TheNaturalWarrior

BARNEVAKSINASJONSPROGRAMMET

Lagret under: barnevaksinasjonsprogrammet on mai 13, 2007 at 11:41 am

BARNEVAKSINASJONSPROGRAMMET
(publisert 23. april 2006)

USA har verdens mest omfattende barnevaksinasjonsprogram med hele 40 vaksiner fra fødsel til 16-18-årsalderen. Russland har 34 vaksiner, mens Norge ligger et stykke bak med 26 vaksiner totalt.

Men ting er i ferd med å skje her til lands og det er ikke lett å oppdage det uten litt studie.
Det har vært mye presse omkring en ny booster-dose med kikhostevaksine for andreklassingene, men det er flere endringer. Det ser ut til at Folkehelseinstituttet på en snedig måte har kamuflert det faktum at man øker med mere enn bare kikhostevaksinen fordi de har informert om endringer i forhold til tidligere program på en slik måte at folk lett kan få inntrykk av at det bare dreier seg om en ekstra vaksine. Det er imidlertid i tillegg til kikhostevaksinen lagt til en ekstra boosterdose av både difteri og stivkrampe!

Dette betyr at barn født fra og med 1998 får totalt 29 vaksiner i forhold til de født før 1998 som får 26 vaksiner.
Er det tilfeldig at Folkehelseinstituttet la ut den oppdaterte oversikten over barnevaksinasjonsprogrammet kun for noen dager siden, altså etter at andreklassingene har fått sin ekstra booster-dose med kikhostevaksine sammen med 3 andre vaksiner?

Men det stopper ikke der i det Herrens år 2006. Alle har sikkert fått med seg at man også skal innføre en pneumokokkvaksine som heter Prevenar. Denne skal alle som blir født fra og med inneværende år få, med 3 injeksjoner innen de har fylt et år. Så da er vi oppe i et totalt antall av 32 vaksiner og plutselig er ikke veien opp til USA og Russland så stor lengre.

Hvis vi gjør som vi egentlig burde gjøre, nemlig å telle hver injeksjon med Prevenar som 7 vaksiner fordi den inneholder 7 forskjellige pneumokokktyper, da har vi dratt forbi Russland som ikke gir denne vaksinen, men ligger fortsatt et stykke bak USA som gir den.

USA:
Antall vaksiner:
Etter 1 måned:1 stk.
Etter 3 måneder: 8 stk.
Etter 6 måneder:19 stk.
Etter 2 år: 30 stk.
Etter 6 år: 37 stk.
Etter 18 år: 40 stk.

Russland:
Antall vaksiner:
Etter 1 måned:3 stk.
Etter 3 måneder:7 stk.
Etter 6 måneder:16 stk.
Etter 2 år: 24 stk.
Etter 16-17 år: 34 stk.

Norge (barn født før 1998)
Antall vaksiner:
Etter 3 måneder: 5 stk.
Etter 6 måneder10 stk.
Etter 2 år: 18 stk.
Etter 8 år: 19 stk.
Etter 16 år: 26 stk.

Norge (barn født etter 1998)
Antall vaksiner:
Etter 3 måneder: 5 stk.
Etter 6 måneder: 10 stk.
Etter 2 år: 18 stk.
Etter 8 år: 22 stk.
Etter 16 år: 29 stk.

Oppdatert 13. mai 2007:

Norge (barn født f.o.m. 2006)
Antall vaksiner:
Etter 3 måneder: 6 stk.
Etter 6 måneder: 12 stk.
Etter 2 år: 21 stk.
Etter 8 år: 25 stk.
Etter 16 år: 32 stk.

Folkehelseinstituttet anbefaler nå at HPV-vaksinen inkluderes i programmet for jenter i 11-12 årsalderen, så det blir antakelig den neste.

Når det gjelder det amerikanske barnevaksinasjonsprogrammet, er tallene i artikkelen fra 2003. Bare på disse få årene har mye imidlertid skjedd med historiens mest vaksinerte befolkning, amerikanerne. Dette landet som bruker klart mest penger på det såkalte helsevesenet og vaksinerer flest barn, har 42 land foran seg med mindre dødsfall i første leveår, i følge statistikk fra WHO.

Antall vaksiner totalt i USA:

2003: 40 vaksiner
2004: 53 vaksiner
2005: 58 vaksiner
2006: 63 vaksiner
2007: 68 vaksiner

I tillegg kan de lokale helsestasjonene på eget initiativ bestemme at barn skal få andre vaksiner som er utenfor programmet. Dersom et barn som er uvaksinert kommer til helsestasjonen av en eller annen grunn, kan disse dersom foreldrene ikke har fremskaffet unntaksbestemmelse eller ikke er bevisste nok, sette alle dosene som de finner at barnet ikke har fått. Samtidig!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.  |  Tilbakesporings-URL

 1. Jeg venter barn nr 7, og jeg har ikke barn som har fått så mange vaksiner som du beskriver.. hmmm?

  men uansett.. de kan nokk overdrive.. men for min del er det bedre å være på den sikre siden, og ingen av mine barn har tatt skade av noen vaksine.

  i mange land får de ikke vaksine.. og vi ser jo hvilke sykdommer de får ;o)

  Angel.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. Du må huske på at flere av vaksinene gis sammen, for eksempel de trivalente MMR og DPT der hver injeksjon teller 3 forskjellige vaksiner. Når det gjelder Prevenar, er den en 7-valent og er egentlig 7 vaksiner i en injeksjon, men jeg har talt den som kun en.

  Ingen av dine barn har fått skade og det er jo ennå bra. Men jeg tror du mener akutte skader som viser seg i et lite fåtall av vaksineskadene. Dr. Tim O’Shea sier at enhver vaksine skader. Skadene på for eksempel immunforsvaret kan melde seg mange år senere og ikke bli satt i sammenheng med vaksiner og være umulig å bevise eller motbevise.

  Er det tilfeldig at foreldre som på seminar hos O’Shea sier at deres uvaksinerte barn har en langt bedre helse enn deres vaksinerte jevngamle?

  De fleste sykdommene som det ble utviklet vaksine mot hadde redusert sin insidens med over 90% innen vaksinene kom og det er et bedrag at vaksinene har æren for det. Bedre ernæring og hygiene og rent vann er hovedårsakene til nedgangen i infeksjonssykdommene.

  Det er slike tiltak fattige lands innbyggere trenger, ikke vaksiner og medisiner som bryter ned helsen og skaper sykdom. Saken er imidlertid at slike tiltak ikke er patenterbart og derfor uinteressant for det multinasjonale industrikartellet hvis mål kun er profitt, ikke helse og velvære.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. ——

  Dersom et barn som er uvaksinert kommer til helsestasjonen av en eller annen grunn, kan disse dersom foreldrene ikke har fremskaffet unntaksbestemmelse eller ikke er bevisste nok, sette alle dosene som de finner at barnet ikke har fått. Samtidig!

  ——

  Hva menes med; “ikke fremskaffet unntaksbestemmelse”? Jeg har bevisst valgt å ikke vaksinere mine 2 barn. Den eldste er voksen nå. I begge tilfeller måtte jeg skrive under på at jeg ikke ville vaksinere dem, og til tross for lange og kjedelige moralprekener fra helsesøstre, gikk dette greit.

  Mine har fått stivkrampevaksiner da. Hun yngste ble forsøkt gitt stivkrampe med difteri. Helsesøster påsto at de kun hadde disse 2 i ett og jeg forlangte ren stivkrampe og fikk det – etter de måtte bestille og en del surmuling.

  Man må nok være våken for å passe på at de ikke påtvinger ungene våre vaksiner, om man faktisk ikke ønsker det.

  Jeg finner det utrolig skremmende hvor mange vaksiner gis ungene i løpet av oppveksten. Spesielt med tanke på senskader ingen vil snakke høyt om.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. Man kan dessverre ikke legge eg opp i alt. “Mitt” er olje og gass, så jeg dessverre ikke har kapasiteten å begynne å si mye om dette…

  Men generelt tror jeg du er inn på noe vessentlig. Sett at du blir frisk etter du går til lege, er det legen som har helbredet deg – eller KAN det hende du hadde blitt frisk uansett?

  Når det gjelder vaksiner er det mye tøv som vi bare tror. Vi tror for eksempel at meslinger og andre sykdommer har falt pga innføringen av vaksin. Forekomsten viser dette på grafene helsemyndighetene gir oss.. MEN tar man statistikk tilbake fra 1800-tallet ser man at de fleste disse sykdommene var allerede i sterk retur… og når vaksinene blir innført ØKTE forekomsten faktisk litt før den fortsatt sin generell tur nedover.

  Når det gjelder kreft-vaksin for jenter er det mye skummelt der. Alex Jones på http://www.infowars.com og http://www.prisonplanet.com har mye der man burde lese.

  Ellers kan du avfei det hele som konspirasjonsprat selvsagt. Men som sagt, er “mitt” olje og gass, så jeg tror ikke jeg vil skrive mer om dette.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. Vaksiner må vi ha for at disse sykdommer “dør” ut.

  De som velger ikke ta må jo selvsagt stå for eget valg og valget er personlig, men faren med og ikke ta disse vaksinasjoner er jo det at disse sykdommer får fotfeste igjen og atter kan true liv slik de gjorde…vaksinasjonene er her av en grunn.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. Her er link til en annen blogger som er imot vaksiner. En del lenker å finne der:

  http://www.vgb.no/853...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. #3:

  Med “ikke fremskaffet unntaksbestemmelse” siktet jeg til situasjonen i USA. Der kan barna bli nektet barnehage eller skolegang dersom de ikke har fremmet søknad om fritak som ofte er forskjellig i de forskjellige statene.

  Her i Norge trenges ikke slikt. Ennå. Helsestasjonen kan ikke kreve noe underskrift fra foreldre som nekter vaksine. Det burde heller være foreldre som ønsker at barna skal vaksineres som burde skrive under på det. Videre burde helsestasjonene skrive under på at de garanterer at vaksinen ikke skader.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. #5:

  Ja, vaksinene er her av en grunn. Profitt for legemiddelindustrien og rekruttering av klienter til helsevesenet fra omtrent det tidspunktet de er født.

  De forskjellige sykdommene har sin tidsperiode og brenner seg ut av seg selv over tid. Samfunnenes vaksineringer bidrar imidlertid til at noen sykdommer kan forsette som eksemplet med koppevaksinen der koppeviruset nå utelukkende finnes i vaksinen og ikke i vill tilstand.

  Hvordan har mennesket klart å overleve virus og bakterieangrep gjennom 200000 år, men ikke er i stand til det nå uten hjelp av legemiddelindustriens heksebrygg, kalt vaksiner?

  En skal også være klar over at vaksiner har vært brukt og vil bli brukt som biologisk våpen av eliten for å desimere verdens befolkning til det uttalte målet av 500 millioner.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. #8

  For noe tull.Hvem er så denne “eliten” som skal kverke noen milliarder mennesker da?Høres ikke så veldig troverdig ut spør du meg…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. Takk for enda en sinnssyk god latter.

  Om jeg da som en representant for disse onde menneskene (som du har kaldt meg for før) burde jeg da ikke vite at dette er farlig og nekte alle de jeg er glad i å ta vaksiner? Som mine nevøer på 2år og en på to uker? Jeg er jo villig til å gå igjennom ild for min familie på alle andre felt.

  Og som #9 sier, hvem er denne eliten???

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. #9:

  Du konkluderer uten videre

  undersøkelse dette som tull, men dersom du mot formodning skulle ønske å lære mere om det, kan du oppsøke disse norske bloggene:

  http://www.vgb.no/885...

  http://www.vgb.no/142...

  http://www.vgb.no/866...

  Les gjerne “Makten Bak Makten” av Ertresvåg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 12. #10:

  Du jobber bare for dette systemet, har ingen kunskap om konsekvensene og kan bare anses som en nyttig idiot.

  Målene med de drakoniske tiltakene NWO har satt og vil sette igang er kun tilgjengelig i en need-to-know basis.

  Ellers vil jeg ikke respondere mere på emnet New World Order her fordi denne tråden handler om barnevaksiner.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 13. #11 og #12

  Hvor får du alt dette tullet fra?Påstandene dine er jo rett og slett latterlige.

  …Er kun tilgjengelige i need-to-know basis??????

  Hva i all verden er det du mener????

  Konspirasjonsblogger og eventyrbøker som er bygget opp på beviselige falsumer som “sannhetsvitner”???

  Makan til svada er det lenge siden jeg har helst.Jeg vet det finnes piller mot paranioa og vrangforestillinger.Du burde vurdere å prøve noen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 14. Jeg jobber ikke for noe system, jeg jobber med et system og har en utrolig mengde kunnskap.

  Svar meg på en ting. Om du blir syk. Lå oss si du våkner opp en morgen med feber rundt 40. Du svetter og skjelver. I tillegg så er du kvalm. Vi kan legge på noen røde utslett i skrittet og i armhulene og opp mot halsen.

  Hva gjør du da?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 15. #11

  Her har du et par anmeldelser av boken din forresten..Les nøye.

  http://www.skepsis.no...

  http://www.forskning….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 16. #14:

  “Jeg jobber ikke for noe system, jeg jobber med et system og har en utrolig mengde kunnskap.”

  Og en grandios personlighet kan du vel legge til.

  Til ditt spørsmål; jeg vil la immunforsvaret mitt ta hånd om krisen. Dersom det blir verre vil jeg kanskje gå til legen for å få stilt en diagnose for så å finne ut hvordan det kan behandles. I ditt system, ser du trist1, har jeg ingen alternativer. Ikke hvor jeg bor i alle fall.

  Jeg ville ikke bruke febernedsettende uten at det står om livet og ei heller farlige medisiner som kun behandler symptomer og ikke den underliggende sykdom.

  Ellers kan jeg heldigvis meddele at jeg er særdeles frisk. Etter at jeg kuttet drastisk ned på karbohydrater, særlig raffinerte og spiser mest mulig naturlig mat med mye mettet fett, har helsen styrket seg betraktelig.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 17. tor 6,

  Hvor kommer dette uforklarlige raseriet fra? Tåler du så dårlig at noen er uenig med deg i din virkelighetsoppfattning? Hvordan kan det ha seg etter å ha utagert slik verbalt, at du avslutter med å gi MEG psykiatriske diagnoser?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 18. #17

  Jeg ble bare litt oppgitt over det jeg mener er din manglende logikk her.Beklager diagnosen.Jeg bare konstaterer at din virkelighetsoppfatning ikke er helt i takt med hva resten av verden oppfatter oppfatter som virkelig.Det blir litt som å selv kjøre feil vei i en envesikjørt gate,og så påstå at alle andre kjører feil.Mye av det du baserer dine teorier på er jo forresten løgn og dikt.Hvem er denne “eliten” din som skal utrydde alle oss andre forresten?Har du noen beviser for dens eksistens,eller sluker du løgnene til Ertresvåg med søkke og snøre.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 19. Jeg er ikke opptatt av å være “i takt med hva resten av verden oppfatter som virkelighet”.

  Jeg opplever ting her i livet og observerer diverse hendelser som ikke blir tilfredsstillende forklart av vanlige kilder og ser derfor utmerket godt at det kan være tilfelle at vi har å gjøre med en hemmelig elite.

  Jeg ser det som meningsløst å gå inn på hva jeg mener og om jeg har bevis osv. Først fordi det vil ta umulig lang tid og dernest at du ikke er interessert. Du har bestemt deg for hva du tror på og det aksepterer jeg fullt ut. Da får du bare akseptere at jeg har en annen virkelighetsoppfattning. Slik er det bare.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 20. #19

  Tja..Det er mye som ikke er som det synes,og det er sunt med en god dose skepsis,men det er noe med å barbere seg uten å skjære av hele hodet.Hva får deg til å tro at noen få kontrollerer hele verden?Hvem er denne “eliten”?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 21. Dette er en tråd om vaksiner for barn. En diskusjon om NWO hører hjemme en helt annen plass. Jeg ga deg linker til blogger om dette som du sikkert har vært innom. Kankje vi kan diskutere der hvis jeg får tid.

  Foreløpig legges denne diskusjonen her død for min del.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 22. Vel så det er sagt så vil jeg at det fortsatt skulle vært strengere krav til de som lager vaksinene. Men når det igjen er sagt så skulle jeg virkelig ønske at mine fremtidige barn og at mine nevøer slapp å gå på skole med barn som ikke er vaksinerte. Jeg håper og det finnes en mulighet for alle behandlere å velge å ikke behandle de som ikke er vaksinert.

  For det å behandle et uvaksinert menneske er farlig for hele avdelingen og setter resten av befolkningen i fare. Siden det er i uvaksinerte mennesker mutasjoner oppstår.

  Ellers så vil jeg fortelle om at en av mine lærere i dag fikk en offisiell advarsel (mulighet for å miste jobben) siden han underviser med merkenavn på medisiner. Vi lærer nemlig kun virkestoffer og hvordan de virker. Et godt bevis på hvor lite makt legemiddelselskapene har over de medisinske fakultetene.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 23. Må også si at jeg virkelig ikke kan skjønne hvordan mettet fett gjør deg friskere. Når var sist du sjekket blodtrykke ditt eller kolesterolnivået ditt?

  Eller for å ikke snakke om de stakkars årene dine…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 24. en ting til er jo morsomt for meg at du nevner nettopp kikhostevaksinen, som nå er blitt betraktelig forbedret.

  Ingen vaksine er garantert uten bivirkninger og heller ei død. Men alternativet som er ikke vaksine er så utrolig mye dårligere. Med mye lidelse og død.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 25. Stå på TheNaturalWarrior

  Tor bruker ad homenim argument. Han kommer ikke med gode argumentar.

  Les om tankefeil på wikipedia:

  http://no.wikipedia.o...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 26. Uff og uff trist1. Vaksinerte er farlige å behandle og muterer sykdommer? Jeg tror nå det er motsatt. Vaksinerte som ikke får meslinger for eksempel, har i enkelte tilfeller utviklet farlig atypisk meslinger som voksne. Det er farlig det.

  Å lovfeste en resevasjonsrett for behandlere mot å behandle uvaksinerte synes jeg høres meget helsefascistisk ut. En slik tankegang vil spesielt virke svært urimelig når vi ser at skolemedisinen er godt på vei med å rydde av veien konkurranse. Jeg vil oppfordre deg som snarlig lege å tenke gjennom dette argumentet en gang til.

  Flott at du er skeptisk til legemiddelindustrien. La oss håpe at det varer også når du som lege står overfor konkrete korrupsjonsforsøk fra denne industrien.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 27. #23:

  Det du lærer på dette området er feil! Snu i tide og lær at mettet fett er ikke farlig og at kolesterol ikke tetter til årene. Les dr. Uffe Ravnskov her:

  http://www.ravnskov.n...

  Les om hvordan doble blindstudier tilbakeviser propagandaen som råder på området i Anthony Colpo’s glimrende bok “The Great Cholesterol Con: Why Everything You’ve Been Told About Cholesterol, Diet and Heart Disease is Wrong!”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 28. “24:

  Den acellulære kikhostevaksinen (pertussis) er ikke mere effektiv. Vi har ennå en kikhosteepidemi gående her til lands og de har derfor besluttet å gi en ny booster dose til 2.klassinger.

  Jeg kan med glede fortelle at vår sønn ikke skal ha den (eller noen andre for dens saks skyld) og jeg anser dette å være et fortrinn for han i hans utvikling i forhold til sine klassekamerater.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 29. #26 Men jeg er ikke for å fjerne “konkurransen” fra alternativ medisin. Men jeg er ute etter å kvalitets sikre utdannelsen deres. Den utdannelsen de har nå er virkelig ikke nok. Jeg er veldig i mot at medisiner blir for lett tilgjengelig som skjer nå.

  Og det er ikke mulig at vaksinerte får atypiske sykdommer som ikke vaksinerte ikke får først. Sorry, det går ikke.

  Tenkte lenge på det jeg sa før jeg skrev det. Hva er forskjellen på at du skal få velge behandler og jeg skal få velge pasienter. Ta deg for eksempel, blir jo nytteløst for meg å behandle deg. Du vil jo ikke si at du er syk når jeg sier du er det og du vil jo helt tydelig ikke følge behandlingen jeg gir deg. Ergo er du en meget potensiell smitter og et nydelig sted for sopp, parasitter, bakterier og virus å mutere, med mindre du har blitt vaksinert og tatt de “booster”doser som er anbefalt.

  Om jeg ender opp som sykehuslege så blir jeg nødt til å putte deg på isolat om du blir lagt inn, jeg blir nødt til å bruke eget og dyrere utstyr på deg. Fordi du er en far for andre pasienter og andre pasienter er en fare for deg.

  Om du hele tiden vil velge din egen behandling og dermed lar en infeksjon gå så langt som du da gjør så hvorfor skal jeg da i følge loven være forpliktet til å hjelpe deg? Selv om jeg kommer til å gjøre det. Selv om det kommer til koste mye mer enn nødvendig (for staten og ikke deg), selv om det kommer til å sette meg selv i fare og de andre pasientene. Og da ikke bare fordi du har krav på det. Men fordi jeg har tatt en ed på å hjelpe folk i nød.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 30. #27 Vel 20 talls undersøkelser mot gud vet hvor mange 1000. Det finnes sikkert mer enn 20 undersøkelser som beviser at det ikke finnes noen sammenheng mellom røyking og kreft.

  Alt jeg kan si deg er at jeg har assistert på mellom 60 og 70 obduksjoner. Og kan si at høyt kolesterol (da LDL og lavt HDL) har en klar sammenheng med dårlige årer. Alle får vi dårligere årer fra vi er i tenårene, sakte men sikkert (enda en grunn til at vi ikke kan leve evig). Men de med et høyt LDL nivå, spesielt i forhold til et lavt HDL nivå. Har alltid, etter min erfaring, veldig dårlige årer. Til tross for fysikk og alder. Andre veien så er det motsatt. Kan ikke legge ut noen kilder på dette, mest fordi jeg ikke har lov og fordi jeg ikke har journalene hjemme. Pluss at de står på ungarsk så det ville vel ikke ha hjulpet deg spesielt mye.

  Når det kommer til godt og dårlig kolesterol så finnes det. LDL er det kolesterolet som går fra leveren. Det skal bli brukt av kroppen, dette skal ikke være for høyt. Så er det HDL og dette er det som kroppen prøver å kvitte seg med. Og det liker vi at er høyt. Er du ute etter mer informasjon om dette så får du gå inn på wikipedia å lese. Mener å huske at det står bra forklart der.

  Heldigvis er det mange uenigheter innen for medisin. For det skjer at en tar feil eller finner ut nye ting. Feks. at en kan nyttiggjøre seg av enzymer fra mat.

  Så med en stadig diskusjon innenfor feltet er bra. Og en kan manipulere forskning. Derfor er det og viktig at forskning blir manipulert av flere med forskjellig agenda (ALLE har en agenda). Så må en tolke disse forsknings rapportene og den tolkningen som flest kommer fram til blir gyldig.

  For eksempel så går en gj.snittlig amerikansk mann på 40 rundt med en ca 4kg rødt kjøtt i tarmen til en hver tid. Dette er fordi de spiser så mye kjøtt og fordi medium stekt eller rått (da mener jeg rått som veldig lite stekt) er valgene. Og kroppen har nesten ikke mulighet til å fordøye, og da heller ikke nyttiggjøre seg av, rått kjøtt. Derfor spiste våre forfedre faktisk utrolig små mengder kjøtt. Og da mye kjøtt som var det som vi i dag kaller fordervet kjøtt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 31. #28 Nei den er ikke mer effektiv, den forbedrer jo ikke effekten av immunforsvaret på den måten. Den er bare mye tryggere. Immunforsvaret er immunforsvaret. Det kan vi ikke gjøre så mye med annet enn å styrke det litt og å hemme det delvis eller helt. Men vi kan manipulerer det. Ved vaksiner.

  Vaksiner gir deg jo en liten og ufarlig infeksjon. Ergo helt ufarlig er den ikke, men tryggere enn å bli smittet. Jeg syntes virkelig synd på din sønn som ikke er myndig og dermed har en forelder som velger dårligere muligheter for han og har såpass ryggrad at han tør å “gamble” med helsen hans.

  Dette er ikke ment som et person angrep, men kan jo ikke bli noe annet. Det valget du tar for din sønn mener jeg oppriktig at du burde bli anmeldt til barnevernet for. For i mine øyne så er det et grovt overgrep. Så å skryte til meg av det valget er veldig feil person å skryte til.

  Pertussius kan jo så lett forhindres men er ikke en behagelig sykdom å få. Om han skal være så uheldig å få sykdommen så håper jeg inderlig at du lar han behandles med antibiotika. Og at om han får en lang varig forkjølelse at du sender han fort til en lege og sier i fra at han ikke er blitt vaksinert. Slik at han kan bli testet. Kikhoste kan bare behandles i starten av sykdommen. Den er jo ikke regnet som en dødelig sykdom i seg selv lengre, men forårsaker et langt og smertefullt sykehusopphold (som igjen kan bli farligere for uvaksinerte, spesielt da, siden Bordetella pertussis, svekker immunforsvaret). Også for å ikke snakke om senskadene.

  Så jeg banker i bordet og krysser fingrene for din sønn. Noe annet kan jeg jo ikke gjøre.

  Ps Du vet at DTP vaksinen fikk kikhoste forekomsten ned fra ca 100.000-300.000 årlige tilfeller ned til 1000-4000 tilfeller (Greco, 1996; Gustavson, 1996) Og det var den gamle, den nye er litt mer effektiv og mye tryggere.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 32. #33:

  Men du skjønner at noen blir skeptisk, når man også i Norge har hatt slike saker som er omtalt i artiklene jeg linker til i #30 og #32?

  Det er ikke så lett å vite hva man skal tro på og hva man skal holde seg unna alltid…

  Ikke vet jeg hva som er bra eller dårlig, men det er ikke galt å sjekke litt rundt dette og ikke bare tenke “Vaksiner gir deg jo en liten og ufarlig infeksjon”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 33. Ps så vil jeg si en ting til om NWO. Selv om du ikke ville diskutere det her. Vi trenger ikke vaksiner for å gjøre folk til pasienter. Til det så har vi byer, moderne livsstil, TV, MacDonnel’s, sprit og en haug med villige bakterier til. For ikke snakke om den gode helsen i seg selv som søreger for at folk lever så lenge og dør så seint. Leger har mer en nok å gjøre. Vi prøver virkelig ikke å få mer å gjøre. Noen av oss vil jo gjerne ha en liten flik av et liv ved siden av jobben. Kanskje til og med få tid til å bli en relativt god forelder.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 34. #34 Jeg trodde de linkene var myntet på blogg eier, så leste bare en av de. Og nå skal jeg snart på en liten 17. mai feiring. Her i byen (rart at 17. mai er en vanlig arbeidsdag i Ungarn :D )

  Men dette (som med bilen for meg) er et felt en dessverre må stole på de som kan mer enn seg selv. Derfor er jeg veldig for strenge straffer av de leger som feil informerer og villeder for sin egen vinning. Det er jo en beklagelighet at det finnes leger som bruker sin stilling til egen vinning frem for pasientens velbehag.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 35. #36:

  Ja, det er synd når noen jukset med tall og informasjon slik at barn ble skadet for livet, og at man fortsatte med å sende en like dårlig vaksine til andre land, til tross for at denne vaksinen bare virket 57% av tilfellene etter at mange pasienter allerede hadde fått erstatning her i Norge.

  Det er ikke legene sin feil, men noen få griske forskere og Verdens helseorganisasjon som anmodet at denne vaksinen skulle bli sendt til New Zealand.

  Og så burde man være skeptisk til reklame fra legemiddelindustrien, av denne typen “informasjon” hvor de ønsker å “pushe” medisiner ved å si at det er et un­derforbruk heller enn et overforbruk av legemidler. Linken til denne “informasjonssiden” fant jeg ved å trykke på en flash-reklame med en pillespisende PacMan på DinMedisin sin hjemmeside. Hm:

  http://www.lmi.no/Art...

  Men jeg regner med at de fleste leger er kritiske og i stand til å skille reklame fra hva som er riktig.

  Jeg skrev ikke dette for å være grinete, men det er ikke så rart at folk ikke vet helt hva man skal tro… Jeg har flere leger i familien selv, og jeg er ikke negativ til leger egentlig. Det er heller markedsføring fra legemiddelindustri, at forskere kan finne på å jukse med tall for egen vinning sin del og lignede som jeg er irriterende.

  Videre god 17. mai, forresten! Artig at dere feirer i Ungarn også :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 36. #37 Vi er ca 100 norske studenter i byen jeg bor i, må jo bli litt feiring da.

  Problemet med den reklamen er at det stemmer litt. Men det vil si, ta den medisinen du får utskrevet så ofte og så lenge du får beskjed om. Ikke kortere og ikke lengre.

  Så til bloggeier og olepetter_9 her et gammelt innlegg som jeg hadde glemt litt som er vikitg og viser hvordan jeg står i forhold til legemiddelselskaper.

  http://www.vgb.no/411...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 37. #38:

  Ok. :-)

  Jeg så kjapt på det innlegget.

  Det er nå en gang sånn, at hvis man ligger med brukket ben og åpent brudd, så er ikke homeopaten den første man ringer til… Så jeg tror ikke leger trenger å bekymre seg for at noen skal gå dem i næringa med det første. Og bra å se at du har sunn skepsis også til hva f. eks. legemiddelindustrien driver med :-)

  Lykke til videre med studiene!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 38. Velkommen til diskusjonen olepetter 9.

  Og trist1, du skriver om mye bra og man kan av og til få tillit til at du vil opptre som en etisk lege med respekt for folks valg og frihet…helt til du sier ting som “Det valget du tar for din sønn mener jeg oppriktig at du burde bli anmeldt til barnevernet for. For i mine øyne så er det et grovt overgrep.” Dette er helt rystende å høre fra en blivende lege.

  Har du tenkt på hva en slik tankegang betyr? Jo, det betyr at folk skal bare stole blindt på leger og ikke legge seg oppi hva de driver med og ta medisinene uten å kny. Hvordan kan man melde vaksinenekt til barnevernet? Det er jo frivillig om man vil ta vaksiner eller ei. Alternativet er det totale fascistiske samfunnet der myndighetene anser borgernes kropper for sin eiendom og dermed implementerer tvungen vaksinering og andre “behandlinger” de finner formålstjenelig.

  Sykdomme
  r er en del av livet og ingen kan unngå risikoen for det. Det er en annen illusjon skolemedisinen prøver å selge oss. De vaksinerte får jo kikhoste som bare det.

  Jeg skulle gjerne svart på dine innlegg men jeg har ikke tid. Igår var jeg på jobb og feiret 17. mai med min familie. I dag har jeg mange ting å gjøre rundt huset og vi skal en tur til Oslo i helgen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 39. #39:

  Enig. Skolemedisinene er i fremste rekke når det gjelder akuttmedisin og min kritikk av skolemedisinen er langt fra å være alle sider ved den. Noen av mine største helter er leger, MD’s og kan i farten her nevne:

  Ron Paul, David Graham, WC Douglass, Russell L. Blaylock, Robert Mendelsohn, Mary Enig, Uffe Ravnskov, Wakefield…det finnes flere. Det disse har felles er at de har mot til å stille spørsmålstegn ved allment akseptert medisinsk dogma. Det er en modig handling fordi risikoen for karrierefall og utfrysning dessverre er meget stor i enkelte kretser av det skolemedisinske feltet.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 40. Ja Sandri, det er hårreisende at folk blir brukt som prøvekaniner. Men det er standard rutine for vaksiner, de blir dårlig sjekket for bivirkninger før de implementeres. Merck er forøvrig samme firma som stod bak Vioxx-skandalen der 60 000 døde i Usa og 400 i Norge. Man så ikke mye til ramaskrik da i mainstream presse….

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 41. —-

  Det valget du tar for din sønn mener jeg oppriktig at du burde bli anmeldt til barnevernet for. For i mine øyne så er det et grovt overgrep.

  —-

  Dette er jo en interessant påstand. Vi som ikke vaksinerer våre barn er overgripere, men legemiddelindustrien som bruker våre barn som forsøkskaniner er helter?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 42. Ja, og er det ikke skremmende å tenke på at skolemedisinen utdanner leger med et slikt menneske-og samfunnssyn? Det styrker bare min oppfattning om at det står mektige krefter bak som vil pervertere omtrent alle sider ved livet. Sannhet blir løgn, løgn blir sannhet, svart blir hvitt og hvitt blir svart.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 43. Kjempe bra du skrive om dette. Alex Jones hadde rett – se http://www.vg.no/pub/...

  Litt interessant, altså, at de vil bruke norske 11-12 åringer som prøvekaniner, men fremstiller dette bare som “helse tilbyd”.

  For en gang er det godt at mainstream media skriver om dette.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 44. #40 og #44 Jeg skrev at dette var min mening. Og ja jeg står for det. For folk flest vet ikke sitt eget beste. Jeg mener heller ikke at sigaretter burde vært lov å selge. Men jeg vil fortsatt ikke få dette til lov. Fordi (ikke like lite som deg) jeg heller ikke stoler på at staten skal ta alle mine valg. Spesielt når en ser at en ikke trenger relevant utdannelse for ministerposter.

  Men jeg sier dette fordi jeg mener at vaksiner virkelig er en bra ting. Og da spesielt kikhostevaksinen. Det er jo oppskriften på en vellykket vaksine.

  Hver eneste gang noen tar en medisin så er de automatisk med i et forskningsprosjekt, sånn er det. Men man starter ikke med forskningen på mennesker. Det tar flere år å komme dit. Og alle ledd godkjennes.

  Medisinen og vaksinene må først beskrives teoretisk. Så må teorien godkjennes for lov til utprøvning.

  Så prøves den ut på dyr. Så må resultatene godkjennes.

  Så prøves den ut på frivillige men friske. Så må det resultatet godkjennes.

  Så prøves den ut på frivillige syke. Så må det resultatet godkjennes.

  Er medisinen kommet så langt er den regnet som vellykket. Men under prøving.

  Så kommer man til stadiet der man prøver den over lang tid. Så kommer endelig godkjenning.

  Men resten av tiden denne medisinen brukes så er den under overvåking, både av myndighetene og selskapet selv. Og finner man ut noe som ikke stemmer så trekker man medisinen tilbake.

  Dette tar mange år, faktisk så slutter det jo aldri.

  Uff nå falt jeg litt ut av tankerekken her. Uansett skal lese tidsskriftet og litt mer om “kreftvaksinen” som jeg går ut i fra at er en HPV vaksine, før jeg uttaler meg om den.

  Og #44 svaret er ja.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 45. Jeg mener 100% at vaksiner er bra! Jeg er sjeleglad for de vaksiner jeg har fått. Spesielt siden jeg da kan behandle de barn, hvis foreldre har nektet dem vaksinen, uten fare for mitt eget liv. Men jeg gjentar at uvaksinerte mennesker er og blir en fare for resten av samfunnet.

  Dere tar et valg på grunnlag av dårlig informasjon og deres egen magefølelse. Og dermed så leker dere med deres eget liv og helse. Det er greit, men dere leker også med samfunnets resurser og med alle våre andre sine liv.

  Jeg beklager at jeg må si det så dogmatisk og med liten mulighet for at jeg tar feil. Men virkelig så gir 5års utdannelse meg kun det synet og ikke noe annen mulighet.

  Jeg syntes basehopping, freeriding, klatring uten sikring eller å kjøre fort i bil uten sikkerhetssele er mer fornuftige valg enn å ikke vaksinere seg. For her går farene kun ut over en selv. Men når jeg selv klatrer eller står ned fjell på ski. Så bruker jeg jo sikkerhetsutstyr. Jeg sjekker jo ut ting og tar alle forhånds regler.

  Og jeg vet jo og at folk dør på grunn av sikkerhetsselen. Men jeg bruker det, fordi det er større sjanse for at den redder meg enn at den dreper meg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 46. Hvorfor er det en fare for alle andre om en ikke er vaksinert?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 47. #48:

  Jeg er motstander av den automatiske moralske pekefingerbruken, som mange av oss i Norge har lett for å ty til.

  Dette er ofte dette argumentet med at man bruker skattepengene til andre, osv.

  For det første så er det derfor vi betaler skatt. Vi skal ha felles tjenester tilbake. Det er ikke en gave til Staten, som mange tror. Hvis folk flest ikke tåler at noen får tjenester tilbake etter å ha betalt skatt, så kan man bare legge ned alt som heter det offentlige, inkludert sykehus…

  For det andre, så har det irritert meg i mange år at politikere har en form for argumentasjon hvor man gir folk sjansen til å hive seg på bølgen for å kunne peke på andre og være moralister. Folk går rett i fella, hver gang.

  F. eks. skylder man alltid på røyking, men hvorfor er det en overrepresentasjon av KOLS i Oslo? Det er på grunn av eksos og forurensing, men det er det ingen som bryr seg om. Jeg husker at jeg så et kort innslag om dette med KOLS på NRK før man begynte å skylde på røykingen angående akkurat denne sykdommen. Der sa man at det har vist seg at eksos er langt farligere enn tidligere antatt.

  Hva gjør politikerne? Ingenting…

  Dessuten vet jeg flere byer i Norge som har hatt tung industri, hvor kirkegården er full av unge som har dødd av kreft. Enkelte steder har det vært satt i gang undersøkelser, men de har bare kokt bort i ingenting og blitt avsluttet før tiden.

  Det er også andre steder, som f. eks. Vardø, hvor jeg har hørt at det er mye kreft og annet, muligens pga. den radaren der?

  Det er så mye som myndighetene gir en lang marsj i angående folks helse, og det eneste de gjør er å rette pekefingeren mot oss enkeltmennesker (og helst alenemødre) for deretter å bruke det som en unskyldning for å skattelegge oss enda hardere.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 48. PS: Jeg er ikke motstander av offentlig helsetjenester og skatt, men jeg er motstander av at man stadig vekk øker skatter og kutter tjenester.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 49. (En liten oppklaring til #50. Jeg sier ikke at røyking er sundt, men jeg mener at det er skummelt hvis det alltid brukes som eneste årsak til kreft og andre sykdommer, og dekker over andre alvorlige kilder kreft som henger sammen med industri eller lignende)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 50. #49:

  Ja Odd Inge, er det ikke rart. Vaksineforkjemperne snakker hele tiden om hvor fortreffelig vaksinene er men når det kommer til omgang med de uvaksinerte er de plutselig livredde.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 51. #47:

  Om myten som går på at vaksiner blir så grundig testet før bruk:

  Tim O’Shea:

  “The only safety testing that has ever been done on the pertussis vaccine in the past 50 years is an unproven method called the Mouse Weight Gain Test. The “scientists” inject the vaccine to be tested into the stomachs of baby mice. If the mice continue to gain weight and don’t die right away, it is assumed the vaccine is safe and effective for humans. That’s it! I’m not making this up!…….The only toxicity test required for the initial licensing of the DPT vaccine in the United States was this mouse weight-gain test 60 years ago.”—–The Sanctity of Human Blood By Tim O’Shea p. 69

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 52. #49 Fordi bakterier og virus trenger et sted å vokse fritt. Og der vil de mutere, de stedene de vokser best er hos uvaksinerte verter. I motsetning til hva bloggeier hevder så er det ikke hos vaksinerte mennesker nye sykdommer oppstår. Men hos de uvaksinerte. Og da kommer det bakterier eller virus som vi ikke har vaksiner eller medisiner mot.

  Jeg ville ikke stolt kun på immunforsvare mitt selv lengre. For bakteriene sloss mot medisiner og immunforsvaret. Ergo immunforsvaret er en enkel match for mange av disse små krabatene.

  Og den utviklingen begynte den dagen mennesker begynte å spise urter mot at de var dårlige.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 53. #50 Alle som jobber med det og driver med det er fullstendig klar over det. Der må du skylde på avisene. Men røyking er vesentlig mye farligere enn alle de andre grunnene og det er en grunn vi betaler for og velger helt selv.

  #54 Ehh. Nei. Det er gjort et utall flere tester enn dette. Orker ikke å gå inn på mer detaljer enn det jeg gjorde #47. Alle medisiner som brukes er testet etter visse standarder. Du finner de sikkert på wikipedia.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 54. Bakterier og virus muterer uansett, noe som eksemplet med antibiotikarersistanse viser. Å si at vaksinerte ikke er utsatt for mutasjon av bakterier og virus de er vaksinerte mot, er feil.

  Referert eksempel her er atypisk meslinger som bare blir sett hos vaksinerte:

  Another worrisome phenomenon is atypical measles, a problem that arose soon after the measles vaccine was first introduced. This form of measles only occurs in children who have been previously vaccinated against measles. Atypical measles not only resists treatment, but often degenerates into pneumonia or meningitis. 4

  4. For a comprehensive discussion of atypical measles and a listing of numerous medical studies on atypical measles, see Viera Scheibner, Vaccination, 1993, pp. 83-85.

  http://www.vaclib.org...

  Et sterkt immunforsvar vil med letthet ta seg av sykdommer vi blir utsatt for. Bakterier og virus er ikke rovdyr som du antyder, men åtseletere. De er opportunistiske og er avhengig av at miljøet det ferdes i har svekket forsvarsverk.

  Hvis du fører en livsstil som svekker immunforsvaret ditt trist1, så kan jeg forstå at du ikke lengre stoler på ditt eget immunforsvar. Du lever imidlertid i en illusjon dersom du tror at syntetiske legemidler og heksebrygg av bakterier og virus dyrket i dyreorganer skal hjelpe kroppen din til å bekjempe patogene organismer.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 55. #42 denne vaksinen er begynnelsen på noen virkelig bra. Men igjen ser jeg et problem når media skall dekke helse. Dette er ikke snakk om en vaksine mot kreft. Det er snakk om en vaksine mot et virus som gir (mest sannsynlig kreft, like sannsynlig som evolusjonen). Men HPV som viruset heter er ikke bare ett virus men rundt 1000stk. 15 av disse er påviste i livmorhalskreft. Og vaksinen virker mot de to vanligste.

  Så forsøket er enkelt å greit; vil å stoppe disse to virusene bli nok til å stoppe livmorhalskreft? Der stiller lederen av tidsskriftet (navnet på legeforeningens magasin) spørsmål ved. Alle vet at dette er en bra vaksine mot HPV og at den er trygg. De har brukt 30år på å utvikle den, men vi vet jo ikke om den vil stoppe opp kreft.

  Ref: Legeforeningens tidsskrift nummer 10, 2007 side 1331, lederen er og å finne på nett på http://www.tidsskriftet.no

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 56. #58 også syntes hun (og jeg) at den er alt for dyr.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 57. #57 Atypiske meslinger var et resultat av dårlig utførte vaksiner og en feil metode (som ikke brukes lengre) ref: http://www.medterms.c...

  Jeg nekter ikke for at det har blitt og vil bli gjort feil. Men det gjør ikke vaksiner dårligere.

  Og jo bakterier er rovdyr. Det er ikke kun folk med svekket immunforsvar som blir syke. Og tro meg jeg gjør mye for å holde immunforsvare mitt på topp. Jeg er avhengig av det, siden jeg daglig utsettes for skikkelig smittefarer. Blant annet tuberkulose, hepatitt og MRSA. Men jeg takker ofte for mine hepatitt A og B vaksiner. Pluss at jeg vet så alt for mye om hva som kan gå galt med kroppen min til å ikke ta forhåndsregler.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 58. Vaksinasjon er sprøyt!!

  Nesten alle har kjøpt ideen om at vaksiner er et revolusjonerende immunitets våpen. Hvorfor tror du mennesker blir syke fordi om de har tatt vaksine, gang på gang på gang?? Vaksiner er kanskje den aller største bløffen vi mennesker har godtatt! Den eneste effekten vasiner har i tilegg til farlige bivirkninger er placebo effekten..

  Våkn opp og du vil aldri frivillig sette enda en vaksine i din eller barnets kropp… Harde påstander??

  Se film her:

  http://video.google.c...&q=vaccination

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 59. Vel, din helt Pasteur skal på sitt dødsleie ha inrømmet at: “The terrain is everything; the germ is nothing”. Pasteur stod jo for The Germ Theory (vet du hva det kalles for på norsk trist1?) der hver enkelt sykdom skal være forårsaket av en type bakterie eller virus og der vitenskapen skal finne legemidler for å bekjempe disse. Hans samtidige, en lege ved navn Bechamp og den egentlige oppdageren av bakterier, har sagt:

  “Bacteria do not cause disease, and therefore serums and vaccines can neither prevent nor cure disease”. MvBean, side 183.

  Hvis bakterier og virus er rovdyr pg våre kropper er hjelpeløse, hvordan kan det da ha seg at mens noen blir syke i et miljø, holder andre seg helt friske?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 60. #62 Først vil jeg si at jeg er utrolig dårlig på medisin på norsk. Studerer alt på engelsk eller ungarsk.

  Men sannheten vet vi nå at ligger i en blanding av disse to. Du har noen bakterier som forårsaker sykdommer og noen som for eksempel gir oss vitamin K eller nitrogen til planter slik at vi kan lage proteiner. Akkurat som mennesker så finnes det snille og slemme bakterier. Og det er ikke alle sykdommer som er på grunn av bakterier eller virus. Langt der i fra.

  Eller så tror jeg at Pasteur siste ord er like oppskrytt som at Darwin forkastet evolusjonsteorien på sitt dødsleie og sa at Gud var alt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 61. #62 Bechamp oppdaget ikke bakterien det var en nederlender som het Lewenhook (eller noe lignende).

  Bechamp trodde jo også at bakterien kom fra oss. Altså at den ble lagd fra noe i kroppen vår. Ikke at vi alle har utviklet oss fra nettopp bakterier og at bakteriene har vært her utrolig mye lengre enn oss.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 62. Kan ikke si noe fra eller til på det. Siterte bare fra O’Shea’s bok som refererte til McBean. Har dessverre ikke lest Bechamp’s egne artikler.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 63. #65 der er litt mitt poeng. Du siterer kun. Jeg har lært om og om igjen fra et utall av forskjellige kilder og jeg har sett, følt og “forsket” med mine egne øyne og hender.

  Jeg håper vår diskusjon får deg til å se mikroskopisk mindre kritisk på ting (jeg er en realist og forventer ikke mer) og du får meg til å gå enda dypere i mitt felt. Og jeg lærer på den måten å bli en enda bedre lege (dog ikke slik du kanskje vil ha meg) og det takker jeg deg for.

  Tro bare ikke at diskusjonen er over for min del. Og nyt byen min for meg (Oslo) der er jeg født og oppvokst men mange år siden jeg bodde der sist og lenge til jeg kanskje skal bo der igjen.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 64. Du har “sett, følt og forsket med dine egne øyne og hender” at det var en nederlender hvis navn du ikke helt husker og ikke Bechamp som oppdaget bakterier? Flink du.

  Neida, bare fortsett diskusjonen du. Forventer bare en fortsatt god tone og du har forbedret deg veldig siden starten.

  Håper for en gangs skyld på godvær i Oslo fra søndag til tirsdag :-)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 65. Anton van Leeuwenhoek (sorry er ikke så stø i nederlandsk) het han. og om du vil så kan du lese om han her http://en.wikipedia.o...

  Må innrømme at det er viktigere ting jeg gidder å huske på. Jeg skrev det bare slik som det uttales (tror jeg, fortsatt ikke stø i nederlandsk)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 66. BASIC FACTS TO KNOW ABOUT VACCINATIONS

  Vaccination Liberation

  1. Vaccines are toxic.

  *Vaccines contain substances poisonous to humans (i.e. mercury, formaldehyde, aluminum, etc.) Vaccine package inserts contain this and other information required by law to be disclosed to the public. Although these inserts are produced for consumers, doctors do not make them available to their patients.

  *Vaccines are grown on and contain foreign tissue and altered genetic material of both human and animal origin.

  2. Immunization (the act of injecting vaccines) depresses and disables brain and immune function. Honest, unbiased scientific investigation has shown vaccinations to be a causative factor in many illnesses including:

  *Sudden Infant Death Syndrome (aka SIDS, crib or cot death)

  *developmental disorders (autism, seizures, mental retardation, hyperactivity, dyslexia, etc.)

  *immune deficiency (i.e. AIDS, Epstein Barre Syndrome, etc.)

  *degenerative disease (i.e. muscular dystrophy, multiple sclerosis, arthritis, cancer, leukemia, lupus, fibromyalgia, etc.)

  3. The high rate of adverse vaccine reactions is being ignored and denied by conventional medicine.

  *Prior to 1990, doctors were not legally required to report adverse reactions to the Center for Disease Control (CDC).

  *Adverse reactions are considered “normal”, are ignored or diagnosed as other diseases. Even with this poor system, reported damage is substantial.

  *Despite their current legal obligation, less than 10% of doctors report the damage they witness to the CDC.

  *Throughout history, many prominent medical and non-medical health professionals around the world have voiced their vehement opposition to vaccination calling it scientific fraud.

  4. Mass Vaccination Programs systematically and recklessly endanger the public while disregarding our rights.

  *Since vaccination breaks the skin, it is technically a surgery. All surgeries by law require informed consent. Informed consent is rarely attained before vaccines are administered.

  *Doctors vaccinate the unwitting and uninformed. The vaccine manufacturers’ package inserts which contain biased industry claims and the bare minimum required by law to reveal are not routinely made available to consumers so that they can make a more informed choice.

  *Double-talk and unethical enforcement such as threats, intimidation and coercion are used to ensure vaccination compliance.

  5. There is no proof that vaccinations are safe or effective.

  *There are no control group studies. Authorities consider that “to not vaccinate” is unethical and have refused to study unvaccinated volunteers. If control studies were done according ‘ to honest science, vaccination would be outlawed.

  *Studies which have been done are not designed to eliminate the examiners bias. Authorities who compile and report disease statistics work closely with and have a vested interest in companies which produce the vaccines. In other industries, this kind of bias is not tolerated. Injuries and deaths in these studies are attributed to anything but vaccination to skew the results and make it appear that vaccines have some merit.

  6. Laws allow drug companies to violate the public trust.

  *In private vaccine damage suits, information is revealed condemning vaccines as deadly.

  *Vaccine manufacturers use “gag orders” as a leverage tool in vaccine damage legal settlements to restrict the plaintiff from disclosing to the public the truth about the dangerous nature of vaccines. Our government has allowed these unethical tactics to be used which jeopardize public welfare.

  7. The National Childhood Vaccine Injury Act of 1987 is a pacifier.

  *This compensation program pretends to acknowledge the existence of vaccine damage by making “right” the wrongs done. Nothing in this Act attempts to avert these adverse events from happening in the future.

  *This Act is the result of vaccine producers pressuring the government to “immunize” them from private lawsuits which can run an average of $4 million per case.

  *The fund is made up of tax added into the cost to the consumer of each vaccine, thereby making vaccine consumers pay for one another’s and perhaps their own injury; the vaccine manufacturers have made themselves quite “immune” from accountability. In recent years it has become even more difficult to be compensated through this program due to the parameters for determining vaccine damage changing and coroners now ruling out vaccine damage and charging the parents with Shaken Baby Syndrome.

  8. Private insurance companies, which do the best liability studies, have totally abandoned coverage for damage to life and property due to:

  *Acts of God

  *Nuclear war and nuclear power plant accidents

  *Vaccination

  9. Vaccination is not emergency medicine.

  *It is claimed that vaccines avert a possible future risk and yet people are pressured to decide on the spot. A doctor’s use of fear and intimidation to force compliance is not ethical. Vaccines are drugs with potential serious adverse reactions. Time and forethought should be given before a decision is made.

  10. There is no law enforcing vaccination for babies or anyone else.

  *Vaccination is linked with school attendance but is not compulsory. Exemptions from vaccinations, although restricted and monitored, are part of every state public health law and can be expanded by public pressure.

  *Departments of Health, Education and the American Medical Association personnel profit from the sale of vaccines. They keep the existence of and details about exemptions relatively unknown.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 67. #68:

  Du siterer også og hvis du har drevet forskning med barnevaksiner, vil jeg være interessert i å vite mere om det.

  Ellers siterer du for det meste Wikipedia. Vær klar over at dette er ikke et offisielt oppslagsverk som man kan stole fullt og helt på. Det kan med få unntak forandres av hvem som helst som har tilgang til internett.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 68. Har lest igjennom diskusjonen her:) Interessant..

  Men en ting:

  “Hvorfor er det en fare for alle andre om en ikke er vaksinert?”

  Svar:

  “Fordi bakterier og virus trenger et sted å vokse fritt. Og der vil de mutere, de stedene de vokser best er hos uvaksinerte verter”

  Og det gjør at en er i fare for andre mennesker? BS! Vaksine = Gift.

  De som er vaksinert blir mer sjuk enn andre mennesker, ingen ting tyder på det motsatte.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 69. # 71:

  Ja, det er mye som tyder på det, ikke minst logisk tankegang. Vaksiner bryter ned immunforsvaret.

  Et annet problem vi ikke har snakket mye om her, er alle tilsettningsstoffene som aluminium, formaldehyd, klor, bestanddel av frostvæske osv.

  Jeg fatter og begriper ikke hvordan så mange personer utenfor psykiatrien kan rasjonalisere seg bort fra helsefarene ved denne praksisen. Og som jeg har dokumentert, vi får ikke færre men flere barnevaksiner ettersom årene går.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 70. #71 og #72 Hvordan kommer dere fram til at vaksinerte blir mer syke en ikke vaksinerte og at vaksiner bryter ned immunforsvaret? Det er jo feil. Men om dere føler dere store og stolte fordi dere har bevist eg feil ved å vri og vende på mine argumenter. Så flott for dere.

  Immunisering gir en flere anti-bodies så man har et bedre skikket immunforsvar. Og dette mangler de ikke immuniserte. Dermed så kan de bli syke uansett hvor friske de var da de ble smittet. Og hos de uvaksinerte får bakteriene gros fritt og kose seg. Og siden vær en millionte basekopiering av en eukaryot celles DNA er en feil og prokaryiote sine rettelse enzymer er dårligere. Så vil det si at mutasjoner er ganske hyppig i bakterier som deler seg.

  Bakterier deler seg mest og best i uvaksinerte personer.

  Ja man kan bli syk (f.eks. kikhoste) selv om en er vaksinert. For antallet med anti-stoffer av tar med tid. Derfor trenger man en booster dose.

  Men om dere ikke vet hva mutasjon og vaksinering er så blir det jo tåpelig å ha denne diskusjonen.

  Du kan jo ikke velge at 99% av skolemedisinere ta feil på dette området men om du brekker beinet eller får et hjerte infarkt så er de den beste til å hjelpe deg. For alle teoriene innen medisin er jo basert på hverandre og ikke tro at akutt medisin (sår, brudd og ikke minst forgiftning) Kommer uten om dette emnet her.

  Da “vaksineres” det, brukes antibiotika og smerte dempende over en lav sko.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 71. All great truths begin as blasphemies.

  George Bernard Shaw

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 72. Nettsteder om vaksiner:

  The Best Decision

  is an Informed Decision.

  Global Vaccine Awareness League is dedicated to the education of parents and concerned citizens regarding vaccination. With education comes the freedom of choice, and respect for the choices of others.

  http://www.gval.com/

  NVIC has long advocated that well-designed, independent, on-going scientific investigation must be conducted to define the biological mechanism of vaccine injury and death and evaluate the chronic, long-term effects of multiple vaccination on individuals and the public health. NVIC is calling for government funding of independent researchers to investigate the reported links between vaccines and neurological and autoimmune disorders, including learning disabilities, attention deficit disorder, autism, asthma, diabetes, otitis media, multiple sclerosis, lupus, Crohn’s disease (intestinal disorders), chronic fatigue syndrome, rheumatoid arthritis, Alzheimer’s, cancer, AIDS, Gulf War syndrome, personality disorders and other autoimmune and brain dysfunction which has been associated with vaccination.

  NVIC also supports the institution of an independent public oversight mechanism to monitor vaccine research, development, regulation, policymaking and promotion by federal and state public health agencies and as well as independent, non-governmental monitoring of adverse events associated with vaccination.

  http://www.909shot.co...

  PROVE provides information on vaccines, and the immunization policies and practices that affect the children and adults of Texas. Our mission is to prevent vaccine injury and death and to promote and protect the right of every person to make informed independent vaccination decisions for themselves and their families.

  http://vaccineinfo.ne...

  Vaksine kritikere:

  http://www.whale.to/m...

  What Doctors Dont Tell You – WDDTY

  http://www.wddty.com/...

  http://www.wddty.com/...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 73. #73:

  Så hvis en brekker foten, er behandlingen basert på vaksiner? Hørt på maken til vås.

  Hele poenget mitt er at det skal være en menneskerett å velge hvilken behandling man vil ha. Man betaler jo skatt i dyre dommer og samfunnet bruker ufattelige summer på skolemedisinen så det skulle bare mangle at de ikke får i alle fall noen ting til. Men jeg vil ha meg frabedt arrogansen fra denne leiren med at jeg ikke kan sette meg inn i og velge annen behandling når det er aktuelt.

  Å insistere på at en aksepterer eller forkaster enhver tradisjon i sin helhet, vitner om en ytterligående personlighet.

  Jeg vil minne allopaterne om at menneskeheten har overlevd utmerket godt i alle år før den kom inn og begynte å skape et monopol. Når leger begynner å vifte med diplomene sine og kreve total lydighet fordi de har studert lenge og påstå at alle andre ikke er meningsberettiget fordi de ikke har lest det samme, blir det bare helt patetisk. Tenk hvis mekanikere begynte å insistere på at alle som skal kjøre bil må være utdannet mekaniker? Forresten så forstår ikke skolemedisinerne brøkdelen av den menneskelige kroppen av det de gir uttrykk for. Hvor ofte hører man ikke at disse sier at “de ikke kan froklare hvorfor”? Unntaket er selvfølgelig den 26 år gamle medisinstudenten trist1 hvis forståelse av alle disse ting er altomgripende!

  Jo mere arrogante og facsistiske argumenter disse kommer med, jo mere avsmak får jeg for dem og deres sykdomsindustri.

  Antistof
  fproduksjon er ikke hele bildet av immunforsvaret. Du mener mengden med antistoffer antyder hvor godt immunisert en person er. Men hvordan kan det da ha seg at man har sett personer uten antistoffreaksjoner likevel bekjemper en sykdom?

  VAKSINERING ER IKKE IMMUNISERING!!!

  Den australske forskeren Viera Scheibner, PhD sier:

  “There is only one immunity, natural immunity, which is achieved by going through the infectious diseases of childhood”.

  Og hvordan kan det ha seg at antistoffer signaliserer immunitet ved vaksineringer men signaliserer smitte ved HIV?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 74. #27 jeg ser at den arrogansen og dritt slengingen du beskylder meg for å ha, er du i fin besittelse av selv.

  Jeg har aldri på stått at jeg vet alt og kommer aldri til å si det. Men i denne diskusjonen så virker det jo som hver gang jeg ikke vet noe så tar du det som et bevis for at det du sier er sant.

  For å ta bilmekanikere, siden du brakte det opp som eksempel, eller elektrikere. Jeg kan teorien bak en bil motor og jeg kan det teoretiske prinsippet om hvordan strøm blir til, kommer til huse mitt og hvordan en gløde lampe virker. Men om en bilmekaniker sier jeg trenger noe eller en elektriker anbefaler en annen løsning på varmeelementer i leiligheten min eller bilmekanikeren sier at noe er galt med motoren min. Så kanskje jeg ber de forklare hvorfor. Men jeg hører nå rimelig sikker på de, fordi de kan noe om et felt jeg kan så og si ingen ting om.

  Selvfølgelig er ikke antistoff hele immunforsvaret, men jeg tar det da som en selvfølge at når du diskuterer vaksiner at du har rimelig god greie på immunforsvaret og hvordan det fungerer.

  Kan du vennligst forklare meg hvordan logisk tankegang viser at vaksiner bryter ned immunforsvaret. du beviser jo tydelig at du kan mer enn meg om dette emnet og her er det noe jeg har missforstått skikkelig.

  Folk kan stå imot sykdommer uten anti stoffer på grunn av cellulærimmunitet gjennm NK-cellene og antigner. Men dette vet du vel.

  Viera Scheibner er enten feil sitert eller full av skit. For det finnes jo også medfødt immunitet og cellulær immunologi. Men dette vet du jo også og bruker dette utsagnet for å “knuse mine argumenter”. Ellers så er jo vaksinering en etterligning av å gå igjennom sykdommen, men på en tryggere måte. Man slipper som regel (over 90% av gangene sikkert mer og, men du har vel noen tall på dette som jeg ikke har) å bli syk.

  Du sier: “Og hvordan kan det ha seg at antistoffer signaliserer immunitet ved vaksineringer men signaliserer smitte ved HIV?” Det er forskjell på antistoffer og det er antistoffer mot forskjellige ting. HIV er et meget spesielt virus og derfor klarer man ikke å kurere det (forhåpentligvis så finner man en løsning på det, men er ikke meget optimistisk). SLik som noen antistoffer er bevis på at du er immun mot Hepatitt B, mens noen andre er bevis for at du er syk med Hepatitt B.

  Du sier: “Så hvis en brekker foten, er behandlingen basert på vaksiner? Hørt på maken til vås.”

  Først lurer jeg på når og hvor jeg har sagt dette? For jeg ser det ikke noe sted. Men la oss si du faller i skogen og brekker beine ditt. Og det er et åpen brudd, med jord i såret. Da får du en Tetanusvaksine, i det minste her i Ungarn. Blir du bitt så får du og det.

  Ellers så har jeg aldri forsket på barnevaksiner, men bakterier. Her jo vært igjennom det obligatoriske om disse vaksinene (og obduksjoner med kolesterol og arteriosklerose), pluss at en del ekstra blir det jo om vaksiner når en driver med bakterier. Men igjen det er ikke der jeg kan mest, det er bakterier. Og uansett så tviler jeg sterkt på at du hadde brydd deg så mye om hva jeg hadde sagt om jeg hadde forsket på barne vaksiner.

  For denne diskusjonen har jo blitt som å diskutere religion. Du har jo klart din egen tro og dine beviser for denne. Selv om disse bevisene som oftest ikke holder vitenskaplige mål siden de blir motbevist av så mange andre undersøkelser. Så sier du jo bare at det er en konspirasjon og at jeg står i lede tog med NWO eller noe annet tull.

  Ett annet problem er når du drar frem gamle vitenskapsmenn, som uten tvil var urolig dyktige, men som (på grunn av tiden vi lever i og de levde i) viste mindre om de feltene vi snakker om enn en normal videregående elev med kjemi, biologi og fysikk vet i dag. Husk som Isaac Newtons sa: “Hvis jeg har sett lenger, er det fordi jeg har stått på skuldrene til kjemper”. Og det er det vi alle gjør i dag. Og i lys av det så kan vi og se feilene de tidligere kjempene har gjort eller bevise det bedre enn hva de kunne drømt om.

  Ja jeg er nå arrogant og sur. Men det er bare fordi du selv begynte med den tonen igjen og det er tydelig at det ikke er noen annen tone som funker.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 75. Hvis du med drittslenging mener at jeg tar avstand til dine synspunkter og arroganse, så står jeg ved det.

  La meg minne om at det er du som kom feiende inn som en selvutnevnt autoritet til min blogg. Tåler du ikke å bli motsagt, bør du finne andre “outlets”.

  Vaksiner bryter ned immunforsvaret. Syntetiske medisiner bryter det også ned og det er passende spesielt å nekte for at giftige sunstanser som kvikksølv, aluminium, formaldehyd, frostvæske o.l. direkte sprøytet inn i kroppen ikke svekker immunforsvaret. Hva diverse blandinger av bakterier og virus som entrer kroppen utenom de naturlige barrierene vil gjøre på lang sikt, er det ingen som vet. Det tar ikke jeg sjansen på, så får du heller anmelde meg til barnevernet eller kanskje til PST som en sikkerhetsrisiko?

  Kanskje en kan få til en “sannhet” om at uvaksinerte er å anse som bakteriologiske våpen?

  Du liker ikke at jeg av og til har henvist til vitenskapsmenn fra noen tiår tilbake. Det er jo fordi det på noen områder ikke drives forskning og den forskning som drives, er ofte fulle av interessekonflikter. Åpenbare jukserier som saken med Sudbø hjelper heller ikke og du baserer din tro på at animalsk fett fører til ateriosklerose som springer ut fra uredelig tolkning av Ancel Keys av egne data på 50-tallet. Gjeldende dogma ble forøvrig vedtatt på en legekongress i 1984 og kort tid etter fikk vi kolesterolhysteriet. Sannheten ble VEDTATT. Og du venter at jeg skal ha respekt for slikt?

  Ved åpent sår ute ville ikke jeg tatt noen tetnus-vaksine. Hvorfor frykte tetanus som kanskje har en sjanse på en million ved sår ute når man har en 100% sjanse for bakterien ved vaksinering. Tetanus gir jo ikke en gang immunitet ved gjennomgått sykdom, naturlig eller vaksinert.

  Kom ikke med den barnslige tonen om at jeg begynte med noen “tone”. Det var det du selv som gjorde inntil du modererte deg drastisk etterhvert. Men du kommer fortsatt av og til med hårreisende utfall som jeg dessverre må reagere såpass sterkt på at du forhåpentligvis tenker ting gjennom et par ganger til.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 76. #78 også har vi jo de utall av forskningsrapporter gjort siden og det faktum at det er helt logisk.. Man finner for mye fett i klumper inne i åreveggen. Dette fettet må komme fra et sted. Hmm personen spiste mye fett og. Hmmm.

  Ved å vri om på utsagnene mine så er det det samme som mobbing (har ikke noe å si om dette er din blogg, det er et juridisk offentlig sted).

  Mener du at BCG er bra da?

  Hvorfor skal du og alle pasienter har rett til å velge hvilken behandling de skal få, mens leger skal IKKE kunne velge hvilken pasienter de skal behandle.? Hvorfor skal leger, sykepleiere og hjelpepleiere sette sitt liv og helse i fare fordi en pasient ikke ville høre på oss før det er for seint? (Jeg kritiserer nå IKKE det du mener at pasientene skal ha fritt valg)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 77. #78 Nei jeg er ikke selvutnevnt. Har papirer, så er universitets utnevnt. Og ja da det høres så arrogant ut og stakkars alle de som ikke tok en utdannelse. De skal jo og få lov til å mene en masse om ting de ikke har den ringeste peiling på.

  Men en ting skal jeg gi deg rett i. Tetanus vaksinene er nok unødvendig. Men den er jo ikke farlig, og om du skulle være så uheldig å få denne lille (ikke så hyggelige) bakterien i såret/bitte ditt. Så er det en helt jævlig død og da er det greiere å være sikker.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 78. #79:

  Men hvilket fett er det man finner i åreveggen? Det er minst mettet fett, men større mengder flerumettet fett og mainstream innrømmer nå at for stor andel omega-6 kan føre til helseproblemer. Når det gjelder fett er transfett det absolutt farligste.

  Skal komme med en artikkel på det senere.

  Sitat:

  “Ved å vri om på utsagnene mine så er det det samme som mobbing (har ikke noe å si om dette er din blogg, det er et juridisk offentlig sted). ”

  Dette er jo vanvittig. Det er mulig jeg må gå til det skritt og fjerne dine innlegg for å beskytte deg mot deg selv.

  JEG mener ikke at BCG er bra. Ingen vaksine er bra etter min mening.

  Hvorfor skal leger få velge hvilke pasienter de skal ha når de blir subsidiert så inni hampveggen av det offentlige? Hadde det vært fri konkurranse innen helsevesenet (som leger er i mot) og det offentlige ikke hadde blandet seg borti men latt folk betale selv for behandlingen, ville jeg ikke hatt noe problem med at leger skal kunne velge sine pasienter. Slik er det imidlertid ikke.

  Sitat:

  “Hvorfor skal leger, sykepleiere og hjelpepleiere sette sitt liv og helse i fare fordi en pasient ikke ville høre på oss før det er for seint?”

  Hva i all verden er det du mener her? Settes deres liv i fare fordi pasienten ikke vil ta deres piller o.l.? Hvor mange liv har gått tapt og helse ødelagt som resultat at pasienter har gjort som legen sier? Flere tusen hvert år, bare i Norge er sannheten. Har sagt det før og sier det igjen, det er en sykdomsindustri.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 79. #81 Når det kommer inn pasienter med ukjente infeksjoner som i tillegg ikke er vaksinert. Så er sjansene større for at det er mutasjoner i de pasientene. En mutasjon øker sjansen for at helsearbeiderne blir smittet og for vær nye sykdom de drar på seg så øker sjansene for at pasienten dør.

  Du kan fortsette å si at helsepersonell er subsidiert av staten, men jeg ville nå heller kaldt det lønnet.

  Jeg er helt for at man skal kunne velge behandling. Men da må det finnes et offentlig godkjennings organ. Slik at feks. akupunktører med skikkelig utdannelse kan heve seg over en homøopat.

  Men med fritt valg av behandlere så MÅ jo også leger kunne velge pasienter.

  Problemet med dette er at vi hadde fått et sykt klasse skille. Et skille jeg personlig ikke ønsker.

  Men du får fortsette å tro du har rett. For ingen ting av det jeg sier biter jo på deg. Jeg kommer til å fortsette å kommentere dine innlegg, fordi jeg ser på deg som en fare for andre bloggeres innlegg og du står jo selvfølgelig fritt til å sensurere meg. Og uansett hvor mange du mener lider eller dør av feilbehandling så vet det fleste at uten leger så ville enda flere død. Leger er bare mennesker og ingen av de på står å vite alt (ikke jeg heller). Ergo vi gjør feil, men alternativet er så utrolig mye være.

  Og ikke tolk denne kommentaren dit hen at jeg mener at vestlig medisin er den eneste måten å behandle på og at piller er kuren for alt.

  Synd at du tror det er en sykdomsindustri. For det står en gjeng med folk rundt på landets sykehus og legekontorer med en tanke: “Få pasienten frisk!” Ergo jeg mener det finnes en behandlingsindustri.

  Men vi ser jo igjen at du lar NWO skinne igjennom her og. Og så lenge du tror at det eksisterer så nytter det jo ikke.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 80. Jeg mener det er en sykdomsindustri fordi det meste av behandlingen er symptomatisk og kurerer ikke pasienten, men får denne inn i et ofte livslangt medikamentforbruk. Et annet tegn er de astronomiske summene som er involvert, spesielt i patenterte medikamenter og som jeg har sagt, den pågående kampen for å kvitte seg med konkurrenter som tilbyr billige og for det meste ufarlige og effektive behandlingsmetoder.

  Enhver som kritiserer en lukrativ business vil bli sett som en fare, så jeg bekymrer meg ikke mye over at du mener jeg er en fare. Interessant å bemerke at utøvelse av ytringsfriheten blir ansett for å være en fare, formodentlig med det argument at evntuelle lesere ikke er i stand til å tilegne seg forskjellige oppfattninger og foreta selvstendige valg deretter.

  Legg merke til at jeg har aldri sagt til noen at de ikke skal ta vaksiner eller annen behandling fra skolemedisinen. Det jeg HAR sagt, er at man med fordel burde sette seg bedre inn i mulige konsekvenser og alternativer som ennå eksisterer.

  Når det gjelder NWO, så har jo folk som selv er blant eliten snakket om det. Folk som Bush sr. , Rockefeller, Brzinski osv. Jeg mener det er naivt å tro at alt som skjer er tilfeldig, så det er nok noe mer enn bare en tro.

  Hvis du er her for å overbevise meg om at jeg tar feil og du har rett, ja, da nytter det ikke som du skrev.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 81. “Man finner for mye fett i klumper inne i åreveggen. Dette fettet må komme fra et sted. Hmm personen spiste mye fett og”

  Viktig å få med seg at fett forbrenner fett. Sunt fett. Omega 3-6-9 er sunt!

  “Hvorfor skal du og alle pasienter har rett til å velge hvilken behandling de skal få, mens leger skal IKKE kunne velge hvilken pasienter de skal behandle.?”

  Selvfølgelig skal VI ha rett til å velge hvilken behandling VI skal få!!! Selvfølgelig skal IKKE leger velge hvilken pasienter og hvordan de skal behandle pasiente! Lever vi i et facistisk/nazistisk samfunn?

  “Hvorfor skal leger, sykepleiere og hjelpepleiere sette sitt liv og helse i fare fordi en pasient ikke ville høre på oss før det er for seint?”

  Gjelder dette vaksiner? Vi skal velge selv om vi vil ha vaksiner eller ikke!

  “fordi jeg ser på deg som en fare for andre bloggeres innlegg”

  Hvordan i all verden kan han være en fare for andre bloggere? Han kilder innleggene sine!

  “Og uansett hvor mange du mener lider eller dør av feilbehandling så vet det fleste at uten leger så ville enda flere død”

  Helt enig i at uten leger så ville flere ha død! Men synes du vrir unødvendig på denne setningen! Vi må stoppe feilbehandling! Vi må stoppe feilmedisinering! Vi må slutte å sprøyte inn farlige giftstoffer/vaksine før vi vet at det er 100 % trygt! Alle bør få velge om de vil ha vaksine eller ikke

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 82. Jeg syns ikke slike debatter skal utvikle seg til hvem som har rett og hvem som har feil. Da er vi kun i stridighet og det løser som regel ingenting. Bare styrker motpolene til mer kamp.

  Jeg mener som bloggeren her at skolemedisinere gjør seg selv og sine pasienter en tjeneste ved å åpne sinnet for alternative behandlingsmetoder og tanker rundt helse og vaksinering. Skolemedisinen har sin plass i helsebehandling, men har ikke monopol på sannheten.

  Jeg er heller ingen motstander av skolemedisin, men jeg er stor tilhenger av valgfrihet på likeverdig basis. Også opplysning og forskning som gå på tvers av det normerte og godkjente innenfor skolemedisnen og legemiddelindustrien, og som ikke på et aller annet vis er sponset av legemiddelindustrien selv.

  Det er jo ytterst arrogant å påberope seg gudestatus etter bare 200 års skolemedisinsk virksomhet, mens andre behandlingsformer utprøvd over tusenvis av år, blir latterliggjort og sett skjevt på.

  Til syvende og sist etterlyser jeg gehør fra skolemedisinsk holdt, når pasienter faktisk tar ansvar for egen helse ved å kreve svar, søke informasjon/motinformasjon og være kritisk til behandling som gis tilbud om. Istedenfor blir man gjerne disset og ansett som vanskelig. Ikke rart når fastleger flest har knappe 10 minutter avsatt til hver pasient. De rekker akkurat å fyre opp journalen på PCen og taste inn ny dato, før neste ropes inn.

  Jeg vil og minne Trist_1 på at det på 90-tallet ble ropt høyt og tydelig om lykkepillens forteffelighet helt UTEN bivirkninger. På samme måte ble i sin tid Valium hauset opp til en form for lykkepille UTEN bivirkninger mens forsøkskaninene(pasienter), over år ble avhengig av faenskapen og rekker av bivirkninger selvsagt kom for en dag. Er det fremmedartet for deg å se på muligheten for at det samme kan gjelde vaksinasjon?

  At du mener aktiv testing på våre barn av feks. Gardasil-vaskinen er å vise ansvar, får stå for din egen regning. Du går langt ut i fascisitenes tankerekker etter min mening, når du påstår at foreldre og mennesker som velger annerledes, utfra offentlig tilgjengelig kunnskap og informasjon, bør meldes til barnevernet. Det samme gjelder dine tanker om utvelgelse av pasienter utfra deres valg av vaskinering eller ei. Dette forteller meg rett og slett hvor liten tro en snart nyutdannet lege har på menneskekroppens egen helbredelsesevne. Det er pussig at menneskeheten har overlevd, forut for skolemedisinens inntog.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 83. #85 Jeg er og for at det skal være et bedre tilbud av “alternativ” medisin. Jeg skriver det i gåseøyne for østlig medisin er vel mer riktig å kalle det. Problemet ligger i at det er så utrolig mange useriøse behandlere der ute. Og det er vesentlig farligere med behandlere som ikke egentlig kan noe enn ingen behandling.

  Og for skolemedisinen som har vært her i ca 3000 år (ikke 200 som du av en eller annen merkelig grunn sier. Hadde du sagt 70 år så kunne jeg kanskje ha skjønt deg) å påberope seg gudestatus er bare idiotisk. For ofte så vet ikke skolemedisinen hvorfor noe fungerer. Man vet bare at det fungerer.

  Og det vil alltid være rom for forbedringer.

  Helsepoliti
  ske ting som tiden allmennleger bruker på pasientene sine legger jeg meg ikke opp i. Fordi jeg rett og slett ikke nok om det. Har vært lite syk i mitt liv og ikke bodd i Norge på fem år.

  Og ja jeg kan og ramse opp mange legemidler som var dårligere enn de ble sagt at de var. Men kan vel ramse opp flere som fungerte og fungerer.

  Problemet med det du mener er aktiv testing av Gardasil-vaskinen ikke er den testingen du tror. Det er jo hvor vidt det å fjerne HPV 15 og 18 hjelper på å få bort livmorskreft. Der ligger forsøket. Ikke noe mer humbug.

  Jeg har hele tiden blitt nødt til å forsvare meg her så derfor kan jeg virke som mer fascistisk enn hva jeg er. Er nok veldig sosialistisk selv.

  Men som jeg har sagt før. Selv om jeg syntes det er helt latterlig dumt å ikke vaksinere seg og direkte farlig for samfunnet. Så hadde jeg behandlet en uvaksinert pasient, akkurat som jeg hadde behandlet en overvektig og en røyker. Men de to sist nevnte setter da ikke meg som behandler eller andre pasienters liv i fare.

  Det jeg bare lurer på er hvorfor skal det være rett for en pasient å velge behandler uten at det skal være lov for en lege å nekte å behandle?

  Når pasienten tydeligvis har nektet å høre på skolemedisinerne i årevis, hvorfor MÅ da skole medisinerne stå å ta dem i mot med åpne armer når pasienten plutselig skjønner at skolemedisinerne hadde et poeng.

  Ellers så vil jeg si at etter 3000 år (eller mer) med skolemedisin og byer så har det oppstått sykdommer som kroppen ikke klarer å sloss mot alene. Ta for eksempel pesten. Relativt “enkel” å behandle med antibiotika og over 75% sjanse for å dø uten behandling. Så ja mange overlevde uten skolemedisinen. Men mange flere døde og mange flere led før skole medisinen.

  Og jeg har mye tro på kroppen. Men dette er ikke stedet vi diskuterer dette, her diskuterte vi vaksiner. Og ja jeg mener fortsatt at å ikke ta vaksiner er så dumt at fascistiske takter kanskje ikke hadde vært så dumt. Men jeg tror for mye på demokratiet til at jeg noen gang ville ha innført det.

  Og selv om jeg aldri kommer til å nekte en pasient behandling (selv ikke en massemorder). Så syntes jeg ikke det er urimelig at om pasienter skal ha fritt valg at legen og har det.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 84. Det kommer vel ann på hvor legen jobber. Kommer en uvaksinert person på et offentlig sykehus så skal han få hjelp av en lege uansett! Ingen tvil!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 85. #86 Trist_1

  —–

  #85 Jeg er og for at det skal være et bedre tilbud av “alternativ” medisin. Jeg skriver det i gåseøyne for østlig medisin er vel mer riktig å kalle det. Problemet ligger i at det er så utrolig mange useriøse behandlere der ute. Og det er vesentlig farligere med behandlere som ikke egentlig kan noe enn ingen behandling.

  —–

  Her er vi enige. Det burde siles ut useriøse aktører i sekkebegrepet alternativ medisin. Hvorfor dette er så vanskelig å få til, er en helt annen diskusjon jeg gjerne tar rundt nettopp det tema. :)

  —–

  Og for skolemedisinen som har vært her i ca 3000 år (ikke 200 som du av en eller annen merkelig grunn sier. Hadde du sagt 70 år så kunne jeg kanskje ha skjønt deg) å påberope seg gudestatus er bare idiotisk. For ofte så vet ikke skolemedisinen hvorfor noe fungerer. Man vet bare at det fungerer.

  Og det vil alltid være rom for forbedringer.

  —–

  Du
  har rett jeg har rotet med tall. Skolemedisinens monopol på å behandle syke har vel bare eksistert i underkant av 100 år i vårt land. Paradigmeskiftet fra folkemedisin til skolemedisin/biomedisin skjedde for ca. 150 år. Selve begrepet skolemedisin ble ikke etablert før på slutten av 1800-tallet. I lys av dette er jeg altså frekk nok til å si at den skolemedisinske tradisjon er rimelig fersk sammenlignet med folkemedisin. På disse 150 år, har skolemedisinen nå 99% av samfunnets ressurser innen forsking, utdanning og klinisk praksis. Likeså er skolemedisinen godt innarbeidet og en selvfølgelighet i samfunnstrukturen som offentlig byråkrati, forskning og næringsliv. Det sier vel sitt?

  —-

  Jeg har hele tiden blitt nødt til å forsvare meg her så derfor kan jeg virke som mer fascistisk enn hva jeg er. Er nok veldig sosialistisk selv.

  —-

  Jeg har aldri påstått DU er fascistisk, men at noen av dine holdninger ligner mistenkelig. Jeg skjønner ditt behov for å ta ditt fag i forsvar, men ikke la ditt fag bli et forsvar av deg selv som person. Om vi definerer oss gjennom våre kunnskap alene, får vi jo et helvetes problem. Kunnskap er flyktig og til tider direkte feil :)

  —-

  Det jeg bare lurer på er hvorfor skal det være rett for en pasient å velge behandler uten at det skal være lov for en lege å nekte å behandle?

  Når pasienten tydeligvis har nektet å høre på skolemedisinerne i årevis, hvorfor MÅ da skole medisinerne stå å ta dem i mot med åpne armer når pasienten plutselig skjønner at skolemedisinerne hadde et poeng.

  —-

  På den ene siden kan jeg forstå logikken i tankegangen din her. Her er et tankekors: Oppsøker du en psykolog, er det viktig at begge parter føler det er gjensidig tillit. En psykolog kan avvise en pasient fordi “kjemien” ikke stemmer og motsatt. Jeg skal ikke påstå de kan gjøre dette ubegrenset, men det er innlysende en fordel at pasient/behandler har et gjensidig tillitsforhold.

  På den andre blir jeg trist på dine vegne som velger et fag, hvor du altså skal behandle menneskers fysiske helseproblemer og ikke deres trosgrunnlag/livstil/tankegang/valg i livet. Det er her jeg mener du er på ville veier. Du føler altså behov for å straffe mennesker som har valgt en annen tankesett og livsstil, om de skulle komme krypende til deg en dag og be om hjelp?

  ——

  Og jeg har mye tro på kroppen. Men dette er ikke stedet vi diskuterer dette, her diskuterte vi vaksiner. Og ja jeg mener fortsatt at å ikke ta vaksiner er så dumt at fascistiske takter kanskje ikke hadde vært så dumt. Men jeg tror for mye på demokratiet til at jeg noen gang ville ha innført det.

  Og selv om jeg aldri kommer til å nekte en pasient behandling (selv ikke en massemorder). Så syntes jeg ikke det er urimelig at om pasienter skal ha fritt valg at legen og har det.

  ——

  Og vaksiner har ingenting med immunforsvaret å gjøre?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 86. #88

  Den diskusjonen er jo egentlig ikke opp til meg. Jeg kan ikke nok om østlig medisin til å vite skikkelig om en er kvalifisert eller ikke. Men jeg vet at jeg ikke hadde spurt mange akupunktører, homøopater eller healer om råd i Norge. Noen akupunktører vet jeg er utrolig flinke. Uansett et annet sted og en annen tid.

  Tallene var ikke så seriøst ment fra min side. Men siden den medisinen som i dag kalles skolemedisin her sterke røtter i egyptisk og gresk medisin. Så sa jeg 3000år. Men medisin som vi kjenner det ble radikalt forandret i 1953 med oppdagelsen av DNA. Og fordi jeg er litt trett så sa jeg derfor 70 istedet for 60 :-D

  Poenget mitt er at det er tullete uansett å påberope seg gudestatus.

  Med at leger kan velge pasient så mener jeg ikke noe med å straffe pasienten. siden du tok opp psykiatrien så kan jeg fortsette å bruke det eksemplet.

  Flere psykiatriske pasienter får et het forhold til sine behandlere og om pasienten da er voldelig så kan psykiateren av slutte behandlingen fordi psykiateren føler seg truet. Faktisk så kan de nekte å behandle voldelige pasienter i det hele tatt. Her ligger min grunn til å nekte en uvaksinert pasient behandling. De fleste mutasjoner oppstår nettopp hos uvaksinerte og i tillegg så er det flere uvaksinerte som da har latt infeksjonen gå så langt at de er fulle av bakterier vis hver og en kan mutere litt og smitte. Dette er en reell trussel for legen som behandler. Og når en da behandler en som er så syk av en infeksjon så setter en alltid livet sitt på spill. I større eller mindre grad (kommer an på virus/bakterie).

  La meg derfor omformulere spørsmålet mitt. Hvorfor skal da en lege risikere live sitt på grunn av en pasient som ikke ville ta vaksine?

  Jeg vet mitt svar, og det er fordi jeg gikk inn i dette yrket for å redde liv. Men dere som da er så opptatt av at pasienten skal ha fritt valg. Hvorfor skal legen være på tvunget til å behandle med sitt liv som risiko?

  Jo vaksiner har med immunforsvaret å gjøre. Men om du skulle opp til en eksamen og det var lov å ha med “jukse lapper” da ville det jo vært litt dumt å ikke gjøre det.

  Det er bare det at om du “stryker denne eksamen” så setter du og andres liv i fare.

  Jeg skulle gjerne hatt en annen løsning. Men det har jeg ikke. For 3000 år siden så begynte vi farmakologisk å bekjempe blant annet bakterier. Og dermed så begynte bakterier å bekjempe oss for 3000 år siden. Vi kan slutte å behandle med den medisinen vi har nå. Men det vil forårsake mye død og lidelse.

  Bare så det er sagt så finnes det en gruppe jeg er mye sintere på en de som ikke vil vaksinere seg eller venter lenge med å få behandling. De er de som får antibiotika og ikke tar pillene så lenge som legen har bedt de, men slutter når de føler seg friske.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 87. #87 Så de legene som er dårligst betalt (vet at leger ikke er dårlig betalt, men privat vs offentlig) og som jobber mest skal bli tvunget til å utsette seg for mest farer? Det er en skummel tanke som gjør at man kan få problemer med å få nok leger.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 88. Men nå kom jeg på hva jeg egentlig ville spørre om; hvor er det de tallene om amerikanske vaksiner kommer fra, og hvordan har de kommet opp i 68 vaksiner, leste forrsten 73 et annet sted, det er jo en smule horribelt, men hehe….det forundrer meg ikke!!!!!!!!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 89. Hei alice,

  Tallet fikk jeg fra Dr. Tim O’Shea i hans siste bok og det er helt sannsynlig at tallet nå er 73 fordi de stiger hvert eneste år.

  http://www.thedoctorw...

  Du kan også gå til CDC sine sider og se på alt de sprøyter inn i de små, fra fødselen av:

  http://www.cdc.gov/mm...

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 90. Ser at Prevenar ble nevnt her i begynnelsen som en av de nye “styggedommene”. Vår yngste var litt under to år da vaksineringen kom i gang på våren/sommeren 2006. Og kom da ikke innunder de som fikk vaksinen gratis.

  Vi valgte selvsagt å kjøpe to doser til henne slik at hun kunne bli vaksinert.

  Hvorfor? Fordi vi mistet en fireåring av hjernehinnebetennelse (pneumokokk) for snart ni år siden. En sykdom som slår så raskt og brutalt til at det blir å regne som “blind vold”.

  Selvsagt skal du få ha ditt syn på disse tingene. Det skal selvsagt jeg også.

  Men til informasjon så kan “det forhatte” folkehelseinstituttet melde om en (som forventet) nedgang på 70% av sykdomstilfeller forårsaket av pneumokokkbakterien etter at vaksinering ble iverksatt. Det hadde i tillegg ikke vært NOEN tilfeller av de alvorligste sykdommene (som f.eks. hjernehinnebetennelse) i perioden.

  Vaksinen har derved antageligvis spart 4-6 barneliv det siste halvannet året.

  Sagt på en annen måte: Det er 4-6 familier som har blitt spart for den umenneskelige katastrofen det er å miste barnet sitt…

  I tillegg har antageligvis nedgangen på 70% av øre-, hals- og bihulebetennelse spart barn, foreldre og samfunnet forøvrig for store verdier.

  Men jeg regner ikke med at det gjør noe inntrykk på deg i det hele tatt.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 91. Jeg beklager det som hendte med deres barn og siden dette er så følsomt, skal jeg ikke kommentere dette utover å si meg enig i at enhver har rett til sin egen mening om dette og ethvert annet tema.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 92. Pneumokokker er noe vi stadig stifter bekjentskap med, og det skal mye til for å ikke inneha immunitet mot dette naturlig, det at man blir alvorlig syk av disse mikrobene henger mest sammen med den generelle helsa. Vi vet at pneumokooer hadde en økning etter at vi innførte hib vaksinen. og sanheten er at vi i dag vaksinerer for 98 mill for en dødlighet på 3,5 personer. Videre er dette mikrober som i alle hovedsak angriper eldre og hjerte lunge syke. barn ligger lagt nede på statistikken her. og ingen har undersøkt hvor mange som dør av vaksinen i seg selv. Vi vet at vaksine kan utløse hjernehinne bet og mye annet, vi vet at vaksineringsoppstart er linket til krybbedød. men vi kan ikke bevise andre dødsfalle en de som skjer mer eller mindre akutt inne på helsestasjonen eller noen få timer i etterkant. Jeg vil anbefale alle som er redd for å miste barna sine om å sette seg grundig inn i vaksinespørsmålene før de vaksinerer. de finnes etter hvert enorme mengder kunnskap om hvor utrolig skadelige vaksiner kan være. Vi tror på enkle løsninger, vi tror at å injiserer mikroorganismer og gift i våre barn beskytter de. Tenk dere om!!!! Det har aldri forekommet at gift har forbedret noens helse, aller minst babyer med umodne nyrer og lever. det er virkelig på høy tid å våkne opp!!!! Også for alle dere som har blitt skremt av mikrobene.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Comments are closed.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00