TheNaturalWarrior

Gardasil – kreftvaksinen

Lagret under: hpv-gardasil-kreftvaksine on mai 18, 2007 at 11:32 pm

I lys av omtalen som VG hadde idag om kreftvaksinen Gardasil (HPV) som Folkehelseinstituttet ønsker å implementere i barnevaksinasjonsprogrammet for jenter i 11-12 åralderen, finner jeg det passende å poste et innlegg jeg skrev i dinbaby Forum i februar 2007. Er forresten litt imponert av VG nå. De er jo bare 3-4 måneder etter meg med denne saken, men siden det er en storavis, får man jo håpe at folk vil legge merke til det. At VG avslører idag at det er et prøveprosjekt er vel en sannhet med modifikasjoner. Her er det jeg skrev i februar:

9. februar 2007:

I Texas har guvernøren befalt at alle jenter som begynner i 6. klasse skal ha obligatorisk Gardasil-vaksine mot livmorhalskreft. Les om det her:

Texas HPV Vaccine Mandate

Merck (Sanofi Pasteur) skal bare ha 360 dollar pr. dose i USA
mens skattebetalerne i Norge slipper unna med 1259,40 x 3 pr. jente /kvinne som tør å være med på dette eksperimentet.

Som forventet har markedsføringen for å implementere denne vaksinen også startet i Norge. Og som så ofte før får vi vite hvor sikker og effektiv denne vaksinen er, selv om den er ennå mere eksperimentell enn Prevenar siden den først kom ut i fjor. Allerede nå har legemiddeltilsynet i USA som heter FDA, mottatt 82 meldinger om alvorlige bivirkninger.

“Additionally, most cases of the infection clear up on their own. HPV can be overcome by means such as adequate sunlight exposure and vitamin D consumption, supplementation with probiotics, adequate intake of selenium and zinc, increased consumption of trace minerals and iodine, and regular physical exercise.
The Gardasil vaccine, however, has only been on the market since June 2006, and there are already 82 reports of serious adverse events filed with the FDA following the administration of this vaccine.”

Opponents Rally Against Texas Forcing Sixth Grade Girls to Receive Unnecessary HPV Vaccine

Oppdatert 20. mai 2007:

En bør kanskje ha i bakhodet muligheten for infertilitet, enten inkorporert i virusets DNA eller Polysorbat 80 som er sett i sammenheng med infertilitet hos mus.
Interesserte kan gjerne ta en titt på den 90 minutter lange videoen “Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” som er et seminar av dr. David Ayoub fra 2005. Spesielt siste halvdel er aktuell der han tar opp muligheten for befolkningsreduksjon ved hjelp av vaksiner, også i vesten. Til og med først testet ut i vesten. Gardasil er en splitter ny vaksine og jeg gjentar…at folk tør!

Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda

Momenter en kan være klar over ved denne vaksinen. Fra Felleskatalogen:

-Det foreligger ikke data om bruk hos personer med svekket immunrespons.
-Kan gis sammen med hepatitt B-vaksine på et annet injeksjonssted, på samme tidspunkt.
-Samtidig bruk med andre vaksiner har ikke vært undersøkt.
-Inneholder blant annet: polysorbat 80, aluminium.

“About 60 percent of those who got Gardasil or the aluminum placebo had systemic adverse events including headache, fever, nausea, dizziness, vomiting, diarrhea, myalgia. Gardasil recipients had more serious adverse events such as headache, gastroenteritis, appendicitis, pelvic inflammatory disease, asthma, bronchospasm and arthritis.”

“There is too little long term safety and efficacy data, especially in young girls, and too little labeling information on contraindications for the CDC to recommend Gardasil for universal use, which is a signal for states to mandate it,” said Fisher. “Nobody at Merck, the CDC or FDA know if the injection of Gardasil into all pre-teen girls – especially simultaneously with hepatitis B vaccine – will make some of them more likely to develop arthritis or other inflammatory autoimmune and brain disorders as teenagers and adults. With cervical cancer causing about one percent of all cancer deaths in American women due to routine pap screening, it was inappropriate for the FDA to fast track Gardasil. It is way too early to direct all young girls to get three doses of a vaccine that has not been proven safe or effective in their age group.”

Oppdatert 17. juli 2007:

Judicial Watch, en interesseorganisasjon i USA har fått tilgang på data fra FDA’s system for rapportering av bivirkninger av vaksiner, skriver British Medical Journal. Her kommer det frem at blant 1637 rapporter om bivirkninger, hadde også tre jenter dødd kort tid etter vaksinering med Gardasil.
I Australia fikk 25 studenter ved en katolsk skole som fikk sin første injeksjon med Gardasil den 22. mai bivirkninger som hodepine, kvalme og svimmelhet i følge “The Age”. Fire av disse jentene ble sendt til sykehus hvor de var innlagt over natten. Fra BMJ:

Questions over human papillomavirus vaccine in the US and Australia

Oppdatert 1. oktober 2007:

Pr. august 2007 er det i følge National Vaccine Information Center registrert 2207 bivirkninger ved Gardasil. Ingen vet hvor mange tilfeller som ikke blir registrert som bivirkninger av Gardasil.
Inkludert i disse tallene er:

5 jenter har dødd
31 ble ansett som livstruende
1385 måtte oppsøke akuttmottaket
51 jenter fikk funksjonenedgang

Se intervju med mor til en 14 år gammel jente hvis helse nå trues av bivirkninger av Gardasilvaksinasjon. Dette var etter at hun hadde fått den første dosen!

Gardasil — New Video Reveals Hidden Dangers

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

 1. Kopierer bare inn min kommentar fra ett av dine andre innlegg.

  denne vaksinen er begynnelsen på noen virkelig bra. Men igjen ser jeg et problem når media skall dekke helse. Dette er ikke snakk om en vaksine mot kreft. Det er snakk om en vaksine mot et virus som gir (mest sannsynlig kreft, like sannsynlig som evolusjonen). Men HPV som viruset heter er ikke bare ett virus men rundt 1000stk. 15 av disse er påviste i livmorhalskreft. Og vaksinen virker mot de to vanligste.

  Så forsøket er enkelt å greit; vil å stoppe disse to virusene bli nok til å stoppe livmorhalskreft? Der stiller lederen av tidsskriftet (navnet på legeforeningens magasin) spørsmål ved. Alle vet at dette er en bra vaksine mot HPV og at den er trygg. De har brukt 30år på å utvikle den, men vi vet jo ikke om den vil stoppe opp kreft.

  Også mener hun (og jeg) at den er alt for dyr.

  Ref: Legeforeningens tidsskrift nummer 10, 2007 side 1331, lederen er og å finne på nett på http://www.tidsskriftet.no

  Synte
  s foreresten at det er rart at du finner alle disse bivirkningene som jeg finner. Jeg har enda ikke hørt om alvorlige bivirkninger.

  Jeg ville legge ut en link til en en artikkel på VG om en norsk forsker som lovpriste den vaksinen. Men nå finner jeg ikke noen av artiklene på VG. Kanskje de fjernet den siden det var en så utrolig feil sitering. I så fall må jeg applaudere dem.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Du ville legge ut en artikkel fra VG, men lengre oppe ser du det som et stort problem når media skal dekke helse. Eller er det bare når deres dekning kritiserer sykdomsindustrien du ser det som et problem?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. #2 Ser paradokset ditt. Og smiler litt av meg selv. Men ville vise deg litt hvor motstridene aviser er. Men om du rakk å lese det innlegget der de fordømme vaksinen så kan du jo lege den originale artikkelen på tidsskriftet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Dette står i Felleskatalogen på samme sted:

  -Kan gis sammen med hepatitt B-vaksine på et annet injeksjonssted, på samme tidspunkt.

  -Samtidig bruk med andre vaksiner har ikke vært undersøkt.

  Er dette vitenskap? Er dette etisk forsvarlig?

  Vil politikerne som til en viss grad har begynt å komme på banen i denne saken foreta seg noe for å stoppe galskapen? Hvis ikke, er jeg redd for at vi kan avskrive de sentrale politikerne som medspillere i kampen om frihet og helse, en gang for alltid.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Takk for linken Sandri, hadde ikke sett den.

  Dette er starten på noe som kan utvikle seg til en medisinsk skandale og det skal være sikker og visst at det ikke er den første og langt fra den siste. Stadige nye vaksiner der man farer med utilstrekkelig og tildels usannheter fra helsemyndighetene er med på å undergrave hele det skolemedisinske systemet. Selv om man ikke bør kaste alt på bålet, kan det faktisk være en stor fordel for folkehelsa om mange flere folk våkner opp og oppdager at alle tiltak som blir igangsatt faktisk ikke er fremskritt for helse og et langt liv.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Heia :)

  Du skriver mye om bivirkninger, hvilket jeg har etterlyst i min artikkel Mine jenter skal ikke være forsøkskaniner

  Medisinsk skandale er det riktige ordet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. http://fhi.no/eway/de...&trg=MainLeft_5669&MainLeft_5669=5544:64976::0:56
  67:1:::0:0

  http://www.legemiddel...

  Selv om det er fint med sunn skeptisk til nye vaksiner, så blir det lett hystri omkring ting vg og dagbladet tar opp. Det kan jo faktisk hende at dette er en fordel for for kvinner!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. Dersom du lar deg “informere” av Folkehelseinstituttet og legemiddelverket, er det ikke rart om du tror at vaksiner som Gardasil er en fordel for kvinner. For min del, har disse to ikke det snev av troverdighet.

  Om VG og Dagbladet tar opp noe, betyr det bare at veldig mange nordmenn får med seg det de skriver om. De driver ikke med balansert og uavhengig journalistikk og de er ikke så “avslørende” som de gir uttrykk for. Andre aktører hadde skrevet om farene ved Gardasil lenge før VG “avslørte”.

  Disse tabloidene skriver sensasjonspregede ting med særlig vekt på det negative og skremmende fordi folk har en tendens til å følge med neste dag for å se om ting har blitt enda verre. Økte salgstall er selvfølgelig målet.

  Når det gjelder vaksiner er det ikke bare enkelte nye vaksiner jeg er motstander av. Jeg er motstander av alle vaksiner fordi jeg er overbevist om at de skader i langt større grad enn de bringer med seg fordeler.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. Jeg oppfordrer interesserte til å lese oppdateringen min fra 1. oktober og se på intervjuet Alex Jones hadde med mor til en vaksineskadd jente på 14.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Hei..

  Jeg er en 29 år gammel jente som har vært med på prosjektet om gardasil siden det kom til norge. Jeg er den første som fikk vaksinen i “blindstudiet”.

  Jeg var en frisk 23 åring uten hpv elle stort andre sykdommer….

  Jeg sitter nå med HPV virus som ikke vil gå vekk..og etter nå vel 4 år har jeg omtrent gitt det opp også….det vil bare ikke forsvinne…jeg er av de som fikk “placebo” i testperioden..første vaksine fikk jeg nå i juli i fjord, og jeg har adri følt meg verre…jeg har syke humørsvingninger, føler meg generelt dårlig, svimmel,utslitt, kvalm og uvel…akkurat samme bivirkninger jeg får ved p-pille bruk..(noe jeg nå har kuttet ut for omtrent 1 år siden…)På¨injeksjonsstedet har jeg fått en klump som klør mer og mer..den er lilla og bare vokser–jeg får ikke noe svar fra lege eller legemiddelfirmaet om hvorfor…og de sier at det ikke har noe sammenheng med vaksinen….noe jeg ikke kan skjønne…Jeg har nå nektet å ta siste vaksine..jeg krysser fingre for at dette er det som er av bivirkninger, og at det ikke kommer noen fler….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. Hei,

  Takk for at du fortalte litt om dine oplevelser med Gardasil. Kan du fortelle om når du begynte å være med på studiet? Fikk du placebo i begynnelsen og siden den ekte vaksinen? Fikk du bivirkninger av placebo og deretter ennå større bivirkninger av selve vaksinen, eller misforstår jeg?

  Uansett, det er trist at du har måttet oppleve dette og nå som myndighetene sannsynligvis vil innlemme vaksinen i barnevaksinasjonsprogrammet, vil mange flere få lignende eller ennå verre problemer.

  Men igjen, du skal ha takk for at du deler dine erfaringer med andre. Det er viktig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00