TheNaturalWarrior

Archive for november 2008

Samfunnstrender 2009-2012

Lagret under: celente-trends, depresjon, gerald, institute-økonomisk, research on november 19, 2008 at 1:19 pm

Gerald Celente i Trends Research Institute har siden 1980 jobbet med å analysere trender i samfunnet på en rekke områder som sosialt, handel, miljø, politisk, underholdning, teknologiske trender osv. Han er anerkjent som en meget pålitelig kilde for å forutse viktige trender av store mediabedrifter som CNN, CNBC, The Economist og mange flere.

 

Han har meget nøyaktig forutsett hundrevis av trender, som blant annet:

-         en vekst i omfanget av økologiske produkter (1988)

-         sa i 2002 at gull hadde nådd sitt bunnivå og i 2004 at gull ville stige i verdi

-         flere år før Starbucks var populær, forutså han fremveksten av kaffebarer og lenge før Pepsi og Coca-Cola kastet seg på vannindustrien, spådde han den store veksten i vann på flasker

-         Sovjetunionens fall (1990)

-         de to siste økonomiske nedgangstidene

-         dot.com kollapsen

-         den Asiatiske valutakrisen i 1997

-         kollapsen i verdens børser i 1987

-         økende terrorisme i USA

-         krig i Irak, før den begynte

-         sa i november 2007 at det følgende året ville bli kjent som ”The Panic of 2008” der økonomiske giganter ville kollapse

 

I et intervju med Fox News nylig uttalte Celente at innen 2012 vil USA bli et u-land og at det vil bli en revolusjon karakterisert av matopptøyer, husokkupasjoner, skatteprotester og jobbmarsjer. ”Vi kommer til å se slutten på den kommersielle julehandelen…vi kommer til å se en fundamental endring…å skaffe mat på bordet vil bli viktigere enn å putte gaver under juletreet” sa Celente og la til at situasjonen vil bli verre enn den store depresjonen.

”Amerika vil måtte gå gjennom en endring som ingen er forberedt på” sa Celente og påpekte at folks motvilje til å akseptere at Amerika er i en nedgangstid, peker på hvor stort problemet med fornektelse er, med tanke på å være klar for det egentlige omfanget av krisen.

 

I et annet intervju nylig sa Celente følgende:

”Det vil bli en revolusjon i dette landet. Det vil ikke komme ennå, men det vil komme etterhvert og vi kommer til å se et tredje parti og dette er grunnen til det: overtakelsen av Washington D.C. på høylys dag av Wall Street i dette blodløse kuppet. Og det vil skje etterhvert som forholdene forverres”.

 

“Det første en må gjøre er å organisere skatteopprør. Det kommer til å bli det store fordi folk har ikke råd til å betale mere skatter til skole, eiendom, alle former for skatter. Du kommer til å se slike typer av protester utvikle seg. Det kommer til å bli veldig trist. Det kommer til å bli mange hjemløse, i et omfang vi aldri har sett før. Teltbyer dukker allerede opp rundt omkring i landet og vi kommer til å se mange flere. Vi kommer til å se enorme områder med ledige hus som husokkupanter overtar. Det kommer til å være et bilde som amerikanere ikke er vant med. Det vil komme som et sjokk og med det vil det være en masse kriminalitet. Og kriminaliteten kommer til å bli mye verre enn den var før, fordi under depresjonen i 1929 var ikke folks sinn ødelagt av alle disse moderne medisinene – over-disk medisiner eller amfetamin eller hva nå enn det er. Så du har en enorm underklasse av meget desperate folk med sine hjerner kjemisk satt ut av spill utover det noen kan forstå”.  

Kilder: 

http://www.trendsresearch.com/ 

http://www.prisonplanet.com/celente-predicts-revolution-food-riots-tax-rebellions-by-2012.html

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00