TheNaturalWarrior

The Obama Deception

Lagret under: 1 on mars 21, 2009 at 1:20 am

The Obama Deception

Dette er den viktigste dokumentaren du kan se. Millioner av mennesker verden over har blitt forført og manipulert til å tro at med Barrack H. Obama som den nye presidenten i USA, vil verden forandre seg til det bedre. Ja, Obama hadde som valgkampslogan ordet “change”, eller forandring på norsk. Det vil ikke bli noen forandring, i alle fall ikke til det bedre. Denne dokumentaren dokumenterer hvordan Obama, i likhet med de fleste presidentene de siste 100 årene, har blitt og fortsetter å være kontrollert av makten bak makten, skyggeregjeringen, det militær-indistruelle kompleks eller også kalt Den Nye Verdensorden som er en meget liten samling av mektige anglo-amerikanske bankierer.

Den som ikke etter å ha sett denne dokumentaren blir skremt til handling har ingen omtanke for velferden til vår egen og kommende generasjoner. Jeg tror at alle tenkende mennesker innerst inne i sine sinn innser at det er noe som er fryktelig galt med vår verden. Noen vil nekte å se denne og lignende dokumentarer fordi de mere eller mindre bevisst er redde for at deres illusjoner om hvordan verden fungerer vil bli knust i fillebiter for alltid. Andre vil se den og avfeie det som konspirasjonsteorier fordi de ikke har sett noe av dette på NRK eller TV2. Mitt håp er at flest mulig i alle fall vil se dokumentaren. Om mange også tar steget videre og selv undersøker påstandene, dokumentene og nyhetsklippene som vises i filmen, vil det være en meget god begynnelse. De som tar seg tid til å lete frem til dokumentasjonen vil, dersom de er tilhengere av individuell frihet, ta ytterligere et steg videre ved å snakke om dette med andre, skrive om det i aviser, blader, Facebook eller egen blogg, delta i fredelige demonstrasjoner mot tyrraniet, kontakte politikere og si sin mening osv.

Dokumentaren er på 1 time og 51 minutter. Jeg skulle ønske jeg kunne ønske deg en hyggelig stund foran skjermen, men det kan jeg ikke. Til det er informasjonen altfor alvorlig for oss alle.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

 1. En glimrende film. Alex har tatt seg sammen i det siste. De første filmene hans var for mye skrik og skrål, nå er han roligere og det har filmene tjent mye på.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Jeg syntes før dette at “Terrorstorm” var hans beste og halvparten av “End Game” var glimrende, men denne filmen er bare helt fantastisk.

  For uinnvidde er nok en roligere fremgangsmåte mest effektiv, men samtidig forstår jeg Alexs engasjement. Han har så mye informasjon inne, han studerer dette 16-18 timer hver dag og har en nær fotografisk hukommelse. Dette koblet med en omtanke for menneskeheten og ikke minst egen familie og barn, får frem “brannen” og engasjementet hos ham som jeg er sikker på at vi alle burde føle. Dessverre er de fleste av oss for opptatte med viktigere ting og distraksjoner….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Hvordan kan dere si at denne filmen er i det hele tatt bra?
  Denne filmen er basert på fakta, men en liten del fakta ut av et mangfold, der all denne svake faktaen indikerer at Obama bedrar en hel nasjon. Beviset på at han ikke lurer en hel nasjon vitner man i hans bakgrunn, der han har gjort det utrolig bra.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Synd at fakta ikke biter på deg. Obama lurer en hel verden, men han gjør det ikke alene. Han er håndplukket på grunn av sin hudfarge og på grunn av sin åpenbare intelligens, talegaver og karisma. Derfor er han mye farligere enn Bush som også var en nikkedukke.

  NWO vil bruke ham nå mens han ennå er populær og deretter kaste ham vekk og sette inn en ny nikkedukke.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Tydeligvis har man ikke fått med seg detaljene i filmen hvis man drar fram Obamas fortid. Det blir sagt at de har brukt lang tid på å finpusse denne mannen før de slapp han løs i leder-vervet. Jeg klarte ikke å legge fra meg denne filmen før jeg hadde sett den ferdig, og jeg var mektig imponert over Charlie Sheen’s engasjement i 911-spørsmålene gjennom youtube, brev til Obama og det 20 minutter lange møtet de (Sheen og Obama) hadde.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00