TheNaturalWarrior

Nordmenn: avvæpnet og passiv

Lagret under: 1 on februar 19, 2009 at 1:13 pm

Fra offentligheten kan en nå se at det også i Norge er en stor økning i ran hos folk i egne boliger.

“Tidligere politiavdelingsjef i Oslo, Finn Abrahamsen, ser en klar trend etter de mange ranene begått i ofrenes hjem den siste tiden. Slike hjemme-ran har blitt en stadig mer dominerende ransform i utlandet, og den erfarne politimannen tror nå dette er på vei til Norge for alvor.”

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=537045

VG spør i en meningsutveksling om man bør be folk ta forhåndsregler eller om slike advarsler bare fører til frykt. Eller, skal media skrive om det som skjer eller tie det ihjel?, som de gjør med så mange andre meget viktige saker.

Jeg mener det er i allefall to viktige årsaker til at vi ser en økende trend mot ran i hjemmene til folk. Det ene er at vi har en global finanskrise som bare nettopp har startet. Det andre er at en konsekvens av norske politikeres arbeid for den Nye Verdensorden med globalisering og fri innvandring fra EU-land, fører til at kriminelle lett beveger seg fra eget land og til det rike Norge. Dette vil vi få se i mye sterkere grad i årene fremover er jeg redd for. Den globale krisen vil bli verre og flere land i øst-Europa vil oppleve kollaps i sine økonomier og dette vil spre seg til vest-Europeiske land.

Så kan man se overskrifter i VG som: “Politiet famler i blinde etter brutalt familieran”. Man kan ikke forvente at politiet skal kunne komme i forkant av slike ran, men man ser altså at det også er vanskelig å oppklare i etterkant. Konklusjonen må da bli at nordmenn i egne hus og heim er overlatt til seg selv og må selv forsvare seg og sine barn. Da er det temmelig tragisk at myndighetene har avvæpnet det norske folk og hjernevasket de fleste til å tro at de er tryggere uten våpen og at våpen er av det onde. (unntatt når våpen er i hendene på myndighetene, da er de av det gode).

I USA pågår det en kamp mellom de føderale myndighetene og folk flest om retten til å bære våpen uten innblanding fra de samme myndighetene. De kloke mennene som laget grunnloven spesifiserte i 2. tillegg i Konstitusjonen retten til enhver å bære våpen for egen beskyttelse. Denne loven har de siste årene vært under stadig større angrep og millioner av amerikanere hamstret våpen og ammunisjon i forkant av at Obama ble valgt som president. Flertallet i Europa forstår ikke hvor viktig dette er fordi vi er avvæpnet som befolkning for lenge siden.

Motstandere av den innebygde retten enhver skal ha til å bære våpen til eget forsvar, deler syn med historiske personer som Hitler, Stalin, Mao og flere “hedersmenn”?

En avvæpnet og politisk og fysisk passiv befolkning legger til rette for diktatur.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=537061

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

 1. Nå er det vel en del nordmenn som ikke er avvæpnet.

  Jeg snakker om alle de som er medlem av hjemmestyrkene, og de som er medlem av et skytterlag eller som bedriver jakt i en eller annen form. eller de som kan ha “egne svin på skogen” og derfor ikke er helkt ubevæpnet…

  Skule jeg bli forsøkt ranet i eget hjem så nøler jeg ikke med å forsvare meg. Snakke kan vi saktens gjøre etterpå. Og før eller siden vil disse ranerne begå en tabbe…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Hjemmestyrkene er en del av myndighetene og oppbevarer ikke lengre ammunisjon hjemme.

  Det er heldigvis ennå en jakttradisjon her til lands. Det er imidlertid ikke særlig praktisk å forsvare seg hjemme med en hagle, tror jeg.

  Godt å høre at du er klar til å forsvare deg dersom du skulle være så uheldig å bli utsatt for ran i eget hjem. Mange er nemlig programert til å tro at det er riktig å være passiv.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Jeg har balltre, jeg. Men så har jeg da heller ikke tusenvis i kontanter liggende hjemme. Iflg. politiet var ofrene ikke tilfeldig utvalgt, da de hadde den type jobb der en del kontanter og verdisaker til tider blir oppbevart hjemme.

  Våpen? Jo flere som har våpen, jo flere blir skutt og drept.

  I første omgang kan vi jo begynne med – ikke åpne døren for fremmede. Et lite problem, når man vil være hjelpsom…

  Imidlertid er det viktig at folk ikke slipper ukjente inn i oppgangene. Så får man heller ha en boks utenfor til reklame.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Et balltre er bedre enn ingenting.
  Det er irrelevant om folk har store verdier i sine hjem eller ei. Man skal være trygge i egne hjem i en ideell verden, men siden verden dessverre ikke er ideell, skal voksne folk ha rett til å være bevæpnet.

  Sitat:
  “Våpen? Jo flere som har våpen, jo flere blir skutt og drept.”

  Et skoleeksempel på vellykket statspropaganda. I USA er det de familiene som er ubevæpnet som er mest utsatt for ran og drap. Kriminelle tar dessverre ikke hensyn til lover, men de vil samtidig utøve sin gjerning med minst mulig risiko for egne liv og helse og oppsøker helst hjem der de vet at folk er ubevæpnet. Mange i USA er også hjernevasket på dette området slik vi er, men på langt nær i like stor grad. Enkelte er til og med så tåpelige at de setter opp skilt om at eiendommen deres er en “våpenfri sone”. De kunne likegodt oppfordre til innbrudd.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. “En avvæpnet og politisk og fysisk passiv befolkning legger til rette for diktatur.” -ser ikke sammengengen? Politisk er vi ihvertfall ikke passive, vi er væpnet med munnen og slipper å tenke på korrupte stortingsvalg. Hvordan skulle vi forhindret diktatur ved fysisk aktivitet da? 4,5mill springende mot stortinget? “førstemann til å skyte statsministeren får en sjokolade” eller?

  En raner er somregel ikke interessert i å drepe, så hvorfor skal man forsvare seg? En raner er mer verdt levende tatt enn død. Det er mye som kan brukes til våpen, trenger ikke et skytevåpen. Egentlige grunnen til å protestere er økningen av volden. Fedre som tar guttene med på skyting for å gi “sunne” holdninger til våpen, forstår tydeligvis ikke at et barn ikke forstår alvorligheten av konsekvensene det kan få på et nivå som voksne. Ser bare på 11åringen som risikerer voksen fengselstraff i Usa. Skytingen hadde ikke skjedd om det ikke fantes våpen i det huset. Han hadde nok lært av faren eller tv og var klar over at våpenet var i huset

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Sitat:
  “En raner er somregel ikke interessert i å drepe, så hvorfor skal man forsvare seg?”

  Jeg tror ordet “passiv” i mitt innlegg blir ganske godt vist her.

  Du kan gjerne la deg bli ranet og overfalt i eget hjem og være passiv, det vil ikke jeg om det skulle skje.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. Om en ruset person og du står med hvert sitt våpen, er jeg veldig sikker på at du blir skutt først uansett. Gi de pengene og la politiet prøve å fakke dem i ettertid(noe som sikkert ikke skjer men). det er risiko å gjøre aktiv motstand mot en annen bevæpnet, gjerne ruset desperat person.

  Å ha rett til våpen i grunnloven høres bare teit ut for min del. Amerikanerne er jo helt paranoide. Når de snakker høres de ut som de tøffe heltene som skal forsvare seg, men jeg tror mange ikke hadde fått fingen ut om de var i situasjonen.

  Å eie våpen fornuftig kunne fungert dersom det var konstroolører som tok stikkprøver at du hadde godkjent våpenskap. At nøkkelen var så gjemt at smarte tenåringer aldri fant den. At den var på et tilgjengelig sted slik du rakk åpne skapet om du skulle kommet i situasjonen. Det måtte vert et register med hvem som eide våpen, en skulle ikke hatt mulighet til å kjøpe håndvåpen som en sjokolade, og det skulle vert i lisensbelagte butikker.

  Våpen i en skuff hadde ført til masse voldelige episoder med overlegg, eller barn som gjorde feiltrinn i en alder der de ikke klarer skille skikkelig mellom fantasi og virkelighet.

  Flere våpen hadde havnet i illegale hender gjennom innbrudd, økt vold og vanskeligere å fakke gjerningsmenn siden “alle” eide våpen.

  Jeg ser poenget ditt, jeg syns bare den tryggheten kan veie opp mot de negative konsekvensene.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Ja, Borgervern, som kan få dem hjem til sine egne land. Så kan vi la de som faktisk kom til Norge med et ønske om å få fred lov til å leve et godt liv. Nå er det jo et helvete.

  Vold, ran, skyting, voldtekter, kidnapping, innbrudd, det er helt forferdelig.

  Og ingen gjør noe. Kun FRP står på for oss.
  Men de må ha 51 % for å kunne stoppe dette.

  Vi må hjelpe dem å skaffe så mange velgere at de får 51 % ved valget. Det er vårt eneste håp.

  Vi kan ikke se på at landet vårt blir totalt ødelagt. Kan vi vel?

  Det er så mange blåøyde mennesker, desverre. De er så hjernevasket. De forstår ikke at dette ikke handler om rassisme, det handler om at noen av disse menneskene kommer fra andre skikker, de har vokst opp i vold. De kan ikke tenke seg noe annet. Ser de noe de vil ha, ja så tar de det. Vi kan ikke forandre dem. Og ikke har vi visst lov å sperre dem inne heller. Så de plasserer dem overalt i vanlige boligområder med uvitende familier, som ikke vet at det finnes trollskap og vondt rundt dem.
  Gjør de noe galt slipper de straff. Det sørger våre advokater for. Dette er ille. Dette er ikke lenger et godt norskt samfunn. Dette er skikkelig ille.

  Vi trenger hjelp, vi trenger et borgervern som kan sende dem hjem igjen, de som bråker og bøller…og som ikke egentlig ønsker å være endel av et godt samfunn.

  Og vi må overvise mest mulig folk at Siv har motet som trengs for å forandre denne galskapen. Hun kan gjøre dette lovlig hvis hun får nok mange stemmer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Vel vel.. Jeg synes du skriver mye fornuftig, men det er nå en gang så at det er et umotvistelig faktum at USA`s våpenlover fører mere ondt enn godt med seg. Årlig er det ufattelig mange tragedier i USA relatert til en alt for liberal våpenlovgivning.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Det er hyggelig å høre at du liker mye av det jeg skriver.

  Når det gjelder våpenlover er vi tydeligvis uenig. Jeg er ikke det minste forundret over at flertallet av nordmenn er skeptiske til at vanlige folk skal eie egne våpen. Vi har blitt kondisjonert gjennom mange år til å internalisere denne oppfattningen og jeg selv mente det samme før jeg satte meg mere inn i sammenhenger.

  Til alle tider har drap foregått i alle samfunn og det følger dermed at skytevåpen blir brukt der de er tilgjengelige for mennesker som er homosidale. I England der de har en meget restriktiv våpenlovgiving blir kniv brukt i drapshandlinger i langt større grad enn i USA.

  Det er andre faktorer som er altfor lite belyst i media når det gjelder årsakene til drapshandlinger. Skytevåpen er ofte midlet, men det er jo en bakenliggende årsak til at drap skjer, ikke sant? Man kan liste opp mange faktorer som fører til økt vold som oppløsning av familien, påvirkning av TV og videospill, tapt gudstro, hjerneødeleggende påvirkninger fra et dårlig kosthold, gifter i miljøet, rusmidler, legemidler osv.

  Når det gjelder episodene med skolemassakrer har det kommet frem at i de aller fleste tilfellene var gjerningsmennene (guttene) under påvirkning av antidepressiva (SSRI) og hadde vært under pykiatrisk behandling. Hvorfor, tror du, blir det da kun fokusert på skytevåpen mens slike “medisiner” ikke nevnes i midtstrømsmedia?

  En viktig grunn for at jeg mener at vanlige folk burde ha rett til å eie skytevåpen er at det er en grunnleggende rett for ethvert menneske å være i stand til å beskytte seg selv og sin familie mot enhver trussel. Dette gjelder i de stadig økende tendensene til innbrudd i privathjem og det gjelder i tilfeller der myndighetene utvikler seg til totalitære diktatur som i Nazi-Tyskland og i USA idag der de jobber febrilsk med å avvæpne befolkningen fordi de vet at innen kort tid vil det skje en folkelig oppstandelse fordi myndighetene har ranet nasjonen og er få år unna å etablere et totalitært samfunn. Og dersom USA faller under åket til Den Nye Verdensorden, er resten av verden, som for det meste er avvæpnet, lett match for eliten for å etablere en ny-føydalistisk verdensorden som vil være et helvete å leve under.

  Se derfor dokumentaren “The Obama Deception” dokumentaren her på bloggen min.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00