TheNaturalWarrior

Holocaust nyansert

Lagret under: 1 on mai 27, 2009 at 10:05 am

Det er faktisk en ting rundt ytringsfriheten vi har i vesten som er meget tankevekkende. Texe Marrs som jeg hører en del på via Internettradio sier omtrent følgende. “Du kan kritisere Bush, USA, alle andre land og enkeltindivider uten at du risikerer forfølgelse. Men hvis du offentlig kritiserer, om så bare antallet 6 millioner drepte jøder, så risikerer du fengselsstraff i en rekke Europeiske land”. Han lister opp noen av disse landene og det at det faktisk er personer som sitter i fengsel for sine meninger om dette emnet. David Irving som er aktuell i disse dager ble jo også fengslet som vi husker.

David Irving til VG Nett: – Prøv å motbevis meg

Irving på vei hjem til London nå

Jeg synes dette temaet er interessant og viktig fordi dette dogma er grunnlaget for at Israel gjør som de vil med andre, spesielt palestinerne og at ingen stopper dem. De driver med folkemord og noe av det verste etter min mening er at en god del såkalte kristne forsvarer deres grusomme overgrep eller stikker hodene i sanden og later som om det ikke er viktig.

Nå skjønner jeg at kristendommen ikke er særlig populær i Norge heller lengre og jeg må legge til her at Texe Marrs er kristen, en såkalt konservativ kristen. Men han er meget interessant å høre på for de som vil høre et annet syn på sionismen og Holocaust enn det som er allment akseptert og politisk korrekt. I Judaism Discovered intervjuer han Michael Hoffman som har studert jødedommen og skrevet en bok på over 1100 sider med tittelen “Judaism Discovered”. Jeg anbefaler interesserte å høre på disse programmene. Det er ikke bare David Irving som mener at historien som fortelles om Holocaust ikke er den hele og fulle sannhet.

Texe Marrs 2009 one hour programs

Judaism Discovered (Part 1)
Judaism Discovered (Part 2)
Holocaust Dogma Unmasked

Power of Prophecy

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

 1. Og det artige med historien om Irvings norgesbesøk er at blitz og Sos-rasisme gikk til voldelige angrep mot mannen som de mente er jødehater og nazist. Det er jo ikke så mange månedene siden de samme kriminelle organisasjonene knuste ruter og herjet i Oslo, da mot Israel og jødene. Hvor er logikken til disse apekattene?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Deres mål ser ut til å skape hat og motsetninger mellom forskjellige folkeslag og grupper. De hater andres ytringer og de hater sannhet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Det er også trist å se at historien om andre verdenskrig utelukkende tillates å handle om holocaust, tiltross for at krigen ikke begynte pga jødespørsmålet, ble ikke utkjempet over jødespørsmålet, det hadde ingen som helst betydning for hvilke land og grupper som gikk inn på hvilken side etc etc, andre verdenskrig var en krig om ressurser og makt, ikke for eller imot jøder.

  Forøvrig var de allierte fullstendig klar over holocaust hele veien, og valgte å ikke bombe leirene. Det gjorde de ikke fordi de var redde for å drepe fangene, men fordi disse leirene var en strategisk tabbe av Hitler som sløste bort ressurser. Fra alliert side var det bedre at det døde noen millioner jøder enn at ressursene som gikk med til å avlive dem ble brukt ved fronten.

  Men jødespørsmålet hadde altså ingen betydning for noen av partene mens krigen pågikk, betydningen kom etter krigen når holocaust ble et godt kort å spille når man skulle demonisere den tapende part i krigen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00