TheNaturalWarrior

Archive for februar 2008

USA-valget

Lagret under: nominasjon-valgfusk-ron, paul-obama-media, usa on februar 7, 2008 at 4:45 pm

Jeg så på de forskjellige TV-kanalenes dekning av super-tirsdagens valg i USA og konkluderte ganske tidlig at denne dekningen ikke var objektiv og balansert. Kanaler som CNN, BBC, CNBC og selv Aljazeera unnlot å opplyse om at Ron Paul var og er kandidat på republikanernes side. Han ble helt bevisst utelatt da det alltid ble opplyst om kun de tre andre kandidatene, McCain, Romney og Huckabee. Man kan høre folk i uavhengige media som The Alex Jones Show (radio) si at i USA ser man plakater til støtte for Ron Paul overalt og i mye større grad enn for noen av de andre kandidatene. Han har fått rekordstor pengestøtte, men det har vært i mindre summer, gjennomsnittlig 95 dollar, hvilket betyr at han har en enorm grasrotstøtte blant befolkningen. Sammenstimlingen av alle Ron Paul-supporterne blir effektivt undertrykt av media, også de norske.

Også TV2 og NRK driver en slik “journalisme”. De trenger ikke bruke penger på å ha reportere i USA fordi de åpenbart tar sine synspunkter fra amerikanske midtstrømsmedia som er talerør for den styrende eliten. Å påstå at NRK og TV2 er uavhengig og objektiv er å grave seg dypere ned i selvbedraget.

De som har fulgt med har registrert at meningsmålinger foretatt i forkant av de forskjellige delstatsvalgene har vært helt annerledes enn de endelige offisielle resultatene og det har vært fremlagt mange spenstige teorier som skal bortforklare hvordan meningsmålinger, som ellers har vært meget presise, ikke samsvarer med valgresultatene.

Idag gikk jeg til Aljazeera’s internettside og tok nettvalget der og resultatene er som vist nedenfor. Dette er selvsagt ikke en vitenskapelig måling, men det bekrefter problemet med de offisielle meningsmålingene sett i lys av de endelige resultatene. Altså, vi har å gjøre med valgfusk. Det er merkelig at vesten absolutt skal blande seg inn i valget i Russland fordi det er slik en fare for fusk, men man hører aldri at uavhengige observatører kreves ved valget i USA. Diebold-maskinene som ofte brukes der er helt åpen for manipulering sier eksperter og det har tidligere vært avdekket valgfusk, også ved dette valget. Før du avfeier dette, gjør et Google søk på Diebold og Bev Harris for eksempel.

Så til resultatene for Aljazeera sitt internettvalg pr. 7. februar 2008:

Stemmer avgitt fra USA.

1. Obama: 55,7%

2. Paul: 17,3%

3. Clinton: 10,7%

4. McCain: 6,6%

5. Huckabee: 3,4%

6. Gravel: 3,2%

7. Romney: 3,0%

Stemmer avgitt totalt fra hele verden:

1. Obama: 63,1%

2. Paul: 12,5%

3. Clinton: 11,3%

4. McCain: 5,6%

5. Gravel: 3,7%

6. Romney: 2,0%

7. Huckabee: 1,8%

Nå, hva er galt med denne listen i forhold til det vi får høre fra media? Jo, Barrack Obama mister stemmer til Hillary Clinton, John McCain har mye færre stemmer enn det som blir valgresultatene, Ron Paul blir snytt for stemmer og ignorert, Gravel blir i like stor grad ignorert, Romney og Huckabee har veldig lav tilslutning.

Jeg tror resultatene hos Aljazeera er mye nærmere sannheten enn de offisielle resultatene fra delstatsvalgene. Valget er i ferd med å bli stjålet til fordel for Clinton og McCain, nok et stjålet valg som i 2000 og 2004 og konklusjonen er soleklar: USA er ikke lenger en demokratisk republikk men et plutokratisk diktatur!

http://english.aljazeera.net/NR/exeres/91D4E785-6C56-4369-8FE0-704C5259C4E7.htm

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00