TheNaturalWarrior

Archive for mars 2009

Earth Hour hos meg

Lagret under: 1 on mars 28, 2009 at 8:49 pm

Jeg liker å ha det heller mørkt på kveldene men ikveld er det annerledes. I kveld mellom 20:30 og 21:30 skal også Norges befolkning trenes opp til å leve i et ny-føydalistisk samfunn ved å skru av lys og late som om det er klodens problem.

Vel, jeg er ikke med på galskapen. Istedetfor har jeg slått på det meste av lys oppe og nede og satt ut et par arbeidssoler. Det er lysere i virkeligheten enn man får inntrykk av på bildene. Men her er de nå:

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

NORGE eller NWO?

Lagret under: 1 on mars 27, 2009 at 11:29 pm

Man kan skrive og vise til henvisninger, ja, endog vise videoer  der det blir sagt rett ut, og likevel, folk flest vil ignorere det eller avvise det. Det er kanskje menneskelig å fortrenge det ubehagelige, men faktum forsvinner ikke uansett.

 

Hvorfor føler jeg en slik trang til å fortelle om det som er i ferd med å skje? Jeg har ingen kone eller barn og de som vil lide mest er de som har nær og ung familie. Jeg vet ikke, og mange ganger har jeg lyst til å si: ”La dem leve i ignoranse og oppleve hva det bringer”. Men, det er noe som driver meg og jeg vet at det ikke er PR-kåthet. Jeg vil  leve et rolig liv i fred. ”Dont tread on me” er et godt slagord for meg. La meg være i fred, men kommer du inn til mitt hus uten å være velkommen, kommer jeg til å forsvare meg.

 

Denne holdningen er fremmed for de fleste nordmenn. Tiår med kondisjonering har lært nordmenn til å tro at de selv ikke er i kontroll av seg selv eller sin familie. “Nei”, sier samfunnet, du skal være uten våpen og dersom noen angriper deg skal du legge deg ned, som en annen slave. Du skal gjøre som du får beskjed om og være en god slave. Å forsvare seg er unorsk!!!! “Glem alt om Vikinger, nå er vi slaver”.

 

Siden vi fant gull (olje) i 1969 har vi nordmenn trodd at vi er uovervinnelige. Rikdommen i papirkroner har fått et dekadent folkeslag til å tro at det er Guds utvalgte, særlig under styret til Gro Harlem Brundtland. Et slikt ufyselig folkeslag som vi var, og er, kan umulig være velsignet av en rettferdig Gud. Vi har bygget opp vår rikdom, som politikerne, i løpet av det siste året, for det meste har overført til Den Nye Verdensorden via børs og statsobligasjoner på grunn av de siste 700 milliardene tapt, og vi er like glade. Den gjennomsnittlige nordmann tror at vi er en rik nasjon og at politikere er de beste til å forvalte rikdommen, ikke slavefolket. At 1/3 av formuen er borte i løpet av 6 måneder gjør ingenting for nordmannen fordi han reagerer aldri før det er for sent. Nordmannen ble sivilisert og så på konspirasjonsteoretikere som han i ”Frihet og Helse” (meg) som idioter. Tenk, han skrev i 2007 at det var feil av Norges Bank å selge 33,5 tonn gull (vår nasjonalformue) og at aksjemarkedet ville kollapse. Han var tilogmed så frekk at han skrev direkte til Norges Bank om det!!!

 

I USA og i resten av den engelsk-språklige verden kjemper folket for sin frihet. I USA er bare noen av kampene om hvorvidt myndighetene skal kunne tvangsvaksinere befolkningen, militære som overtar makten i statene, angrep på de som forsvarer Grunnloven og som blir kalt for terrorister av den grunn, lovforslag fra Obama om en 7 millioner sterk ”hær” av frivillige som skal avtjene 3 måneder (tvungen) verneplikt hvert år der de blant annet skal spionere på egen befolkning og se til at folk flest gjør som myndighetene befaler. I England er det lignende tendenser der for eksempel det er forbudt å fotografere politi i London, en by som forresten har flest overvåkningskameraer i hele verden, 4 millioner. Man har der et ”miljøpoliti” som har anmeldt en person som uforvarende har sluppet en epleskrott ned fra et bord på fortauet. Man har engasjert elever i skoler og spesielle ”utvalgte” til å holde øye med lokalbefolkningen for å se om de har noe mistenkelig i søppelboksene sine og så rapportere dette til sine føringsoffiserer, som potensielt terrorisme. Det som jeg her skriver er bare noen få eksempler som jeg husker i farten. Helheten er mye mere skremmende enn jeg kan formidle her.

 

Den Nye Verdensorden som jobber intens og gjennom flere tiår med sin agenda, har forlengst startet sitt arbeid i den fattige delen av verden. Nå er det vestens middelklasse som skal knuses og det gjør de med den orkestrerte finansielle krisen. De gjorde det samme i 30-årene, men nå er tiden kommet for oss, for den ”endelige løsningen” som Hitler snakket om. Dette vil bli en krise som ikke vil gå over før de har nådd sine mål, dersom ikke vi stopper det; totalt herredømme med en verdensregjering og opphør av de suverene nasjonalstatene.

 

Vi ser foreløpig bare noen få av stegene mot tyrraniet her i Norge. Det var antakelig ikke i NWO sin interesse å tvinge befolkingen i Norge inn i EU, derfor ble vi ufrivillig, via våre politikere, tvunget inn i EU, via EØS. Dette tar lengre tid, men når tiden er moden for NWO for totalt verdensherredømme betyr opposisjonen fra et folk med bare 4,7 millioner innbyggere ingenting.

 

Vi sitter her i Norge og er oss selv gode nok. Vi priser oss lykkelige for at vi foreløpig går relativt skadefri fra den internasjonale finansskandalen. Men jeg tror at vi vil få en brå oppvåkning. Den finansielle krisen er skapt, den er ingen naturlov. Det ble skapt av de samme destruktive kreftene som ble knust av president Andrew Jackson i 1830-årene i USA og som aldri har gitt opp kampen om kontrollen av finansene. De nådde sitt mål i 1913 i USA da de opprettet The Federal Reserve, deres privateide sentralbank i USA. 99,99% av alle nordmenn tror at denne sentralbanken er statens eiendom og 99% i USA tror det samme.

Sannheten er at en privat elite er i ferd med å ta over verdens finanser (og derved all kontroll) og nesten ingen i Norge gidder å ofre en episode av Hotel Caesar for å finne ut hvorfor.

 

Jeg anklager nordmenn og meg selv for å være altfor slappe i forhold til hva det vil si å være en fri mann og kvinne. Gro Harlem Brundtland sa i sin tid at det ”er typisk norsk å være god”. Hun refererte til sport, men med hentydninger om at de offisielle politiske signalene fulgte de samme høye standardene som sporten. Ingenting kan være lengre fra sannheten. Vi har en regjering og et Storting i Oslo som består av globalister. Flere av dem har deltatt i møter i regi av Bilderberg som er en meget viktig konsensusbyggende organisasjon som nekter innsyn og som er en stor maktfaktor i forhold til hvilken politikk nasjonene vil føre i tiden fremover. Dette er selvfølgelig en privat organisasjon. Derfor alt hemmelighold.

 

Det er dessverre et trist faktum at også nordmenn flest er skyldige. Vi har det godt og vi fokuserer på mere velstand og velger å se bort fra noe som kan ta fokus bort fra dette målet. Alle fortjener en del av effektivitetsgodene, men i Norge er vi kondisjonert til å se på det som om det kommer fra staten. Vi er alle stadig mere effektive og derved rikere, men mange tror at pengene kommer fra, og blir skapt, hos politikerne i Oslo. Det er feil. Byråkratiet skaper ikke verdier, det stjeler verdier. De er parasitter. I utkantene tror mange at de ikke kunne overleve hvis det ikke var for overføringene fra staten. Hvis staten lot folk være i fred, ville alle lokalsamfunn trives.

 

OK. Det norske folk og det norske Storting og regjering har sagt ”JA” til overnasjonal styring. Jeg snakker her om FN og EØS. Det norske folk ignorerer folk som meg som prøver å varsle om det kommende globale tyrraniet med enten ignorering eller hån. Om vi som flertall stemmer ”nei” til EU, men samtidig stemmer for partier som arbeider for overnasjonale organisasjoner som FN, EU eller EØS, er vi globalister og må stå for det. Jeg kommer aldri mere til å stemme for et slikt parti.

 

Min holdning er at jeg vil forsvare min familie og bygd og intet mere. Nasjonalstaten NORGE har politikerne og flertallet av det norske folk gitt avkall på!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Earth Hour: falsk propaganda

Lagret under: 1 on mars 27, 2009 at 2:11 pm

 

Det går ut et budskap over hele verden fra den Nye Verdensorden om at alle må være så vennlige å slå av alt av lys for ”å spare miljøet”. Denne kondisjoneringsøvelsen skal skje førstkommende lørdag mellom klokken 20:30 og 21:30 norsk tid. Aviser, TV og internett kjører nå denne kampanjen for fulle mugger og jeg har ennå ikke sett noen motforestillinger slippe til. Kreftene som står bak globaliseringen og ønsker en avvikling av de suverene nasjonalstatene til fordel for en verdensregjering der de selv er totalitære diktatorer, står bak.  Mange vil dessverre falle for denne bløffen som går ut på at vi har en global oppvarming (selv om mange vitenskapsfolk er uenige), at det er menneskelig aktivitet som er ansvarlig for denne oppvarmingen (solaktiviteten betyr ingenting for de frelste) og at det er den livgivende gassen CO2 som er verstingen. CO2 er som kjent nødvendig for liv på kloden og har ingenting med oppvarming å gjøre. Tidligere tiders klaging over alle skattene og avgiftene vi er belemret med der mange sa at: ”Det neste blir vel skatt på å puste” er nå en realitet. Det er ikke til å tro! Dette er en krig mot menneskeheten der en liten global elite sitter og ser på verket sitt og ler seg skakke over hvor lettlurte de fleste av oss er.

 

Jeg kommer til å etablere min egen lille motaksjon ved å, i det aktuelle tidsrommet, skru på alle lys og gjerne sette ut et par arbeidssoler utenfor, pekende rett opp. Jeg håper flere vil gjøre det samme. Kanskje vil det å tenne et lys i mørket ha en god effekt.

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Jay Rockefeller: Internett er den største trusselen

Lagret under: 1 on mars 21, 2009 at 2:55 am

Jay Rockefeller: Internett er den største trusselen!

Se på denne videoen og vit at her snakker Den Nye Verdensorden. Det har i lang tid vært snakket mye om sensur av internett ved etableringen av Internett 2 med godkjenning av kun noen få tusen godkjente sider av Den Nye Verdensorden. Internett har vist seg å være uhyre effektivt i å spre informasjon om alle de kriminelle aktivitetene som Den Nye Verdensorden via sine mange undergrupper er skyldig i og eliten ser et fritt Internett som en stor trussel mot sine planer.

Her har vi en video som viser Jay Rockefeller si det som eliten mener om friheten Internett gir, nemlig at det aldri skulle vært oppfunnet! Denne videoen ble lastet opp for kun få timer siden.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

The Obama Deception

Lagret under: 1 on mars 21, 2009 at 1:20 am

The Obama Deception

Dette er den viktigste dokumentaren du kan se. Millioner av mennesker verden over har blitt forført og manipulert til å tro at med Barrack H. Obama som den nye presidenten i USA, vil verden forandre seg til det bedre. Ja, Obama hadde som valgkampslogan ordet “change”, eller forandring på norsk. Det vil ikke bli noen forandring, i alle fall ikke til det bedre. Denne dokumentaren dokumenterer hvordan Obama, i likhet med de fleste presidentene de siste 100 årene, har blitt og fortsetter å være kontrollert av makten bak makten, skyggeregjeringen, det militær-indistruelle kompleks eller også kalt Den Nye Verdensorden som er en meget liten samling av mektige anglo-amerikanske bankierer.

Den som ikke etter å ha sett denne dokumentaren blir skremt til handling har ingen omtanke for velferden til vår egen og kommende generasjoner. Jeg tror at alle tenkende mennesker innerst inne i sine sinn innser at det er noe som er fryktelig galt med vår verden. Noen vil nekte å se denne og lignende dokumentarer fordi de mere eller mindre bevisst er redde for at deres illusjoner om hvordan verden fungerer vil bli knust i fillebiter for alltid. Andre vil se den og avfeie det som konspirasjonsteorier fordi de ikke har sett noe av dette på NRK eller TV2. Mitt håp er at flest mulig i alle fall vil se dokumentaren. Om mange også tar steget videre og selv undersøker påstandene, dokumentene og nyhetsklippene som vises i filmen, vil det være en meget god begynnelse. De som tar seg tid til å lete frem til dokumentasjonen vil, dersom de er tilhengere av individuell frihet, ta ytterligere et steg videre ved å snakke om dette med andre, skrive om det i aviser, blader, Facebook eller egen blogg, delta i fredelige demonstrasjoner mot tyrraniet, kontakte politikere og si sin mening osv.

Dokumentaren er på 1 time og 51 minutter. Jeg skulle ønske jeg kunne ønske deg en hyggelig stund foran skjermen, men det kan jeg ikke. Til det er informasjonen altfor alvorlig for oss alle.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Frihetssang: Aimee Allen

Lagret under: 1 on mars 20, 2009 at 8:23 pm

Aimee Allens \”Unofficial\” Ron Paul Revolution Video

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Smaksforsterkere: smaken som dreper

Lagret under: 1 on mars 19, 2009 at 6:59 pm

I USA har man en samlebetegnelse på en del stoffer som brukes i mat og drikke og som er søtningsstoffer og smaksforsterkere og som går under navnet excitotoxins eller som på norsk kanskje kan kalles stimuleringsgifter. Hva er egentlig disse stoffene? I følge hjernekirurg Dr. Russell Blaylock som har skrevet boken “Excitotoxins – The Taste That Kills”, er excitotoxins vanligvis aminosyrer (proteinets byggesteiner) som reagerer med spesialiserte reseptorer i hjernen på en slik måte at det fører til ødeleggelse av enkelte typer av hjerneceller. I artikkelen ”Food Additive Excitotoxins and Degenerative Brain Disorders” som ble publisert i Medical Sentinel i 1999, skriver Blaylock videre at glutamat er en av de mere kjente excitotoxiner, men at over 70 andre så langt har blitt identifisert.

 

Glutamat er den vanligste neurotransmittoren i hjernen (en neurotransmittor er et kjemisk stoff som fungerer som kommunikator av impulser fra en celle til en annen). Forkjemperne av disse stoffene i maten vår bruker dette som begrunnelse på at stoffene er ufarlige, men Blaylock skriver at glutamat som en neurotransmittor finnes i væsken utenfor cellene bare i meget små mengder. Når konsentrasjonen av denne transmittoren øker utover dette nivået, begynner hjernecellene å ”fyre av” på en unormal måte. Ved høyere konsentrasjoner foregår det en spesialisert prosess med forsinket celledød, stimuleringsforgiftning. Det betyr, skriver Blaylock, at hjernecellene blir stimulert til døde.

 

Som smaksforsterker i prosessert mat (industrimat) inngår glutaminsyre i en rekke matvarer som supper, gryteretter og andre matvarer som smaker salt. Den vanligste betegnelsen i norske produkter er natriumglutamat, men siden våre ukjære myndigheter for en gangs skyld ikke er så nøye på at ting foregår korrekt, kan disse stimuleringsgiftene også opptre under navn som blant annet: hydrolisert vegetabilsk protein, hydrolisert protein, hydrolisert plante protein, gjærekstrakt. Alle disse og flere inneholder alltid MSG (natriumglutamat). Andre som ofte inneholder glutamat er blant annet: maltekstrakt, buljong, krydder, mm.

 

Når det gjelder søtningsstoffer inneholder en rekke varer som lettbrus aspartam som er laget av aminosyren aspartinsyre som i følge Dr. Blaylock også er en ”excitotoxin”. Det  er god grunn til å være spesielt observant når Dr. Blaylock skriver at flytende former for disse stimuleringsgiftene er mere giftige enn de som finnes i fast mat. Dette er fordi de raskere blir absorbert og når høyere blodkonsentrasjoner.

 

Det som er mest skremmende med disse stoffene er at de blir brukt i stadig flere mat-og drikkevarer og i stadig større mengder. I artikkelen Dr. Blaylock skrev i 1999, sier han at siden 1948 har mengden med glutamat tilsatt mat doblet seg hvert tiår. Han skriver videre at det ironiske med bruken av disse stoffene er at de har ingenting med bevaring av maten å gjøre men blir brukt helt og holdent for å forbedre smaken. De blir brukt for å maskere en ellers smakløs rett eller for å forsterke den ønskede smaken.

 

Hva kan konsekvensene av stimuleringsgiftene være?

 

I boken “Excitotoxins – The Taste That Kills” skriver Dr. Blaylock om en rekke nevrologiske sykdommer og symptomer som kan være forårsaket, forsterket eller indirekte involvert etter lang tids bruk av disse stoffene, som: Huntingtons sykdom, Alzheimers sykdom,

parkinsonisme, ALS, kramper, hodepine, lavt blodsukker, hjerneskade, hjernesvulst.

 

Det er bare å konstatere at bestemors, og i enkelte tilfeller mors, innstilling om at hjemmelaget mat er best, også i lys av stimuleringsgiftene i maten, er korrekt. Vi kan heller ikke på dette området stole på myndighetene som har stilt seg slik at de må handle først og fremst med tanke på storindustrien og overnasjonale krav, på bekostning av forbrukernes ve og vel.

 

Hør på intervjuet Alex Jones gjorde med Dr. Russell Blaylock den 16.desember 2008:

 

Dr. Russell Blaylock On The Alex Jones Show

 

Referanser:

Food Additive Excitotoxins and Degenerative Brain Disorders:

http://www.whale.to/a/blaylock5.html

Excitotoxins – The Taste That Kills, 1997

Russell L. Blaylock, MD

2. mai 2009:

Artikkel av Dr. Mercola:

Is This Silent Killer Lurking in Your Kitchen Cabinets?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00