldri vært problemfritt og når de endret på systemet sitt en tid tilbake, opplevde jeg at flere av mine artikler var forsvunnet helt og andre steder at deler av artiklene var borte vekk.

Med de timene som går med på å sette alt sammen inn igjen og få det til å fungere, håper jeg at dette problemet ikke vil oppstå igjen.

Dersom noen ser at det er problemer med noen av sidene her, er jeg takknemlig hvis jeg får tilbakemelding på det.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

England and Norway to purchase one swine flu vaccine for each and every citizen

Lagret under: 1 on mai 16, 2009 at 11:16 am

On the evening news on the Norwegian state TV channel NRK it was said that Norway is to purchase 4,7 million doses of swine flu vaccines, which is exactly the same numbers as people living in the country.

 

According to one of the largest newspapers in Norway, VG, “the Norwegian health department will make a deal with the pharmaceutical giant GlaxoSmithKline (GSK) to buy pandemic vaccine against new Influensa A (H1N1) and order 4,7 million doses of pre-pandemic vaccines”.

 

VG: “This is happening at the same time as the WHO is arranging a two day long meeting where different states discuss how to prepare for a possible full pandemic”.

VG:

WHO advarer mot falsk svineinflunsa-trygghet

Dagbladet:

Bestiller 4,7 millioner influensavaksiner

 

VG also cites an article from Sky News where it appears England have similar plans for its population. In the article from Sky News it says after informing that a school has been closed because of infected children, that “It comes as the Government ordered 90 million vaccines for the H1N1 swine flu virus from drug manufacturers GlaxoSmithKline and Baxter.”

 

It would appear that England is going to buy more vaccines than its population and the question one must ask oneself and others is, will all countries start forced mass vaccination if and when the WHO goes from level 5 to level 6?

“While GSK plans to start making the vaccine immediately, it could take up to six months for the UK to receive its first batch, Sky News’ health correspondent Thomas Moore has said.”

“He pointed out that the Government was still extremely nervous about the spread of the virus.”

“They are producing the vaccine to make sure they can protect the vulnerable groups in time for the autumn when they expect the flu to resurface in a stronger form,” he said.

Swine Flu: Middlesex School Is Closed

This information from the authorities is very disturbing because it resonates strongly to comments made in the US as well as Europe that the so-called swine flu virus will come back in a much more virulent and dangerous form in the autumn.

Publisert på PrisonPlanet Forum:

England and Norway to purchase one swine flu vaccine for each and every citizen

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Alternativ Til Vold: Nordmenn, lever inn våpnene deres!

Lagret under: 1 on mai 13, 2009 at 6:25 pm

I dagens VG og Dagbladet står det om et forslag fra Alternativ Til Vold om at alle jaktvåpen burde inndras utenom jaktsesongen. Her har vi nok et eksempel på at befolkningen gradvis skal gjøres vant med og akseptere at de ikke selv har frihet og ansvar til å ha våpen i egne hjem. Alternativ Til Vold burde heller kalle seg Alternativ Til Frihet. Slike forslag øker i hele den vestlige verden, akkurat som under Nazi-diktaturet der Hitler & co også var tilhengere av avvæpning av sivile.

Vil inndra alle jaktvåpen utenom sesongen

Vil inndra jaktvåpen utenom sesong

Slike forslag har alltid “gode intensjoner” som begrunnelse og selv om skytevåpen kan misbrukes, kan det samme sies om mange objekter som kan brukes til vold og drap. Hva blir det neste? Alle kniver i alle husstander skal på lager og kun utleveres når måltider skal tilberedes?

Et annet moment ved skytevåpen som jeg ikke ser i norsk media er når de redder liv. Et nylig eksempel er fra USA der to bevæpnede menn brøt seg inn og prøvde å voldta og drepe 10 studenter. En av studentene hadde heldigvis et skytevåpen i bagen sin og skjøt og drepte en av inntrengerne og reddet kvinner fra voldtekt og de alle fra sannsynligvis å bli drept. Alternativet fra Alternativ Til Vold er tydeligvis at man i en slik situasjon legger seg ned, følge ordre og lar seg bli voldtatt og drept.

2nd Amendment Saves Lives: College Student Shoots, Kills Home Invader

Tidligere artikkel i min blogg om våpenkontroll i Norge:

Nordmenn: avvæpnet og passiv

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Er gull bare tull?

Lagret under: 1 on mai 12, 2009 at 8:14 pm

Jeg har skrevet fem artikler om gull her på bloggen min. De som følger med på det jeg skriver har uten tvil merket at jeg er ”bullish” når det kommer til det å eie og investere i gull. Siden jeg fikk en fornyet interesse for hva som egentlig skjer i verden og det faktum at det vi blir fortalt i massemedia i beste fall er overfladisk og ensidig, har gull fått en spesiell plass i min virkelighetsforståelse. Jeg har skrevet om hvordan verdens nasjoner trykker opp penger av løse luften og hvordan papirpenger som ikke er basert på noe som helst vil miste sin verdi etterhvert som det blir mere av det og hvordan gull i så måte blir dyrere i forhold til papirvaluta. Historisk er det imidlertid slik at gull ikke blir dyrere eller billigere men det er heller slik at gull vedlikeholder kjøpekraften på en forbløffende stabil måte over hundrevis av år.

Vi har blitt vante med å måle verdien av gull i forhold til amerikanske dollar siden det er den offisielle valutaen gull har blitt målt mot i en lang tid nå. Derfor er det naturlig å se den økonomiske situasjonen med gull i forhold til US dollars, men man må også huske på å måle dollar opp mot egen valuta. Det siste året har valutaene svinget kraftig i forholdet til hverandre. Det er for eksempel mindre enn et år siden den amerikanske dollaren var nede i under 5 kroner og gullet nådde sin dollarhøyde på rundt 1000 dollar. Siden har dollaren styrket seg i forhold til den norske kronen og har vært over 7,30. Idag står den i 6,48. Senest igår var den 6,33, så det er store svingninger for tiden.

Massemedia i Norge gjorde et lite poeng av at gullet hadde nådd 1000 dollar i mars 2008. Det var jo selvfølgelig en banebrytende hendelse i nominelle tall, men som vanlig får man ikke den hele historien ved å høre på NRK eller TV2. Sant nok var gullprisen i kroner på et historisk høyt nivå selv om dollaren var nede på 5,10 i forhold til kronen. Men det som egentlig er tilfellet er at når gullet er priset lavere enn 1000 dollar, er gullet ”dyrere” nå målt i norske kroner fordi den norske kronen har svekket seg i forhold til dollaren.

Noen talleksempler:

Gjennomsnittlig gullpris i januar 2004 var $ 413,99, tilsvarende NOK 2.815.

Gjennomsnittlig gullpris i juni 2006 var $ 596,15, tilsvarende NOK 3.690

Onsdag 7. november 2007 var gullprisen $ 840, tilsvarende NOK 4.435

14. mars 2008 var gullprisen $ 1002,50, tilsvarende NOK 5.112

Idag, den 12. mai 2009 er gullprisen $ 922, tilsvarende NOK 5.970.

Valutakursene og prisen på gull i forhold til dollar varierer hele tiden, men den langsiktige trenden er at gullet beholder sin kjøpekraft mens valutaene minsker sin kjøpekraft fordi de ikke er tilknyttet gull, de er ”flytende” og blir mangfoldiggjort i alle nasjonene for å ”redde” oss fra finanskrisen. Husk, inflasjon er ikke økte priser på varer, men er økt pengemengde som fører til økte priser. Dette er en viktig forskjell.

Om noen skulle være forledet til å tro at den amerikanske dollaren vil beholde sin relativt sterke posisjon lenge, bør de revurdere. Alle seriøse økonomiske eksperter som tidligere har bevist at de vet hva de snakker om, sier at dollaren er dømt til døden. Alle valutaer faller i verdi og dollaren vil falle fortere enn de fleste. Det er bare et spørsmål om tid. Fundamentet for den amerikanske økonomien er pill råttent og det finnes ingen tegn på at styresmaktene i USA vil ta grep for å rette på det.

PS. Den omtalte gullprisen dreier seg om 1 troy unse med rent gull som tilsvarer 31,1 gram.
Tidligere artikler om gull på min blogg:

5.mars 2007:

Norges gullbeholdning

7.november 2007:

Arvegullet som forsvant

11.januar 2008:

Noen gullkorn

14.mars 2008:

Gullprisen er nå 1000 dollar!

19.september 2008:

Gullmanipulasjon

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00