TheNaturalWarrior

NORGE eller NWO?

Lagret under: 1 on mars 27, 2009 at 11:29 pm

Man kan skrive og vise til henvisninger, ja, endog vise videoer  der det blir sagt rett ut, og likevel, folk flest vil ignorere det eller avvise det. Det er kanskje menneskelig å fortrenge det ubehagelige, men faktum forsvinner ikke uansett.

 

Hvorfor føler jeg en slik trang til å fortelle om det som er i ferd med å skje? Jeg har ingen kone eller barn og de som vil lide mest er de som har nær og ung familie. Jeg vet ikke, og mange ganger har jeg lyst til å si: ”La dem leve i ignoranse og oppleve hva det bringer”. Men, det er noe som driver meg og jeg vet at det ikke er PR-kåthet. Jeg vil  leve et rolig liv i fred. ”Dont tread on me” er et godt slagord for meg. La meg være i fred, men kommer du inn til mitt hus uten å være velkommen, kommer jeg til å forsvare meg.

 

Denne holdningen er fremmed for de fleste nordmenn. Tiår med kondisjonering har lært nordmenn til å tro at de selv ikke er i kontroll av seg selv eller sin familie. “Nei”, sier samfunnet, du skal være uten våpen og dersom noen angriper deg skal du legge deg ned, som en annen slave. Du skal gjøre som du får beskjed om og være en god slave. Å forsvare seg er unorsk!!!! “Glem alt om Vikinger, nå er vi slaver”.

 

Siden vi fant gull (olje) i 1969 har vi nordmenn trodd at vi er uovervinnelige. Rikdommen i papirkroner har fått et dekadent folkeslag til å tro at det er Guds utvalgte, særlig under styret til Gro Harlem Brundtland. Et slikt ufyselig folkeslag som vi var, og er, kan umulig være velsignet av en rettferdig Gud. Vi har bygget opp vår rikdom, som politikerne, i løpet av det siste året, for det meste har overført til Den Nye Verdensorden via børs og statsobligasjoner på grunn av de siste 700 milliardene tapt, og vi er like glade. Den gjennomsnittlige nordmann tror at vi er en rik nasjon og at politikere er de beste til å forvalte rikdommen, ikke slavefolket. At 1/3 av formuen er borte i løpet av 6 måneder gjør ingenting for nordmannen fordi han reagerer aldri før det er for sent. Nordmannen ble sivilisert og så på konspirasjonsteoretikere som han i ”Frihet og Helse” (meg) som idioter. Tenk, han skrev i 2007 at det var feil av Norges Bank å selge 33,5 tonn gull (vår nasjonalformue) og at aksjemarkedet ville kollapse. Han var tilogmed så frekk at han skrev direkte til Norges Bank om det!!!

 

I USA og i resten av den engelsk-språklige verden kjemper folket for sin frihet. I USA er bare noen av kampene om hvorvidt myndighetene skal kunne tvangsvaksinere befolkningen, militære som overtar makten i statene, angrep på de som forsvarer Grunnloven og som blir kalt for terrorister av den grunn, lovforslag fra Obama om en 7 millioner sterk ”hær” av frivillige som skal avtjene 3 måneder (tvungen) verneplikt hvert år der de blant annet skal spionere på egen befolkning og se til at folk flest gjør som myndighetene befaler. I England er det lignende tendenser der for eksempel det er forbudt å fotografere politi i London, en by som forresten har flest overvåkningskameraer i hele verden, 4 millioner. Man har der et ”miljøpoliti” som har anmeldt en person som uforvarende har sluppet en epleskrott ned fra et bord på fortauet. Man har engasjert elever i skoler og spesielle ”utvalgte” til å holde øye med lokalbefolkningen for å se om de har noe mistenkelig i søppelboksene sine og så rapportere dette til sine føringsoffiserer, som potensielt terrorisme. Det som jeg her skriver er bare noen få eksempler som jeg husker i farten. Helheten er mye mere skremmende enn jeg kan formidle her.

 

Den Nye Verdensorden som jobber intens og gjennom flere tiår med sin agenda, har forlengst startet sitt arbeid i den fattige delen av verden. Nå er det vestens middelklasse som skal knuses og det gjør de med den orkestrerte finansielle krisen. De gjorde det samme i 30-årene, men nå er tiden kommet for oss, for den ”endelige løsningen” som Hitler snakket om. Dette vil bli en krise som ikke vil gå over før de har nådd sine mål, dersom ikke vi stopper det; totalt herredømme med en verdensregjering og opphør av de suverene nasjonalstatene.

 

Vi ser foreløpig bare noen få av stegene mot tyrraniet her i Norge. Det var antakelig ikke i NWO sin interesse å tvinge befolkingen i Norge inn i EU, derfor ble vi ufrivillig, via våre politikere, tvunget inn i EU, via EØS. Dette tar lengre tid, men når tiden er moden for NWO for totalt verdensherredømme betyr opposisjonen fra et folk med bare 4,7 millioner innbyggere ingenting.

 

Vi sitter her i Norge og er oss selv gode nok. Vi priser oss lykkelige for at vi foreløpig går relativt skadefri fra den internasjonale finansskandalen. Men jeg tror at vi vil få en brå oppvåkning. Den finansielle krisen er skapt, den er ingen naturlov. Det ble skapt av de samme destruktive kreftene som ble knust av president Andrew Jackson i 1830-årene i USA og som aldri har gitt opp kampen om kontrollen av finansene. De nådde sitt mål i 1913 i USA da de opprettet The Federal Reserve, deres privateide sentralbank i USA. 99,99% av alle nordmenn tror at denne sentralbanken er statens eiendom og 99% i USA tror det samme.

Sannheten er at en privat elite er i ferd med å ta over verdens finanser (og derved all kontroll) og nesten ingen i Norge gidder å ofre en episode av Hotel Caesar for å finne ut hvorfor.

 

Jeg anklager nordmenn og meg selv for å være altfor slappe i forhold til hva det vil si å være en fri mann og kvinne. Gro Harlem Brundtland sa i sin tid at det ”er typisk norsk å være god”. Hun refererte til sport, men med hentydninger om at de offisielle politiske signalene fulgte de samme høye standardene som sporten. Ingenting kan være lengre fra sannheten. Vi har en regjering og et Storting i Oslo som består av globalister. Flere av dem har deltatt i møter i regi av Bilderberg som er en meget viktig konsensusbyggende organisasjon som nekter innsyn og som er en stor maktfaktor i forhold til hvilken politikk nasjonene vil føre i tiden fremover. Dette er selvfølgelig en privat organisasjon. Derfor alt hemmelighold.

 

Det er dessverre et trist faktum at også nordmenn flest er skyldige. Vi har det godt og vi fokuserer på mere velstand og velger å se bort fra noe som kan ta fokus bort fra dette målet. Alle fortjener en del av effektivitetsgodene, men i Norge er vi kondisjonert til å se på det som om det kommer fra staten. Vi er alle stadig mere effektive og derved rikere, men mange tror at pengene kommer fra, og blir skapt, hos politikerne i Oslo. Det er feil. Byråkratiet skaper ikke verdier, det stjeler verdier. De er parasitter. I utkantene tror mange at de ikke kunne overleve hvis det ikke var for overføringene fra staten. Hvis staten lot folk være i fred, ville alle lokalsamfunn trives.

 

OK. Det norske folk og det norske Storting og regjering har sagt ”JA” til overnasjonal styring. Jeg snakker her om FN og EØS. Det norske folk ignorerer folk som meg som prøver å varsle om det kommende globale tyrraniet med enten ignorering eller hån. Om vi som flertall stemmer ”nei” til EU, men samtidig stemmer for partier som arbeider for overnasjonale organisasjoner som FN, EU eller EØS, er vi globalister og må stå for det. Jeg kommer aldri mere til å stemme for et slikt parti.

 

Min holdning er at jeg vil forsvare min familie og bygd og intet mere. Nasjonalstaten NORGE har politikerne og flertallet av det norske folk gitt avkall på!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

  1. Du er ikke alene – og alt skal bli vel. Men vi må tro på det for at det skal realiseres. Kritisk masse holder, og amerikanerene er i ferd med å våkne. H.R. 1207 kan være en katalysator.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00