TheNaturalWarrior

Gullmanipulasjon

Lagret under: bank-økonomisk, gull-norges, kollaps, krise-konomisk on september 19, 2008 at 12:01 am

Den 15. mars skrev jeg en artikkel til min blogg kalt ”Gullprisen er nå 1000 dollar!” http://www.vgb.no/21917/perma/301344  Siden den tid har jeg ikke i det hele tatt mistet troen på gull selv når den offisielle prisen på Kitco gikk nedover og til en bånnotering på rundt $775 ganske nylig. La meg nå bare i mellomtiden nevne at sølv også er i samme kategori og har opplevd de samme hendelsene og er således en like god ting å kjøpe for fysisk oppbevaring.

 

 Fra toppnoteringen i dollar som jeg nevnte, har gullet gått ned i pris som mange andre råvarer, mens dollaren først gikk nedover for så siden å gå mirakuløst oppover igjen, spesielt målt opp mot kroner og der oljeprisen på sensommeren også gikk nedover. Vi er vitne til massive manipulasjoner av markedene og av sentralbanker i vesten som har solgt gull for å holde prisen nede fordi høye gullpriser vil utsette valutaene for verdifall i lys av at det trykkes for mange penger, og samtidig prøve å få til en kontrollert kollaps av hele markedet rundt omkring i verden. Nå er det omsider åpenbart for alle at det hele kollapser og det er planlagt, det er bare litt uenighet omkring spørsmålet om den finansielle eliten (Den Nye Verdensorden) har kontroll eller ikke. Selv fra de mest moderate personene som vet mye om økonomi gis det beskjed til alle som gidder å høre etter, at hele det finansielle systemet vil kollapse. Det er bare et spørsmål om tid og som vanlig er det de uskyldige, de fattige og middelklassen, som må betale for det samtidig som de på kjøpet får med seg en helt ny verdensorden og det totale diktatur som vil regulere alle forhold rundt sine liv, inklusive om de vil få beholde det eller ikke. (se Georgia guidestones: MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000  http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones 

 

OK. La oss nå se på hvordan situasjonen er nå, etter at Bearn Sterns, Lehman Brothers, AIG, Fannie Mae og Freddie Mac (foreløpig) har gått dukken. Aksjene stuper overalt. Russland stengte sin børs i Moskva fordi det gikk så dårlig. Oslo børs gikk nedover og man skyldte på den lavere oljeprisen når det gikk mere ned enn andre steder i vesten. USA går bare en vei…nedover og Dow Jones spåes av de mest negative til å gå ned til 1500.

 

De amerikanske finansinstitusjonene som har pakket sine lån i uhyre komplekse pakker som ble muliggjort under dereguleringen under Clinton-administrasjonen, opplever kriser når deres pakker er solgt videre som topp-rated lån til andre institusjoner som har, under fractional reserve banking med verdivurderinger x 10 flere ganger, igjen solgt dette videre. Vi har her å gjøre med papirverdier som i hundretallsnumre overstiger det totale brutto nasjonalprodukt av hele verden. Og i lys av dette ber investorer i Norge sparere om å holde is i magen fordi markedene går oppover og nedover som om det var snakk om tidevannet.

 

Nei, dette er annerledes og de som vil beholde noe av sine surt oppsparte midler anbefales herved om å gå ut av papirmarkedene og investere i virkelige verdier. Nå er jeg ikke her for å si hva det er fordi det finnes flere muligheter, men jeg er her for å si at gull og sølv er verdier som ikke går konkurs og som historisk alltid har beholt sin verdi fordi de er allment kjent og etterspurt.

 

Jeg har skrevet ad nausium om at Norges Bank solgte vår gullformue i 2004 og i 2006 skrev jeg til Norges Bank og tilkjennegav min protest mot dette. Det offisielle svaret var at de 33 tonnene Norge hadde var så lite at det var mere profitt å hente ved å investere dette i papirmarkedene. Sannheten er at disse salgene skjedde fra alle de vestlige sentralbankene for å holde gullprisen nede og styrke valutaene, spesielt dollaren, og, etter min mening, å sørge for at den finansielle eliten kunne kjøpe gull og sølv til lave priser i en tid da resten av verden ble forledet til å tro at dette bare var en gammeldags antikvitet. IMF i Sveits er sentralbankenes sentralbank, også i privat eie forøvrig. Glem EU, de har andre måter å kontrollere oss på og våre folkevalgte har sviktet oss. Det er bare ikke allment kjent ennå.

 

Når gull var $1.002.5 den 15/03 2008 tilsvarte det NOK 5.112,-.

Nå er gull $ 889.5 og det tilsvarer NOK 5.141,-.

 

Les de to siste linjene igjen fordi det er fordi dollarene og kronen forandrer verdivurdering i forhold til hverandre.

 

Dette er ikke engang poenget. Poenget er at dersom ingen manipulering av gull fant sted, ville den offisielle prisen være på rundt $ 3000 i henhold til offisielle inflasjonstall i USA. I henhold til de uofisielle inflasjonstallene (offisiell inflasjon er manipulert ned) ville prisen være $6000-7000.

 

Hva vil du gjøre? Stole på Bush og Kristin Halvorsen eller selge aksjer og kjøpe gull og sølv?

 

Linker:

 

http://wap.dagbladet.no/nyheter/2008/09/18/547271.html

  

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00