TheNaturalWarrior

Motstå Obama-propagandaen!!!

Lagret under: 1 on januar 20, 2009 at 6:19 pm

Nå har det skjedd, Barrack Hussein Obama er USAs 44. President. Jeg anbefaler folk å kjempe mot den massive hjernevaskingen som etter måneder med propaganda kulminerer i en megaorgasme i norsk og utenlandsk media som er kontrollert av Den Nye Verdensorden.

Sett deg selv inn i hva som egentlig skjer. Lytt til the Alex Jones Show som går live fra 18:00 til 22:00, med reprise frem til neste dag til samme tid. Det er gratis. Klikk på ikonet og sett pilen over “Alex Jones Radio Show” og klikk på “Listen Live”

 

http://www.prisonplanet.com/

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

 1. Den radioen er nok laget av en McCain tilhenger tipper jeg…

  Fikk ikke helt med meg alt i den radioen, hva er det som er så galt med Obama? Hadde troen på han pga at han vil utvikle et mer velferdssamfunn enn Usa er idag mens McCain virket veldig lik Bush på mange måter. Og det var ikke bra. Vi får nå se fremmover hvordan Obama klarer seg først?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Jeg har lyttet til Alex Jones noen år. Alltid underholdende. Og har radioen på akkurat nå, mens jeg ser på innsettelsen. Alltid interessant å høre Ron Paul’s mening.

  Men greit å ha sunn skepsis til alt vi blir servert, enten det er fra mainstream media, eller det er fra Alex Jones…

  Eller? :)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. Jeg så ikke noe faresignal med Obama på den siden jeg, ikke hørte jeg noe særlig oppsiktsvekkende heller?? Hva er det som er farlig med å støtte Obama? Alt norsk media tar jeg med stor skepsis. F.eks gaza saken… BBC og andre utenlandske kanaler har et helt annet bilde av hva som skjer. Bare vi i Norge som blir fortalt at Israel har skylden her

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Fra det jeg har forstått fra Alex Jones: Både Demokratene og Det republikanske parti har blitt “hi-jacket” av en gruppe mektige, søkkrike menn med stor makt, “the elite”, “the shadow government”. Når disse personene sier hopp, så hopper presidenten, samme hvilket parti han tilhører. Dersom disse mennene skrur igjen kranene, da går hele USA rett vest. Derfor er det ingen “Change” med Barack Obama. Politikken blir den samme. Han har ikke noe valg. Og siden Barack Obama tilsynelatende synes dette er ok, så hadde denne eliten ingen problemer med å tillate at han ble valgt. (Hvis de ikke tillot det, så hadde han altså IKKE blitt valgt, så stor makt mener man at denne eliten har)

  Så Alex Jones er ingen McCain-tilhenger. Han er republikaner, men siden det republikanske partiet er i lomma til “the shadow government” sammen med demokratene, så har han ingen tillit til McCain heller.

  Tror det var sånn noenlunde greit beskrevet. Ser at TheNaturalWarrior er mer opptatt av disse tingene, så han vil nok korrigere hvis jeg har skrevet noe feil :)

  Welcome to the world of conspircy theories

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Alex Jones & Co er ikke McCain-tilhengere, eller tilhengere av Bush heller. De er tilhengere av frihet og den amerikanske grunnloven.

  Catla, hørte du ikke om Obama eller noe oppsiktsvekkende på radiolinken, har du hørt på feil kanal eller noe.

  Hva er farlig med Obama? Vel, hør på The Alex Jones Show og les min artikkel om Obama her på bloggen, for en start. Sjekk ut arbeidet til Webster Tarpley om Obama.

  Juergen, ja, skepsis er alltid sunt. Men Jones serverer ikke egne teorier, men dokumenterbar informasjon som han selv oppfordrer folk å sjekke på egen hånd. Det er bare et faktum at hans show er nr. 1 i det uavhengige mediesamfunnet som fokuserer på individuelle friheter og mot den kollektivistiske, fascistiske, kommunistiske nye verdensorden.

  Akkurat nå stakk Alex Jones avgårde litt, for å bli intervjuet av Russia Today!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Obama kommer jo bare til å fortsette Bush-linjen. Når skal det gå opp for folk at politikerne på høyre og venstre side mener akkurat det samme, og kun bruker det tradisjonelle skillet for å røyklegge virkeligheten?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. #4,

  Ikke dårlig beskrevet dette nei.

  Konspirasjonsteorier? Vel, mannen som “alle” tror er så konservativ, George Bush, har i sin periode triplet staten, mangedoblet underskuddet, sendt millioner av arbeidsplasser til utlandet, startet flere kriger som har drept millioner og kostet billioner, etc, etc. Er dette konservatisme? Ikke i mine øyne.

  Er det konspirasjonsteorier? Nei, det er fakta.

  Obama kommer til å forsøke å aksellerere denne politikken. Det eneste Change er at han er smartere, yngre og har større talegaver enn Bush. Og ja, hans største kvalitet for den enorme saueflokken i verden og i Norge, han har flere pigmenter i huden sin.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Man kan si mye om Obama, men dum er han neppe.

  Svart? Kenyaner? Afrikaner? Jeg tror at det spiller liten rolle i øyeblikket.

  For det første har han vunnet presidentvalget med en overbevisende margin. Sammenlignet med Bush må han fremstå som den reneste “ledestjerne” etter 8 år med vanstyre. Og han har evnen til å begeistre og inspirere.

  Så vil fremtiden vise oss om han også har lederegenskapene som skal til for å lede Amerika ut av den resesjonen vi ser griper om seg idag. Mye skal antagelig bli mye værre før det kan bli bedre, og spørsmålet er hvor mye tid gjennomsnittsamerikaneren er villig til å gi ham. Antagelig ikke nok.

  Men i øyeblikket er Amerika lykkelig…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Jeg har ikke sagt at han er dum, det tror jeg ikke. Men han er likefullt en kandidat som i årevis ble striglet for posisjonen og vil følge ordre eller bli ekspedert. Hans uklare statsborgerstatus er muligens et pressmiddel hans overordnete har på ham i tilfelle han skulle utvikle egne tanker.

  Hans evne til å begeistre er det farligste med ham. Fordi han vil som sagt følge opp Bush sin politikk i store trekk og vil på grunn av Mesiasstempelet få unødvendig stor støtte i unødvendig lang tid fra tilhengerne som ikke vil klare å innrømme for seg selv at de har blitt forledet.

  Forresten, hadde ikke Hitler også evnen til å begeistre og forføre?

  Resesjonen er skapt av Obamas herrer for å rane til seg USAs og verdens ressurser. Obama vil IKKE være redningen for verdensøkonomien.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Og hvem foreslaa saa du skal ta over etter Bush?

  Og hvordan i all verden kan du si at han skal ta over Bush politikk?

  Jeg bare undrer meg, fordi jeg ser ikke hvem du mener kan ta over dette landet etter 8 aar med totalt feilslaatt politikk?

  Har du et godt forslag..I’d love to hear it!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. Vel, Mange som elsker frihet, jobbet for Ron Paul før valget. Nå er det jo for sent, men det er ikke for sent å vekke flere folk for hva som egentlig er i ferd med å skje.

  “8 år med totalt feilsklått politikk”, sier du. Nei, nei, dette er ikke en politikk som Bush junior har klekket ut i sitt kokainhode. Dette er en progressiv og gradvis utvikling. Før Bush var det Clinton og før ham igjen Bush senior som forresten var den første som offentlig gikk ut med å kalle på en ny verdensorden. De fleste presidentene har vært nikkedukker, helt siden Andrew Jackson ifølge en kjent person. JFK ville rydde opp i det skjulte maktsystemet og ble som alle vet drept.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. Obama: “… that I will execute …”

  Roberts: “… faithfully execute the office of president of the United States …”

  Obama: “… the office of president of the United States faithfully …”

  Altså:

  Obama: “… that I will execute …… the office of president of the United States faithfully …”

  Blir dermed Obama USAs siste president?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00